Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc co ma dziwna kosc

Wpływ kształtu czoła na ogólną urodę człowieka.

Polecane posty

Gość gosc co ma dziwna kosc

Macie tutaj zdjęcia z profilu bocznego 2 osób. Na pierwszym zdjęciu zobaczycie ładną panią z czołem wysuniętym na tyle samo co podbródek, natomiast na drugim pana z czołem mocno cofniętym. http://bi.gazeta.pl/im/6/7313/z7313726O.jpg http://cs10849.userapi.com/u2127623/146858070/z_66f81a05.jpg Chcę poznać wasze opinie, a głownie te odnośnie pana z wyraźnym wałem nadoczodołowym. Czy on w ogóle jest chociaż trochę przystojny? Czy będąc nim myślelibyście o przypiłowaniu sobie tej bruzdy lub dołożeniu kości nad nią? Wy również uważacie, że najładniejsi ludzie mają płaskie głowy? Ja osobiście mam dość neandertalskich ryjów, bo jeden widzę codziennie w lustrze. Podzielcie się ze mną swoimi opiniami i powiedzcie mi czy wstydzilibyście się takiej mordy. Proszę, nie piszcie o zakrywaniu tego defektu grzywką. Mam nadzieję, że zdjęcia się wczytają. Całe życie miałem problem z linkami na tym forum. Podrzućcie fotografie waszych ideałów, ale z profilu bo tylko wtedy widać czoło.

Gość gość
niezly jest, ale to trzeba by głównie patrzec od przodu. nigdy nie oceniam ludzi z profilu, bo wiekszosc ma chuyowy wyglad z profilu. facet jest przystojny wiec to moze nie rzuca sie w oczy. ale jakby takie coś miał Pepe świniopas to mogłoby byc gorzej choc nie wiem czy u niego moze byc jeszcze gorzej.

Gość gość
Trzeba go zabić zanim złoży jaja.

Gość gość
On jest okropny.

Gość gość
Odświeżam po raz 3

Gość gość
Odświeżam po raz 4

Gość gość
5 i ostatni, przepraszam że przeszkadzam