Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAM ogromna ochote zrobic minete ktores dziewczynie ktora chetna

Polecane posty

Gość gość

wylize wszystko

powiem Ci jak to zrobić. Skup się, słuchaj jakbyś miał tylko ten i żaden inny zmysł. przedstawie ci 2 poradniki jak łatwo przelecieć płeć żeńską. Podstawy: kobiety w tych czasach to frajerki. są bardzo łatwe musisz ładnie pachnieć, mieć twardą rękę, twardo stawiać nogi, po prostu być pewnym siebie. nigdy się nie zgarbić, nie mamlać językiem, myśleć o celu, życiowym celu do którego dążysz. wiedzieć po co cie stworzono, znać swoje korzenie, wiedzieć co robisz, gdzie jesteś i po co. mieć swiadomość znaczy. używać szantażu... wystarczy przejść się do baru, gdzie masz znajomość z 1 może 2 facetami, którzy tam są. wiesz znać spojrzenie i to wystarczy żeby babka myślała, że znacz ludzi i miasto w którym żyjesz.. no to tak to tam jest podstawa. a jak już to masz wszystko i dalej Ci nie wychodzi to wystarczy że podczas rozmowy czy jak już się znacie to obiecaj jej np. zloty wisiorek, albo zrób coś dla niej. odkryłem ostatnio, że warto chwile usiąść i zastanowić się co kobieta na którą polujemy chce zrobić. Przewidzień jej następny ****** pomóc jej w osiągnięciu celu jaki chcę dokończyć. no i wtedy ona chce się odwdzięczyć tak jak z tym prezentem no i o*******la ci gałe w toalecie, w klatce albo gdziekolwiek. Ja mam to spojrzenie, mi to już wystarcza. naoglądaj się p****li poznasz jakie tak naprawdę są kobiety. najważniejszą rzeczą w polowaniu jest spojrzenie. i to chyba tyle.