Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

też znacie kobiety słuchające rocka i metalu i one są takie...mniej wyrozumiałe?

Polecane posty

Gość gość

mniej wyrozumiałe, często cwane, cyniczne, bardzo zadufane w sobie...chyba gorzej niż te z dyski. Mają się za **uj wie kogo a prawda aka że robią z siebie niemniejsze pośmiewisko w tych cmentarnych ciuchach niż laski w białych kozaczkach. Osobiście z wlasnego doswiadczenia, milsze wspomnienia mam z tymi z tipsami. Jestem kobietą jakby cos.

Gość gość
Słucham rocka, a nie noszę cmentarnych ciuchów, dzisiaj kupiłam sobie np. miętowe balerinki :D Ba! Mam zrobione żelowe paznokcie, w pastelowych kolorach! I ogólnie mam opinie dość życzliwej i przyjaznej, mimo że z ciętym językiem.

Gość gość
Nie znam nawet takich, co by chodziły w cmentarnych ciuchach, trudno wiec mi oceniać :D

Gość gość
"Mają się za **uj wie kogo a prawda aka że robią z siebie niemniejsze pośmiewisko w tych cmentarnych ciuchach niż laski w białych kozaczkach." No całe szczęście, że są jeszcze takie istoty jak Ty - które wcale nie mają się za lepsze, są miłe, sympatyczne i przyjacielskie. Twój temat to wręcz powiew nadziei w tym paskudnym świecie pełnym obgadujących się ludzi.

Gość gość
Słuchanie rocka, to dość szerokie pojęcie, większość naszych rodziców wychowała się na muzyce rockowej, także trochę kiepsko sklecony ten stereotyp. Żeby nie było- sama mam dzieci, a wyrosłam z tzw. brudasa, hihi :-p Raczej jestem miła i już nie chodzę w glanach od jakichś 15 lat, ale na koncerty czasami jeżdżę. Nie wiem jak to się ma do twojej teorii:-)