Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto idealna kobieta wedlug polskiego faceta:

Polecane posty

Gość gość
a u was to co model z włoskami do góry z wyrzeźbionym ciałem i licówkami za 30 000zł. Zarabiający minimum 40 000zł, mający wille z basenem, 10 samochodów, gotujący, sprzątający, dający orgazmy na każdym kroku, robiący masaże po 2h dziennie

Gość gość
Dla płytkiego glaba to pewnie bedzie ideał. Dla mnie NIE.

Gość gość
dla płytkiego? przecież same oczekujecie modeli z wyglądu i tylko na takich chcecie

Gość gość
Jestem facetem. To ja z 20:55. I polecam czytać kilka razy zanim cos sie pierdolnie na forum.

Gość gość
He he, to ja jestem w takim razie prawie idealnym antyideałem kobiety. :D No cóż, nic dziwnego w takim razie że nie mam faceta. I chyba tak po prostu powinno być.

Gość gość
Gościu z 21.02..kolejny wpis dnia?:) Autorce gratuluję poczucia humoru i ułożenia wszystkiego w zabawną całość. Dziękuję za chwile serdecznego śmiechu:):):)

Gość gość
Po 1 temat bzdura nikt nie ma takich wymagan szczegolnie z pieniedzmi i wzrostem. Po 2 to mezczyzn jest wiecej niz kobiet i mowie tu o czasie gdy tworzy sie zwiazki a nie o osobach 50+ bo po 50 to faktycznie kobiet jest wiecej bo mezczyzni szybciej umieraja.

Gość gość
Mężczyzn i kobiet jest mniej więcej po równo. A co do tekstu autorki, to cóż, opisała faktyczny ideał kobiety.

Gość gość
gość 2016.08.06 ja tez jestem idealnym antyidealem, ale meza mam.zastanawiam sie co we mnie widzi, bo i charakter mam nie za bardzo ciekawy

Gość gość
Kobieta z opisu to wypisz wymaluj moja zona.

Gość gość
Haha opis dokładnie odpowiada oczekiwaniom facetów :P

Gość gość
to marzenia. Rzeczywistość wygląda "trochę" inaczej. W dzisiejszych czasach znaleźć kobietę która nie przypala wody na herbatę to już spory sukces

Gość gość
"Czyli ona zarabia i dba o dom i rodzinę a on się obija smiech.gif IDEAL ale FRAJERKI hahaha smiech.gif na co mi taki strup smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif " x uuuu ale wtopiła, koleżanka :D hahahahaha czyli, Panowie, jak dbacie o dom i rodzine to jestescie - FRAJERAMI haahhahaha!!! :D x Panowie zalecam kawalerstwo zamiast malzenstwa bo malzenstwo to frajerstwo

Gość gość
Statystycznie rodzi sie 106 dziewczynke na 100 chlopcow wiec facetow jest mniej.