Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Clinka

Chlopak oglada profil bylej

Polecane posty

Gość Clinka

Wczoraj siedzialam z chlopakiem i ogladalismy filmik na jego komputerze. Przypomnialo mi sie cos co chcialam mu pokazac na facebooku. Weszlam na strone portalu i niemila niespodzianka, on sie nie wylogowal i wyswietlil sie od razu profil jego bylej. Czyli ostatnia osoba jaka ogladal. On wyraznie sie zmieszal, ja tego nie skomentowalam. Nie jestesmy juz nastolatkami, nie chce tez robic z igly widly. Moze wszedl na nia z ciekawosci, ale nie ukrywam ze zrobilo mi sie przykro i tak jakos zle mi z tym. Nie szpieguje go, nic z tych rzeczy, brzydzilabym sie soba jakbym miala go kontrolowac. Nie mam z kim o tym pogadac bo zwyczajnie mi glupio, moze przesadzam ale zabolalo mnie to troche. Przeciez nie bede oszukiwac siebie z tym co poczulam. Co radzicie mi z tym zrobic? Olac czy poruszyc z nim ten temat..?

Gość gość
biedny chłopak, daj mu życ

Gość gość
podoba mi sie tez :) pewnie jest smieszna :) moja sie nie odezwie to co? Ona pewnie ma kogos wiec? Kto by chcial zyc w Australi? Spokojnie krzaki postawic i smigac na desce surf :)

Gość gość
Tak jak wczesniej napisalam w zadnej klatce go nie trzymam, miedzy nami jest dobrze w kazdej sferze. Po prostu wczoraj kompletnie sie tego nie spodziewalam, zdziwilam sie bo oni nie maja ze soba kontaktu. Zrobilo mi sie troche przykro, wam by nie bylo w podobnej sytuacji? Nie wiem czy to byla czysta ciekawosc z jego strony czy w jakims tam stopniu on o niej mysli. Nie chce przesadzac i sie nakrecac. Nie jestem osoba zaborcza

Gość gość
Zapytaj się go dlaczego ją podgląda..ludzie ile Wy macie lat, że nie potraficie ze sobą rozmawiać. Tylko on zna odpowiedź czy tęskni za nią czy nie. Zapytaj to poznasz odpowiedź co skłoniło go do podejrzenia eks. Pozdrawiam.

Gość gość
lubi sobie powspominać nostalgiczny jest albo sobie uswiadomił że może być jeszcze gorzej