Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Elo Mam na imie Sylwia i mam poważny problem natury intymnej

Polecane posty

Gość gość

Otóż mam... 30cm penisa. Kobiecie nie wypada posiadać tak dużego, kurdę mol nie wiem co robić, mój chłopak mówi, że go boli jak się kochamy, ja staram się być delikatna, ale nie pomaga. Ostatni wypił cały lubrykant, bo podobno to pomaga na rozluźnienie ale nic nie pomogło, tylko miał sraczkę następnego dnia i go brzuch bolał, w kiblu śmierdziało, że nie szło wejść. Macie jakiejś rady dla zdesperowanej zakochanej kobiety?

Gość gość
Dodam może, że mój luby ma na imię Krzysiek, czytałam w horoskopie wróżki magdy, że skorpiony mogą sprawiać problemy w łóżku, a on jest spod znaku skorpiona. Byłam u ginekologa, powiedział, że nic nie może mi z moim penisem pomóc, bo on się nie zda, tylko do dziurki zajrzał i znalazł szkło kontaktowe, które mój kochany kiedyś zgubił, pewnie jak robił mnie dobrze językiem :)

Gość gość
1/10, ale i tak to jedno z takich miejsc, że istnieje szansa, że ktoś złapie baita

Gość gość
Powinnaś zgłosić się do lekarza pediatry o skierowanie do szpitala, tam może ci pomogą. Czytałam o jednym takim przypadku na stronie pudelka kilka lat temu i podobno istnieje kuracja hormonalna, która zmniejszy twojego ptaszka. Tylko musisz uważać ze zmniejszaniem, żeby ci nie ukróciło za bardzo, bo wiadomo poniżej 18cm to kalectwo :)

Gość gość sylwia
Co to ma być.?vzemu Krzusiek..

Gość gość
zamień sie ze swoim chłopakiem na kutasy,powinno pomóc :classic_cool:

Gość gość
Oczywiście, laska pozwalała sobie na masowanie po całym ciele, sama wkładała mi rękę do spodni, całowanie było. A na drugi dzień jak pisaliśmy to już była oziębła i taki sobie kontakt był. Pisała, ze nie szuka niczego więcej, co odczytałem jako wywalenie mnie na listę orbiterów. Nie mam zamiaru orbitować i starać się o laskę, inwestuję swój czas w zdobywanie zasobów co nawet nieźle mi idzie oraz rozwój sylwetki. Liczę, ze niedługo sam będę posiadał listę orbiterek które się będą o mnie starać.