Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znacie takie co się goniły jak wściekłe ale jak po ślubie to juz siadły na pupie

Polecane posty

Gość gość

jak w ciąze zaszly to sie skonczyło gonienie sie

Gość kukurykuuu
bratowa moja

Gość gość
co to znaczy "goniły się" ?

Gość gość
Kogo goniła?

Gość gość
Seksiły

Gość gość
No że w kroku byly gościnne

Gość gość
gonic sie - tak sie mowi o rui zwierzat np. krowa sie goni

Gość gość
Jak można tak się wyrażać? ;/

Gość gość
hehe, a ja myślałam, że uprawiały sporty ze szczególnym uwzględnieniem biegania. :D Nie słyszałam nigdy wcześniej takiego określenia.

Gość gość
Ja znam. Goscinna w kroku byla od nastolatki do prawie 30. Gonila za kazdym. Potem wziela slub koscielny i jest przykladna matka i zona. Oczywiscie teraz wyzywa mlode dziewczyny od dupdajek itp. Zapomniala po spowiedzi co sama robila.

Gość gość
no mozna jeszcze powiedziec, że "latuje sie" xx Ruja (tzw. latowanie się) u krów pojawia się co 21 dni, z wahaniami od 18 do 24 dni i trwa 12-36 godz. (przeciętnie 18 godz.). Najodpowiedniejszym terminem krycia lub unasieniania jest druga połowa i koniec rui.

Gość gość
ja myslalam ze chodzi i jaka sztafete i sie tak gonily biegaly a po ciazy siadly na d**e

Gość gość
nikt nie wymaga od mieszczuchów znajomosci podstawowej terminologii weterynaryjnej wiec wyluzuj :D

Gość gość
Więc piszcie po polsku, bo potem nie wiadomo, o co chodzi.

Gość gość
Jakie niedomyślne osobistości tu siedzą. Pisać po polsku bo inaczej nie zrozumieją.

Gość gość
Goniły się czyli rooochały. czego nie rozumiesz ? :/

Gość gość
Gzily się z chlopami

Gość gość
znałam to te co każdy facet miał na nią ochotę bo niezła dupa była i wszystkie paszteciary jej zazdrościły :-p

Gość gość
gość dziś Goniły się czyli rooochały. czego nie rozumiesz ? :/ xx niekoniecznie, mogło nie dojsc do ********* ale one zgłaszały akces do niego :D tzn. zachowywały sie wyzywająco tak jakby zapraszały do ********* szczuły cycem i łonem. latały jak kotki w rui. a to nie jest rownoznaczne z tym, ze ktos sie musi skusic na to :D

Gość gość
13:03 rozumiesz że mówisz to z autopsji (z własnego doświadczenia) :)? wiesz co? u mnie we wsi była taka jedna, za którą wszyscy latali, a ona gościnna w kroku, nie, nie zazdrościłam jej... uroda to jedyne co miała, generalnie rooochała się z każdym nawet ze starymi chłopami alkoholikami, wiem bo widzieliśmy jak się z jednym obściskiwała. Nie wiem czego tu zazdrościć, ale ja nigdy nie zazdroszczę urodziwym ale za to dziffkom...co z tej urody jak we łbie kiełbie :P

Gość gość
13:03 zawsze mnie śmieszy jak te gościnne w kroku panny myślą że jej wszystkie zazdroszczą...przecież jakby tamte chciały to tez by się goniły czyli puszczały :P czego tu zazdrościć, bycia szmatą? nie przesadzajmy że tylko najpiękniejsze mają na to monopol, bo dobrze wiesz że to nieprawda ;)

Gość gość
nie wiem czy wiecie ale często te właśnie co się goniły to są paszteciary. i najlepsze jest to że ktoś się na to łapał, bo faceci czasem są tacy ze niewazne jak wyglada, wystaczy troche alkoholu i by nie byla oblesna a do miss moze jej byc daleko. druga sprawa ktos wyzej slusznie stwierdzil ze gonily sie to nie znaczy ze roochaly tylko chcialy. a to ze nikt sie nie trafial to inna bajka, ale zachęcały do tego ze wszytkich sił

Gość gość
jestem facetem i wypowiem sie bo temat zawsze na czasie...dla mnie nawet najpiekniejsza kobieta, ponęntna jesli daje kazdemu to z miejsca staje sie dla mnie malo atrakcyjna

Gość gość
przebiegle kobiety nie daja kazdemu, nie wiesz? wybieraja sobie cel i czekaja nawet 5 lat zeby go rozpracowac, nie wiedziałes? to jak bedzie :)

Gość gość
to ja z 13 03 tak piszę to z autopsji bo moja przyjaciółka lubiła seks i miał kilku partnerów i co mnie śmieszyło że tak to napisałam mi to nie przeszkadzało ja wyznaje zasadę że każdy może robić ze swoją dupą to co mu pasuje , ale mnie rozkurwiało jak nasi wspólni znajomi tu z nią tuti tuti a za plecami jaka to sucz noż kurwa nie mogłam tego wytrzymać i pytałam a co was to boi to same tak róbcie to te że nie bo niby cnotki niewydymki a potem na imprezach pracowniczych one same stały a moja psiapsiółka znienawidzona miała towarzystwo tych właśnie pożądanych facetów i pewnie ja też bym miała tyle że wtedy jeszcze myślałam że jestem lesbijką :-p

Gość gość
co do pana na górze przeważnie jak facet jest k****ażem to nie patrzy w co wkłada :-p wiem bo sama znam takich niby z klasą na poziomie z kasą a co z tego jak Tylko patrzy co by tu wyrucHAĆ

Gość gość
no tak, natura kooorfiarza to natura koffriarza, nie ważne czy to prosty chłop czy wykształcony, niektórzy rzeczywiście nie patrzą w co wkładają

Gość gość
odbiegacie od tematu, robicie tu osobiste wycieczki...a pytanie brzmi: czy znacie. Ja znam. Dziewczyna z mojego rodzinnego misateczka. Jak była dziewczynką w życiu bym nie pomyślała, że może mieć takie zapędy. Grzeczniutka, ubrana pod szyję. Takie ponoć to niezłe ciche wody :P Ona się pruje z kim popadnie, całe miasto o tym wie. Widziano ją z najgorszymi oblechami i to mnie najbardziej dziwi. Daje facetom z mieśniem piwnym czyli brzuszyskiem po piwsku takim. Ogarniacie. Ona lat 17 a oni po 45, 55....mordy czerwone, zapijaczone. Takie zboczenie? Chodziła z takim chłopakiem to znam go...straszny debil niskie IQ, nie umiał dodać 15 i 12 w szkole...

Gość gość
sorry, ja w sprawie krowy. Jak się mówi, kiedy bidna krowina domaga się randki z bykiem, a właściwie z inseminatorem? Goni się suka w rui, kocica się mrauka, a co krowa albo koza? Na Śląsku mówią, że się porcho, w Galicji mi się obiło o uszy, że krowa się latuje, czy tak jakoś. To jak się mówi o chętnej na seks krowie, kto mi powie?

Gość gość
14:33 :D dobre pytanie. o takich puszczalskich mówi się "goniła się jak wściekła" ale to o ludziach.