Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poczytajcie jak mamusia pewna posądza przedszkolanki o agresję. Głupie te matki

Polecane posty

Gość gość

Widziałyście ten program "Uwaga"? W ogóle jaki tytuł, jakie podtytuły :D że "skandaliczne zachowanie przedszkolanki", "okropne podejście" itd. widziałam ten filmik i nic tam złego nie widzę. Gooowniarz był bardzo niegreczny w przedszkolu więc ona go wzięła za ręce i zaciągnęła zamknąć w pokoju aż się uspokoi, a jak próbował wyjśc to zamknęła go znowu. Nagle po 30 latach pracy ona sie okazuje potworem? Nie, to świat schodzi na psy, dzieciom wolno wszystko. Powiedzcie czy wam sie nigdy nie zdarzyło dzieciaka zamknac w pokoju az sie uspokoi?! Pracowałam kiedyś jako przedszkolanka, ale zrezygnowałam, bo praca niewdzięczna, choć lubię dzieci. Fakt, nigdy dziecka za fraki " " czy za ręcę nigdzie nie ciągnęłam, igdy nien podniosłam na żadne ręki ale powiem wam że niektóre dzieci są STRASZNE. Nie da się niz zrobić, zajęć przeprowadzić. I była taka sytuacja że jedna dziewczynka bez przerwy mi wystawiała język za nic, powiedziałam jej dosadnie żeby sobie uważała i postawiłam do kąta. Ta mała w ogóle miała jakieś problemy ze sobą, w przedszkolu ta 4latka nie odzywała sie do nikogo ani jednym słowem. za jakiś czas przyszła matka tej dziewczynki, powiedziała że dziewczynka w domu mówi że pani ją straszy, pani jest potworem i ona nie pojdzie do przedszkola, bo zła pani (ja) tam jestem. Matka ewidentnie zakochana w dziecku, które delikatnie mówiąc, nie było zdrowe emocjonalnie. Chwaliła że ma nadzwyczajne dziecko :D Nigdy więcej nie pójdę pracować do przedszkola. baba straszyła mnie, odgrażała się...dramat. Wierzy dziecku które zmyśla i konfabuluje, przeraża mnie to. Ja jej nawet nie dotknęłam...

Gość gość
Zamknięcie w pokoju to przecież kara. Nie uważam żeby to było coś złego. Zła to jest przemoc w stosunku do dzieci, tego nigdy nie będę popierać.

Gość gość
No właśnie, a ta kobieta go tylko wepchnęła za drzwi. Rozpętała się burza, wniesiono przeciwko tej kobiecie oskarżenia/ W "Uwadze" wypowiadał się tatuś dziecka, swojego małego księciunia. "w domu dziecko zawsze było grzeczne i wesołe" ae koorva w przedszkolu nie jest, bo tylko glupi rodzic wysyla dziecko do bandy innych dzieci i oczekuje ze tam dziecko bedzie grzeczne i nieagresywne...

Gość gość
to wszystko przez tą zjepaną lewacką "poprawność polityczną" np. w szwecji nie można nawet podnieść tonu na jakiegoś bachora bo ten może wnieść skargę na nauczyciela - CHORE :D nacisku tam nie ma na naukę, tylko na to aby z każdym dzieckiem (nawet z tym bezczelnym i chamskim) obchodzić się jak z jajkiem :O niestety i do nas powoli dociera ta durna mentalność... :O

Gość gość
15:23 oj dociera, dociera. Dlatego położyłam laskę na swoją sympatię do dzieci, będę miała własne to się nacieszę. A do przedszkola już pracować nie pójdę więcej. Żebyś Ty widziała matkę tej dziewczynki...ona ma dziecko DYSFUNKCYJNE, psycholog się kłania, to dziecko nie wypowiedziało od 3 lat ani jednego słowa w przedszkolu, mówi tylko w domu. Nie bierze udziału w zabawach, integracja nie daje skutków. Do tego boi się pań z przedszkola, a mnie bała się najbardziej nie wiem dlaczego...żadne inne dziecko tak nie miało, lubiły mnie ... Ale przez tę jedną babę zniechęciłam się. Straszyła mnie sądem, procesami, nie wiem za co, video nic nie wykazało więc dowodów nie miała. Dziecko jej w domu powiedziało, że pani ją straszy, że "robi oczy potwora" (buahahaha :D), mamusia na to "Ja mam dzieci nadzwyczajnie uzdolnione, wrażliwe jak Chopin, nadzwyczajne" a prawda jest taka, że ma UPOŚLEDZONE DZIECKO. Niektóre matki nie powinny mieć dzieci, bo nie widzą w nich żadnych wad.