Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

porozmawiam z kimś normalny

Polecane posty

Gość gość

tu i teraz

Gość gość
a jak bardzo narmalny mam byc ?

Gość gość
bardzo

Gość bardzo normalny gość
tzn ? Pije, pale, czasem zdarza mi sie myslec o seksie. Rozmawiac moge o wszystkim i niczym.

Gość gość
powiedz mi: kiedys znałam kogoś, kto liczył się, z winy czasu i innych zajęć straciłam z nim kontakt. nie ma go na facebooku ani na innych stronach, ostatnio zaczęłam myśleć o tej znajomości. chciałabym przynajmniej wiedzieć, co z nim, ale żadnego sposobu nie ma.

Normalna ludzka reakcja, czlowiek sie starzeje i zaczyna wspominac czasy z mlodosci. A ze pamiec jest selektywna, pamieta sie (albo chce pamietac) tylko mile momenty, nawet osoby ktore nam kiedys wyrzadzily krzywde dzisiaj juz nie sa dla nas takie zle i zaczynamy za nimi tesknic, zwlaszcza gdy spedzilismy z nimi pare ekstycujacych chwil.

Gość gość
z tym, że chciałabym dowiedzieć się czegoś na jego temat

Gość gość
Najczęściej i najchętniej powracamy do wspomnień o miejscach, o ludziach gdy coś Nam w teraźniejszym życiu nie wyszło, coś się zepsuło. Uciekamy wtedy do czasów minionych i jak słusznie zauważył bardzo normalny gość selektywnie doszukujemy się szczęśliwych chwil. Selektywnie często nieobiektywnie, bo w tamtym czasie kiedy się wydarzały albo wcale szczęśliwe nie były albo nie mieliśmy świadomości, że takie właśnie były.

Po co ? Ja latami kochalem sie w pewnej dziewczynie, nie chciala mnie, powiedziala mi to w prost. Teraz po latach, mialem okazje ja spotkac, jak zobaczylem w jakich warunkach zyje, wszystko pryslo. Teraz zaluje tego spotkania, w moich wspomnieniach byla zawsze ta naj.... a teraz ? Pozostalo tylko pytanie: Co ja w niej widzialem ?

Gość gość
to nie tak

Gość gość
chodzi o to, ze nie odpisalam na jego ostatni list, w ktrym pisal, ze chcial mnie lepiej poznac i stad to zastanawianie sie. zepsulam cos i dopiero teraz do mnie to doszlo

Gość gość szzzarik
poszly konie po betonie...co ma wisiec nie utonie...

Gość gość
szariku glebokie to co piszesz, ale interpretacja trudna

Gość gość szzzaarik
normalnie...kon siem napil wody z betonowej studni co nie wisiala ,tylko stala...a byla to dobra woda...zawsze czegos w zyciu szkoda...

Gość gość
jaki czas upłynął od czasu, kiedy ten ktoś chciał cię bliżej poznać? chcesz czy nie to jednak powinnaś brać pod uwagę fakt, że dziś już może tej osobie wcale na tym nie zależeć

Gość gość
20 lat, oj wiem, ze juz inna woda w tej rzece, ale mnie samej szkoda

Gość gość
Długi to czas... wiele mogło się wydarzyć pewnie wybaczył i dziś już nawet nie pamięta o braku odpowiedzi na list :)

Gość gość
myslisz, ze go to zabolało? że nie odpowiedziałam?

Gość gość
może i było mu trochę przykro ale najwidoczniej pogodził się z tym skoro "zamilkł" i więcej nie napisał

Gość gość
dziwne, ze kiedys nie zdawalam sobie sprawy, ze postępuję niewlasciwie. dopiero teraz to dostrzegam

Gość gość
To akurat napisałaś: " z winy czasu i innych zajęć straciłam z nim kontakt". Nie zależało ci na tym kontakcie. Gdyby zależało, to czas nie byłby winien i zajęcia również nie stałyby na przeszkodzie...

Gość gość
a sama zainicjowalam tę znajomość, spotkaliśmy się, było kilka listów i kiedy on zdawał sie być wreszcie zainteresowany, ja przerwalam.

Gość gość
Mówią, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... wyszło? ;)

Gość gość
nie wiem, znalazłam jego zdjęcie w necie (przynajmniej tak mi sie wydaje, ze to on), nie bardzo sie zmienił i jakoś wszystko wróciło

Gość gość
nie rozumiem, co mnie ugryzło, przez 20 lat nie myślałam o tym i nagle, ot co

Gość gość
piszę, bo chciałabym zrobić rachunek sumienia i zrozumieć, skąd te myśli teraz, po takim czasie. przecież nie było to ważne rok temu, dwa lata itd. coś się dzieje i nie umiem tego wytłumaczyć sobie

Tez tak miewam. Najsmieszniejsze jest to, ze czasem mysle o osobach ktore widzialem raz, czy dwa a teraz wyobrazam sobie, jakby to bylo, gdybysmy byli razem. Paranoja pur !

Gość gość
ja nie wiem, czy paranoja. szkoda mi tamtych lat, tamtej znajomości, może chciałabym go zwyczajnie przeprosić za zawracanie głowy i brak zdecydowania z mojej strony,a przede wszystkim za list, którego nigdy nie otrzymał

Symptomy starzenia sie, nie masz zadnych celow, szkola, slub, dziecko za nami a przed nami nuda. A o czyms myslec trzeba, w koncu jestesmy homo sapiens, wiec wspomnienia wracaja, zwlaszcza gdy poziom krwi w alkoholu bardzo opadnie.

Gość gość
mylisz się