Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto idealna kobieta wedlug polskiego faceta:

Polecane posty

Gość gość

Jest wiecznie mloda, zawsze ma 20 lat i nigdy sie nie zestarzeje Idelanie szczupla, z naturalnie duzym, sterczacym biustem i okragla, odstajaca jedrna pupa bez grama cellulitu Ma nogi do nieba ale mimo to nie jest wyzsza od niego nawet na obcasach 15 centymetrowych Urodzi mu trojke synow, oczywiscie zachowujac przy tym swoja nieskazitelna figure Mimo to caly czas pracuje i zarabia minimu 5 tys. na reke Mimo tej pracy on zawsze ma na stole cieply, pyszny obiadek i dom wysprzatany na glanc, dzieci ogarniete Jest zawsze swietnie ubrana i pieknie umalowana ale nigdy sobie niczego nie kupuje On moze robic co chce, pic z kolegami, zajmowac sie swoim hobby, chodzi na imprezy podrywac panienki, natomiast ona nigdzie nie wychodzi, nie ma zadnych kolezanek, jest tylko dla niego i dla domu Robi loda z polykiem, daje w pupe, zadawala go na wszelkie sposoby kiedy on chce, on w zamian nie musi nic robic bo ona dochodzi po 10 razy podczas 2 minutowego seksu jeszcze podkreslajac, jaki to on jest wspanialy w lozku.

Gość gość
no i dlatego tyle starych kawalerow, mimo ze kobiet jest chyba 2X wiecej jak mezczyzn nalezy dodac jezcze ze twarz 11/10, zeby nie bylo ze tylko figura alem sie usmiala, zwlaszcza przy ostatnim zdaniu.prawda 100%!!!

Gość gość
I jeszcze zapomnialam dodac, zanim poznala jego byla oczywiscie dziewica, z nim od razu stala siew demonem seksu.

Gość gość
nie wiem o czym piszesz, ja wole dziewczyny średnie przynajmniej mam spokój bo mi ich nikt nie podrywa..

Gość gość
kobiet jest chyba 2X wiecej x o kvwa podaj źródła :D :D Typowa inteligentna kobieta cha, cha

Gość gość
Ideał kobiety: metr wzrostu i płaska głowa, aby można było postawić kufel z piwem

Gość gość
jak kobiety jest 2X więcej to śpiewa "i ta baba kiedy chciała swgo męnża krasnoludka wałkowała"

Gość gość
nie ma starych kawalerow, sa tylko stare panny w Polsce

Gość gość
Singielki są a nie stare panny

Gość gość
idealna kobieta to kobieta kolegi nigdy własna :P

Gość gość
Opis zgodny z oczekiwaniami facetow.

o kurde xD w Polsce jest o ok 6% więcej kobiet niż mężczyzn ;p ja bym tam chyba jednak wolał normalną babkę ;p w końcu jeszcze się taki nie narodził, co by każdemu dogodził ^^ co do dużego biustu, to zatwardziały stereotyp, jak to bywa ci najwyraźniejsi faceci go wyrobili, bo takie są fakty, że cyce jak donice jarają bedboyów, ofc najwięcej zwolenników mają średnie, ale nie wiem czy małe mają powody do narzekania (sądzę, że mogą mieć więcej adoratorów niż duże). Wolałbym też, żeby starzała się razem ze mną, była nie idealnie szczupła, a zdrowa, i mogłaby mieć krótkie nóżki jak Scully z x-files ;) Jak kobieta pracuje, to też rozsądnie, żeby i facet miał udział w zadbaniu o ciepły obiadek, wysprzątaną chate czy w ogarnianiu dzieci Poza tym to fakt, temat o "ideale kobiety", czyli z samego założenia, nie ma takich ^^

Gość gość
I myślisz, że oni tak bezczynnie oczekują i oczekują?

Gość gość
10.01 Ideał kobiety: metr wzrostu i płaska głowa, aby można było postawić kufel z piwem sporo wyznawców takiego ideału kończy na żebraniu o 50 gr pod biedronkami, smutne ale prawdziwe :(

Gość gość
Wolałbym też, żeby starzała się razem ze mną x tak mowisz teraz, a za 20 lat wymienisz na mlodsza

Gość gość
e tam, tych normalnych nie wymieniają :P

Gość gość
Znam pare z wyglądu cudowna mój kumpel i jego laska, ona tak z 52kg i 167 cm kumpel jakies ma 192cm i około 90kg ona stanik 85d, tylka moze wystającego nie ale płaskiego tez nie,jest drobna i przy nim taka malutka z charakteru z tego co wiem ona nie chce dzieci wiec mu nie urodzi ale i tak dla mnie ideal bo w ogień by za soba poszli no i wychodzę z kumplem czesto ona żadnych watow czasem nam kupi piwo na mecz i nie dzwoni upierdliwie co chwile gdzie jest co robi itp. Moja natomiast nie ma swojego życia bo żadnych koleżanek tylo dużo pracuje i coraz częściej naciska na ślub..

Gość gość
Czyli ona zarabia i dba o dom i rodzinę a on się obija :D IDEAL ale FRAJERKI hahaha :D na co mi taki strup :D :D :D

Gość gość
12.29 ale pierdolisz od kiedy to faceci znają się na rozmiarach staników

Gość gość
Kumpel zmierzył i mu podał żeby mógł na forum napisać a co?

Gość gość
a 67kg i 165 cm jest ok

Gość gość
85 pod biustem? To słonica chyba a nie kobieta.

Gość gość
z pewnoscia przy takich wymionach nie wazy 50 kg, co najmniej z 10 wiecej chyba, ze silikony prawiczki zapedzaja sie w swoich fantazjach xd

Gość gość
"słonica"... "wymiona".... i tak oto ideały sięgają bruku :(

"Wolałbym też, żeby starzała się razem ze mną x tak mowisz teraz, a za 20 lat wymienisz na mlodsza" xx jaki to ma sens? nie zależy mi na partnerce, której rola w moim życiu sprowadzała by się do czysto cielesnej, na tym polega małżeństwo, na trwaniu przy sobie do grobowej deski, jeszcze nie wszyscy wpadli w ten hedonizm XXI wieku... x "10.01 Ideał kobiety: metr wzrostu i płaska głowa, aby można było postawić kufel z piwem sporo wyznawców takiego ideału kończy na żebraniu o 50 gr pod biedronkami, smutne ale prawdziwe " xx smutne, że tacy są ale, że tak kończą to wręcz pocieszające, sprawiedliwe...

Gość gość
autorką jest zakompleksiona kobieta, która po prostu nie znalazła swojego mężczyzny i wmawia sobie, że to przez jej niedoskonałości. i chyba za dużo przesiaduje na kafeterii czytając komentarze erotomanów-gawędziarzy, i ogląda za dużo programów typu perfekcyjna pani domu. możesz przebić piątkę z kolesiem zakladającym tematy "kobiety wymagają modeli do związku" :)

Gość prawikzewsi
"mimo ze kobiet jest chyba 2X wiecej jak mezczyzn" mężczyzn rodzi się więcej kobiet jest więcej ale dopiero wśród ludzi powyżej 50 lat

Gość gość
Przy takiej wadze stanik 85 w obwodzie? To musi jednak być gruba, ja ważę 52 i mam stanik 65 w obwodzie.

Gość gość
Kurde, jestem facetem i... zgadzam się z autorką. Tak, to jest jednak ideał kobiety, zarówno pod względem wyglądu jak i charakteru.

Gość gość
Dokładnie to jest ideał. Moja żona taka jest chociaż każdy muszę ja pilnować żeby cały czas utrzymywała poziom.