Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myślicie o facetach którym podobają się kobiety sztucznie zrobione np.siwiec

Polecane posty

Gość gość

Widzę dokładnie na kim mój oko zawiesza gdy ogląda gazetę czy widzi plakaty na mieście. Mojemu podobają się sztuczne laski a la Doda, Siwiec ... dla mnie zalamka bo to jest typ kobiety który mi się wydaje najbrzydszy i mega nienaturalny. Najgorzej ze coraz większą ilość mężczyzn taki typ interesuj***ardziej niż naturalnie ładna kobieta. Poczytajcie na ten temat. Ja oczywiście nie jestem po żadnej operacji. Co myślicie o takim guście faceta? :/

Gość gość
Dla mnie to dziwne jak może wzbudzać zainteresowanie raczej sztuczna laska ze wszystkim z silikonu niż naturalnie ładna np. Żmuda Trzebiatowska :/

czy ja wiem? nie znam zbyt wielu facetow w moim najblizszym otoczeniu, ktorzy interesowaliby sie takimi Siwcami czy Dodami. Moze cos czasami wspomna, ale to bardziej tak dla zartow. Na pewno jest typ mezczyzn co im sie takie laski moga podobac, ale to raczej nie sa zbyt dojrzali mezczyzni. Zdecydowanie takie babki nie podobaja sie mezcztyznom, ktorzy maja zdrowe podejscie do tego wszystkiego i wola popatrzec czy podotykac naturalny biust czy pupe. Takze to wszystko zalezy od tego z jakim typem faceta masz do czynienia. Moim zdaniem nie jest tak, ze coraz wiecej sztucznych lasek jest na topie w ich prywatnych rankingach

Gość gość
To że facet zawiesza oko " " akurat na takim typie kobiety, może być kompletnie niezwiązane z faktem, że niby mu się takie najbardziej podobają. One po prostu wzbudzają zainteresiwanie obu płci, bo sorry ale jak się na nie patrzy to od razu widać, że to jest twarz nieanturalna i po plastyce. Tego nie da się ukryć. Wystaczy popatrzeć na aktualną twarz Britney Spears, Dody, Siwiec. Może x lat temu na początku to wyglądało ok, ale operacje twarzy mają to do siebie, że jak kobieta zaczyna się starzeć czyli nie jest już nastolatką, młódką 20paroletnią, to to wyłazi. Nie wiem czy to takie fajne wyglądać jak sztuczny klaun ale co kto lubi, Mówię, może on patrzy bo widzi coś sztucznego a to po prostu zwraca uwagę.