Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EvaTCR

Nie mam przyjaciół...

Polecane posty

Gość EvaTCR

Mam 26 lat, mieszkam w Warszawie... Sporo pracuje, jestem kontaktowa, uśmiechnięta, miła ale jakos tak ciężko mi zdobyć przyjaciół. Wszystko jest taka fikcja. Na Facebooku prawie 900 znajomych, a Jak chce sie wyjsć na kawę, to nie ma z kim... Mam duzo powodzenie u mężczyzn, moge umawiać sie na randki ale to nie to samo co wyjście z dziewczynami. Poza tym jest mężczyzna, którego kocham, jakos nie wyszło nam, świeże rany... Tak mi brakuje przyjaciolki od serca, tak mi przykro I smutno, gdy widze grupki znajomych. Probowalam wyciagac reke, zapraszac dziewczyny ale kazdy jakos tak stroni, odklada, odpisuje na 'odwal sie'. Nie bywam nachalna. Przykro mi smutno. Zarabiam kupe kasy I myslicie, Ze jestem szczesliwa? Nie mam nawet z Kim wyjechac ma weekend. Nawet wlasna Siostra mnie olewa. Ehh juz kiedys leczylam sie z depresji, wyszlam z tego ale mam wrazenie, Ze ona znowu nadchodzi... Taka piekna pogoda, chodze nad Wisle po pracy, siedze Sama, czytam ksiazke...:(:( Gdzie zawieracie przyjaznie? Czemu ludzie sa tacy zdystansowani?

Gość gość
Mogę zostać Twoim przyjacielem gejem.

Gość EwaTCR
Nie jade nad morze, Nie mam z Kim. Mam wrazenie, Ze kazdy mnie unika.