Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja bezrobotna żona całymi dniami ogląda seriale

Polecane posty

Gość gość

Powiedziałem jej, że nie dostanie ani grosza na kosmetyki i siebie dopóki nie przestanie i nie zacznie szukać pracy. Nie będę jej utrzymywał żeby sobie przyjemnie spędzała czas kiedy ja na nią pracuję, aż taka ładna nie jest, a ma 30 lat, więc młoda też już nie.

Gość gość
ok tylko nie zal sie ze jak pojdzie do roboty to nie bedzie miec czasu dla ciebie

Gość gość
ćwoku, a sprzątanie, pranie, prasowanie, zakupy, gotowanie, to nie praca ?, może jeszcze dzieckiem się zajmuje ?

Gość gość
Od prania jest pralka, od prasowania żelazko, gotuje na półproduktach, a zakupy to przyjemność. Cała robota na 30 minut.

Gość misiapyysiaa
Chodz do mnie ..Ja mlodziutka 22 latka pracujaca kosmetycZka zaspokoje Twoje potrzeby. .

Gość gość
widać, że nic nie robisz w domu sieroto !, , pranie samo się zapakuję,powiesi, żelazko samo uprasuje a ciuchy same wskoczą na półkę a siaty z zakupami teleportują się do domu, normalnie samiec.

Gość SERIALOLOG 24 LATA
Oglądanie seriali jest korzystne i przydatne

Gość gość
Sprawiam, że nie zdycha z głodu.

Gość gość
Moich ubrań się nie prasuje, a prać to je można raz w tygodniu, a że ona się stroi w te swoje szmaty nawet na kanapę to nie moja wina.

Gość gość
prymitywne PROWO

Gość gość
A Ty przystojny jesteś?

Gość gość  Andrzej
Sprzedaj tv i po temacie albo kup dla żony bilet w jedną stronę na Alaske :)))))))) Ja trzymalem 20 lat była żonę tylko pazurki robila kosmetyczka dobre kosmetyki fryzjer 2 razy w m-cu cale dnie by tylko po drogeriach latala i ciuchy kupowala za moja kasę Dosc tego ma ręce niech robi jak każdy Teraz jestem wolny wiem że żyje po co mi kłopot w domu

Gość gość
masz rację, wypieprz do roboty

Gość gość
misiayysia chodz do mnie poznamy się lepiej

Gość Ewa333333
rozwiedź się z nią dla jej dobra zostaniesz sam, prać sie będzie samo raz na tydzień gotować też, z przyjemnością zrobić zakupy do domu, po co ci darmozjad w domu? daj jej spokój i żyj sobie sam oglądając seriale serio :)

Gość gość Tomek
Jeśli kobieta siedzi tylko w domu nie ma czasu zrobić obiadu itd tylko seriale albo na tel cały czas i o pierdolach z teściową albo koleżanką bredzi to po co Ci taka kobieta życie minie i co ? Nie jesteście dla siebie i tyle co to za życie tv i seriale masakra jakąś żal mi Cię kolego powodzenia

Gość gość
Ty pewnie zarabiasz marne 2000 i kobieta ma depresję :P

Gość gość
Ja bym zabrał kasę nie dał ani grosza nie zapłacił za tv

Gość gość
Facet, żeby mógł się rzucać sam musi zarabiać pieniądze, a nie marne 2000zł. Trudno powiedzieć, że ktoś taki utrzymuje żonę. Zakupy musiałaby w lumpeksie chyba robić :P

Gość gość Andrzej
W lumpeksie to Ty jesteś wiecznie śmieszna kobieto sama 2000 ledwo wyciskasz z partnerem i z 500+ dostaniesz i myslisz ze blyszczysz he he zalosna jestes Ja zarabiam tyle że byś musiała 3 mc robić ja mam 5000 na mc :)))))))))))))))

Gość gość
gość dziś Od prania jest pralka, od prasowania żelazko, gotuje na półproduktach, a zakupy to przyjemność. Cała robota na 30 minut. x Tak? To niech ci ta pralka sama upierze, żelazko samo uprasuje, a na obiad wpierdzielaj te półprodukty, bez gotowania. Zakupy to przyjemność-owszem, ale nie zakup ziemniaków czy schabu, ale np. nowej kiecki czy butów :P A skoro żona bezrobotna, to co ma robić cały dzień, tylko seriale jej zostały.

Gość Panna lekkich obyczajów
Współczuję Twojej żonie.

Gość gość
Andrzej to zarabiasz mniej, ale rozumiem, że 5000tys to dla kogoś takiego jak ty to wyczyn:) Nie mam jeszcze dzieci. Jestem przed 30.

Gość gość
Idiotyczne prowo, a newet żeby to z ciebie nędzny ciul i centuś. Prawdziwi faceci są na wymarciu.

Gość gość
Tak jest. Przychylam się do opinii tych którzy uważają, że na swoje przyjemności trzeba zapracować, A nie. DO ROBOTY głupie kur/wy.

Gość gość
Gościu 04:39 rozwiń swoją teorię? Co znaczy że " na swoje przyjemności trzeba zapracować" ? Czyje przyjemności? Jak ja się chcę wybrać do kina to znaczy że mam charować na bilety dla siebie i jego czy tylko na swój bilet i pójść sama jak on "nie zapracować" na własny bilet? A potem co? Rządać OD NIEGO ekstra pieniędze za streszczenie mu filmu? Bo w takim lokatorskim przypadku, za darmo nie ma nic.

Gość gość Adam
Kobiety sa cwane wyeachowane itd dzwoni do mnie żona pyta skarbie co byś zjadł na obiadek odp kochanie może być schabowy buraczki kompot i zupa pomidorowa z ryżem Wracam po pracy patrzę nie ma obiadu Pytam się jeszcze wtedy żony co robiłaś że nie ma obiadu Zasiedziala sie przy laptopie Siedziała na fb i portalach czaty itp szukała wrazen pognalem w cholere niech tesciowa trzyma darmozjada ja 10lat na nie robiłem nie jestem materialista dużo kobiet lubi wygodnie żyć nie są z miłości tylko wyrafinowana Wiadomo nie wszystkie takie sa ale większość takie sa fakty

Gość gość  Mariusz  z Kutna
Żona czy partnerka to jak by mężczyzna utrzymywał dwa auta skarbonka dnia nie widać dlatego lepiej byś singlem mam ochotę na wypad w miasto kino lokal pizza basen wyzjazd za miasto itd nikt mi nie marudzi robię co chcę Jestem przystojny podobam się kobietom mam dobrą pracę własny dom sporo znajomych i jest mi dobrze być singlem :)))))))Jeśli mam ochotę na coś więcej to poznaje fajna kobietę zapraszam do siebie i się dzieje za sex nie płacę

Gość gość
Mam kumpla robi na budowie po 12godz jego żona tylko w domu siedzi i narzeka że obiad trzeba zrobić itp Stara spiewka potem idzie odreagować za jego $ kasę do drogeri kupuję głupoty a nie ma złotówki bo nigdy nie pracowała Rozmawiałem z nim ostatnio ze dawno by odszedł od niej ale kocha dzieci

Gość gość
Rozumiem, ze dziecmi ta zona się tez nie zajmuje? Skoro tak na nią narzeka.