Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

karmienie cycem w restauracji

Polecane posty

Gość gość

http://www.tvn24.pl/pomorze,42/sopot-liwia-malkowska-walczy-o-prawa-kobiet-karmiacych-piersia,665605.html xx przeprasza mamy, ale jak ide na miasto cos zjesc to nie chce cyców na widoku, sa specjalnie wydzielone streffy. przepraszam mamo, ale jako kobiete mdli mnie przy jedzeniu widok piersi. halo, ludzie nie szczujcie cycami

Gość gość
nie przeszkada wam chodzenie po mieście w spodenkch (a raczej dżinsowych majtkach) do połowy doopy, a przeszkadza wam karmiąca (przez chwilę) matka, ROFTL

Gość pierwszyodkonca
To jakaś roszczeniowa awanturniczka -- teraz po takim czasie jej się przypomniało? Swoją drogą, tylko baby do takich awantur zdolne, facet dawno by o sprawie zapomniał.

Gość gość
dokładnie, mogła dziecko nakarmić w domu a później wybrac się restauracji...to chyba nie była nagła potrzeba, ale nie...najlepiej zademonstrowac ostentacyjnie...

Gość gość
kuku, mi spodenko--majtki tez przeszkadzaja, jak i bluzki z tak przeswitujacych materialow ze cyckowniki widac****epuszki. ja sie tak nie ubieram, zatem nie zarzucaj i nie uogolniaj. posiadanie dziecka nie czyni kobiety kims lepszym od pozostalych kobiet/mezczyzn - o ile ustapie miejsca w autobusie, kolejce, tak nie chce ogladac karmienia z cycem na wierzchu tudziez pod przykryciem chusty - idziemy do specjalnej strefy do tego przystosowanej. tak samo nie bede dlubac przy stole wykalaczka itd.

Gość gość
Kelner to idiota, matka też jego karmiła, a wy gówniary zajmijcie się swoimi sprawami dziecko można karmić wszędzie, kobieta miała rację!!!!!!

pozwólmy dla równości wszystkich chodzić bez staników, wtedy mąż takiego laktatora prędziutko ją zostawi dla ładniejszych cycków i będzie się miała z pyszna:)

Gość gość
Dziewczyny ubrane jak d****** budzą obrzydzenie, zabezpieczajcie się przed seksem, bo dziecko łatwo zrobić, a potem jest płacz, idiotki

Gość
@ brokeninside87 dziś pozwólmy dla równości wszystkich chodzić bez staników...<< Jestem za :-) !

Gość gość
Najważniejsze ,że kocha dziecko, piszą ci co nie mają dzieci, człowiek ma prawo pójść do ludzi i miasta, same w domu zostancie z pustymi głowami w smarfonie

Gość gość
broken, ale ty jesteś płytka

Gość gość
dziś masz racje. juz nie chcialam wspominac ze ciezko o kobiete z pieknym biustem, a do takich na pewno nie naleza ciazowe dojary - rozciagniety sut, zyly na wierzchu, tluste od mleka. dajcie spokoj. żądam równouprawnienia, chce by mężowie matek karmiących wyjmowali wtedy penisa i trzepali smietanke. ja tez jako kobieta chce miec mile wrazenia estetyczne, bo mleczary mnie nie jaraja.

Gość
@ brokeninside87 dziś Res, zgłaszasz kandydaturę do mojego rankingu łobuzów na kafe?<< Moja kandydature? Jesli tego chcesz....

Gość gość
Karmienie to nie jest takie hop siu, wyjdziesz z domu i znowu będzie głodne, dzieci są różne, to wielka praca! a wy jesteście nikim

Gość gość
ma prawo isc, oczywiscie nikt nie zabrania, ale w razie takiego wypadku: - niech idzie na koniec sali by bylo jak najintymniej - niech idzie do wydzielonej strefy karmienia - niech idzie do kibla - niech mu zapoda butle z mlekiem xx czy tym mamo nie zalezy na intymnosci? zachowuja sie troche jak niektorzy panowie w ciazy gastronomicznej - tubalne smiechy, beki, glupie zarty i gladzenie po brzuszku tak by wszyscy wiedzieli jaki on jest cool i wielki. ja sama nie wstydzilabym sie karmic przy innych, ze moglby ktos moja piers ujrzec. co jest, czy po porodzie - jak juz ktos widzial wasze krocze - zmienia sie wam postrzeganie intymnosci i wstydliwosci?

czy po porodzie - jak juz ktos widzial wasze krocze - zmienia sie wam postrzeganie intymnosci i wstydliwosci? x wlicz w to: ginekologów kontrolujących podczas ciąży, całą rodzinę, pewnie machali do dziecka przez jej cipkę, ojca dziecka i tą hordę samczyków, którzy starali się nim zostać;)

Gość gość
Sama idź do ubikacji, ma prawo być gdzie chce, ja nie cierpię palących i pijaków, hołota jedna

Gość
Od razu mowie, ze mi karmienie cycem w miejscu publicznym nie przeszkadza. Ale jesli drukarz ma prawo odmowic wydrukowania materialow ktore mu sie nie podobaja, to chyba wlasciciel restauracji tez ma podobne prawo ? To znaczy moim zdaniem i jeden i drugi powinien byc ukarany. Ale nigdy tak, ze jednemu wolno a drugiemu nie.

Gość gość
Ja nie mam nic do karmienia publicznego, o ile taka matka się odwróci/zakryje czymś. Byleby nie wywalała piersi na wierzch.

Gość gość
Zakrywała się, mnie nic nie przeszkadza widok piersi

Gość gość
Zamknij się sama w ubikacji skoro to ci przeszkadza, mleko matki jest zdrowsze niż gówniana butelka

Gość gość
19:47 :D prof. Chazan tez odmawiał :D

Gość gość
oj zdrowsze zdrowsze. to odciagnij w domu laktatorem i wez w butli na miasto. poza tym znam dzieci przestawiane po kilku miesiacach na mm i sa to okazy zdrowia.

Gość gość
Wygląda jak prosię po butelce , zdrowe i spasione mlekiem w proszku

Gość gość
Zawsze mozna dac butelke tylko trzeba odciągnąć pokarm w domu i po problemie

Gość gość
Dziecko nie chce butelki, woli mleko z piersi

Gość gość
to jest problem, odciąganie nic nie da

Gość gość
Debilki, którym przeszkadza karmienie dziecka w miejscu publicznym, powinny odwrócić wzrok, albo zająć się odrabianiem lekcji. Matka karmiąca dziecko nie robi tego na pokaz.