Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OSTRZEZENIE! Bycie z muzułmaninem to koszmar MOJA HISTORIA

Polecane posty

Gość gość

Mialam meza turka bylismy 3 lata malzenstwem i mamy synka oczywiscie wszystko na poczatku zaczelo sie jak w bajce zostawilam dla niego polaka z ktorym bylam 3 lata i to byla najgorsza decyzja w moim zyciu teraz juz wiem ze polka powinna zyc z polakiem a turek z turczynka to co dzialo sie u nas za zamknietymi drzwiami to jakis horror bylam tez przez pol roku u jego rodziny z dzieckiem i bardzo sie ciesze ze udalo mi si wrocic bo w pewnym momencie jego tatus oznajmil ze po co mamy wracac skoro i tak juz mamy tu gdzie mieszkac bylam przerazona i gdyby nie to ze moj maz musial wracac bo trzeba bylo pozalatwiac pare spraw w polsce to pewnie teraz moja rodzina sciagala by mnie i moje dziecko przez rutkowskiego nigdy wiecej tam nie pojade by od rana do wieczora uslugiwac jego tatusiowi i wszystkim ktorzy w ciagu dnia przewina sie przez dom tam kobiety naprawde nie maja nic do powiedzenia gary dzieci i zapewnianie wszelkich wygod mezczyznom ot to naprawde caly swiat ich kreci si wokol tego a niech ktoras sie swojemu panu i wladcy sprzeciwi to od razu w morde i zeby tylko na wlasne oczy widzialam jak szwagier turek tam jak bylismy napierdlalal swoja zone w 4 mcu ciazy bo mu skarpetek na lozku wyprasowanych nie polozyla a ten wychodzil i nie znalazl biedy a ta mu powiedziala zeby sobie wzial i za to w ryj oj dziewczyny to wczesniej czy pozniej konczy sie rozwodem i pol biedy jak sie nie ma dzieci bo potem jest ciezko NIGDY WIECEJ OBCOKRAJOWCA A TURKA OMIJAC Z DALEKA TAKA MOJA RADA

Gość gość
HIM już ci się całkiem piertoli we łbie wymyślając takie historie przegrana ściero do podłogi !

Gość AAnielkaa
mam koleżankę w holandii. polka, jest z typem z iraku, on nie legalnie w holandii. Są ze sobą około 3 lat, on nie jest radykalnym muzulmaninem, tak twierdzi, nie lubi tych szmat na kobietach, jest bardziej europejski. I tak się zastaniawiam czy to na serio czy nie. Ogólnie rzecz biorąc Ona, szczerze mówiąc, nie jest zbyt atrakcyjną dziewczyną, niska, grubsza, lekki zez, i widzoczne łysienie, przerzedzenie włosow. Nie piszę tego z jakiejs nienawisci do niej, chce okreslic cala tą sytuację! poznalam go, i tak sobie siedzimy, zaczelam go pytac o to jak to jest w iraku, czy babki wszystko moga czy nic, o burki pytalam. Mówił że jest tak jak w europie, laski mogą wszystko. Nie wiem. No i mówi tak do mnie, jego dziewczyna cały czas siedzi obok niego, "wiesz co, kobiety są łatwe( użył słowa - easy- łatwe, proste), podam ci przyklad. Znamy sie miesiąc czasu, czy zamieszkasz ze mną. A ja na to, że nie że znamy sie tylko miesiąc. On dalej: ja ci kupuje prezenty, ubrania, daje c****eniadze, czy zamieszkamy razem. Ja mowie NIE. On dalej: że pieniadze mi daje, opiekuje sie mną, do kina chodzimy itd, czy zamieszkamy razem, mowie Nie, bo znamy sie miesiąc. Siedzi obok jego dziewczyna z tekstem: z nami tak nie było bo my zamieszkaliśmy razem po 8 miesiącach. ja p*********** jaka tępa dzida z niej. Inna sytuacja, opowiadala jak to pewnego dnia dostala sms albo wiadomosc na FB, już nie pamietam, od dziewczyny ktora twirdzila że jest dziewczyną jej chlopaka i są ze sobą od 2 lat, że jest jego kuzynką i żeby ona go zostawila. On oczywiscie powiedzial jej że to jakas jego byla dziewczyn, z ktora ich rodzice chca zeswatac ze sobą. Uwierzyla chyba bo dalej są ze sobą. Inna sytuacja, mieszkali oni oboje razem, ale musieli sie wyprowadzic z chaty, i musieli zamieszkac osobno.Po kilku mies od wyprowadzki Ona nawet nie wie gdzie on mieszka, na jakiej ulicy, jak powiedziala: ma mi wyslac swoj adres i ciagle zapomina mi wyslac. ŻAl !!! Ogolnie to planują ślub. Ja mysle że to sciema z jego strony, ale jakos mi jej szkoda nie bedzie. Ślepa jest. Mam jedno okreslenie na takie laski - tępe dzidy !!! Same sobie to robią. Kolezanki doswiadczone w tym temacie co o tym myslicie??

Gość gość
Kiedyś pracowalem z gościem co prawda nie z Iraku tylko obok z Iranu, w porządku byl nawet nie byl zkapslowany islamem pił palil zachowywal się normalnie tylko jedno co, mial żonę angielke tez do urodziwych sie nie zaliczala i on jawnie mi opowiadal ile to juz razy ja zdradzil i chcial zebym uczyl go polskich slowek bo polskie dziewczyny ponoc sa latwe mowil ze mial juz kilka ale jego kolega tez iranczyk co sobote jakas wyrywa do samochodu bo zna troche po polsku i on tez tak chce, wiec z wiernością u nich chyba nie najlepiej.

Gość gość
Znasz takie coś jak znaki interpunkcyjne? Wyszedł jeden wielki bełkot

Gość gość
co najlepsze, on nawet nie pokazał jej gdzie mieszka i nie chce żeby ona do niego przychodziła, bo jak mówi, mieszka z turkami i lepiej żeby jakakolwiek dziewczyna do domu nie przychodziła, nie wiem, mieliby zaraz zgwłacic taką. Kita jej wcisnął. Tu nie chodzi nawet o to że on jest z iraku, ale gdyby jaki kolwiek koles z niemec, polski, rosji, wloch, takie wałki mi robił, to mówimy sobie nara i tyle. Tak szczerze mówiąc to on jest nawet spoko z twarzy, no i taka dziewczynka zakompleksiona myśli że boga spotkała i się trzyma go, a on o tym wie i w chuch*jja z nią leci. Wogle nie rozumiem lasek, co im pierwszy napotkany koleś mówi jaka to ona piękna, jej oczy to jak diamenty i taka tępa dzida w to wierzy i myśli sobie, ojej ja naprawde mam oczy jak diamenty. ŻAL !!! Wogle ich związek wyglada tak, spotykają sie w 90 % u niej w domu, seks, ona robi mu, jak pan zechce, o 1 w nocy nawet, nalesniczka usmazyc :/ z jej opowiesci nigdzie nie byli, typu jakas restauracja, plaża, kino, tak jak to robią normalne pary. on przyjezdza do niej, siedzą w domu, czasem gdzieś wyjdą na spacer i tyle. Aż chciałoby sie jej powiedziec, że jest tępą dzidą, ale mam to w duupiee. Koleś daje proste sygnaly że robi ją w balona a ona tego nie widzi. nie wiem to milosc jest, desperacja, slepota ?? czekam tylko tego dnia gdy dowiem się że jednak ją w chchuuja robił. Aczkolwiek życzę jej jak najlepiej, a może on jest spoko jednak.

Gość Karolina_Paris
zyje od 23 lat we Francji, scisle mowiac w Paryzu, nie jedno widzialam, pracowalam w przedszkolu, teraz pracuje w szpitalu, mam znajomych i wsrod Turkow, Algierczykow i calej reszty fanatykow z ich metalnoscia z epoki feldalizmu.....Paradoksalnie to zabrzmi, co powiem, ale zaryzykuje w nadzieji, ze zostane dobrze zrozumiana;.....otoz chory system PRL chronil nasz kraj przed najazdem „plemienia zmijowego”......dzis, kiedy granice sa otwarte, stoimy przed wielkim niebezpieczenstwem, jezeli oczywiscie sytuacja wymknie nam sie spod kontroli, tak jak to ma miejsce we Francji. .......ja juz nie bede mowic o korzeniach tego co sie stalo, i o tym ile teraz tego przypada na glowe jednego Francuza, ale powiem jakie sa tego rezultaty;.......Najwiecej problemow wychowawczych w szkolach przysparzaja dzieci ze „swietych rodzin muzulmanskich”....najwiecej rozbojow z nozem w reku (to ich ulubiony atut) prowokowane jest przez nich....w narkole uwiklani sa w wiekszym stopniu niz ktokolwiek.....zdradzaja swoje „swiete zony –slabe naczynie” na lewo i prawo z „dziwkami „-europejkami....bo trzeba Wam wiedziec, ze kazda Eropejka dla nich to dziwka.nie jedna z kolezanek plakala mi w rekaw.....Moja corka, przyszla kiedys z liceum i mi opowiedziala, jakiej rozmowy byla swiadkiem:....jeden z jej kolegow szkolnych – wyznawca Allaha przyznal, ze bedzie pierd...wszystko co sie rusza, zeby zdobyc szlify, a jak trzeba bedzie sie ozenic, to w tym celu wyjedzie do siebie, zeby sobie znalezc taki „material na zone” jak trzeba, a nie, to jego rodzina tym sie zajmie. We Francji 80% malzenstw z Arabami konczy sie rozwodem......przy czym tam gdzie jest syn, jest walka o niego, a tam gdzie jest corka, kobieta zostaje czesto sama z dzieckiem....Swoja droga w Polsce w okolicach z ktorych pochodze tez taka sytuacja miala miejsce ....dziewczyna zostala sama z corka, a Kurd odplyna w sina dal....Wracam do Paryza.....W dzielnicach gdzie oni mieszkaja jest brud, smrod, krzyki, i chamstwo ....Niech mi nikt nie mowi w tym momencie, ze to wina wladz, ktora ich izoluje w slamsach .... probowano z nimi roznych opcji....byl momemnt, ze merostwo przyznajac mieszkanie komunalne staralo sie mieszac lokatorow....rezultat jest oplakany – windy popsute, klatki schodowe posikane, opakowania po slodyczach i inne smiecie porozrzucane po schodach......w rezultacie ludzie, ktorzy nie moga zniesc takich warunkow musza szukac innego miejsca....uwagi im nie mozna zwrocic, bo narazasz sie na msciwosc i masz opinie rasisty....a swoja droga, gorszych rasistow od nich nie ma chyba pod sloncem....wystarczy popatrzec jak nie cierpia czarnych (a szczegolnie tych innego wyznania)...bylam swiadkiem nie jednej sytuacji. Nie chce mi sie juz pisac o tym wszystkim.....kocham Francje, to piekny kraj, ale nie Paryz....w tej chwili to najwieksza prowincja na swiecie, z ktorej chce uciekac....(wlasnie przez nich) .....smiac mi sie chce z tych muzulmanskich licealistek, ktore nosza chusty w torbie szkolnej i ubieraja to na siebie, jak zblizaja sie do domu rodzinnego , a w klasie siedza z wielkimi dekoltami, z bruzda miedzyposladkowa do polowy odkryta....po co to zaklamanie, komu to potrzebne!?...ja sie pytam.... w niektorych miejscach w paryzu osmielaja sie rozkladac swoje dywaniki i modlic sie na srodku ulicy, utrudniajac ludziom zycie.... jak dostanal sie do wladzy, bez kija nie podchodz!.....bialy nie ma szans, chyba, ze tez masz swoje dojscia........ Tak wyglada sprawa w Paryzu, ....a teraz mowa do Polek, ktore leca nie wiem na co!!!!! Polki!!!Ja sie pytam, gdzie jest wasz honor, milosc do rodzicow, ojczyzny, ......ostatecznie moge zrozumiec jakas stara rozwodke, ktorej sie nie udalo, i na jakis czas potrzebuje miec swiadomosc, ze nie jest sama, ale ktoregos dnia otrzepuje piora i rozglada sie za kims jak ona!....Ale nie zrozumiem nigdy mlodej dziewczyny, ktora oddaje swoja mlodosc, sily fizyczne, zdrowie, swoja dusze komus, kto ja traktuje jak obiekt do zrobienia syna, lub jak sluzaca......ktora w dodatku nigdy nie bedzie muzulmanka w jego pojeciu....oni smieja sie miedzy soba z tych co zmienaja wiare..... dziewczyny ! nie robcie dziadostwa w Polsce....jedzcie sobie na tego typu podboje do Paryza, okolice portu Barcares, tam mozna sie z nimi ustawic na chwile, ale na milosc Boska nie w Polsce.....ten kraj juz i tak wiele wycierpial, a Wy szykujecie nowy problem na potem... Nikt ich nie wygania, niech sobie zyja nawet i w Polsce, niech sie modla jak chca i do kogo chca, niech sobie jedza i nie jedza, pija i nie pija, nie wolno im robic krzywdy, bo to sa ludzie, stworzenia boze, jak kazdy z nas, mozna z nimi zagrac w karty, pozartowac, ale na tym koniec!.....Rodaczki! jestescie piekne madre i odpowiedzialne za wasza ojczyzne, spoczywa na was odpowiedzialnosc za jej przyszlosc....Niech wasze niepowodzenia z lat dzieciecych (niektore z was wiedza o co chodzi) nie popychaja was do popelnienia powaznych bledow.

Gość gość
Na szczęście nie każdy turek to muzułmanin.

Gość gość
W listopadzie 2009 zostala wydana we Francji ksiazka o 10 letniej tym razem dziewczynce z Jemenu. Tak naparawde nie wiadomo...mozliwe, ze miala 8 lat, bo jak twierdzi, w jej kraju czesto nie wydaje sie aktu urodzenia. Szczegolnie, ze w tam, dziewczynka czeka na pierwsza wizyte pediatry nawet 6 lat ( ja juz o tym pisalam). Otoz zostala wydana pod przymusem ojca za faceta 30 letniego. Przed slubem obiecal, ze poczeka, az dziecko osiagnie wiek dojrzewania plciowego, ale nie dotrzymal slowa....Bil swoja „mala zone” po czym g****il. Biedna Nojoud nawet nie potrafi okreslic tego, co robil...”uzywa dzieciecych okreslen...plakalam, uciekalam, ale on w koncu mnie dopadal i robil te rzeczy” http://fakty.interia.pl/swiat/news/8-letnia-z ona-walczy-o-rozwod ,1092731,,2 „Jak oszacowało jemeńskie ministerstwo spraw społecznych prawie 25 proc. jemeńskich kobiet wzięła ślub przed 15 rokiem życia” A moze was interesuje 12-latka, ktora po trzydniowym porodzie w koncu zmarla z wykrwawienia (oczywiscie noworodek byl martwy). Co jest ciekawe, ze w kazdym z tych przypadkow do malzenstwa zmusza ojciec, a kary za „przewinienia” wymierzaja albo bracia, albo wujkowie „Jemenki tak wcześnie wychodzą za mąż ponieważ są bardzo słabo wykształcone i pełnią podrzędną rolę w społeczeństwie - mówi Ahmed al-Quraishi, szef organizacji Siyaj, która zajmuje się prawami dzieci. Według niego rodzice wydają swoje córki za mąż w zamian za sowity posag. W tym plemiennym społeczeństwie panuje też zwyczaj, według którego dzieci tuż po urodzeniu są swatane ze swoimi kuzynami, by uniknąć związków z członkami obcych klanów. Rezultatem jest duza ilosc urodzen dzieci muzulmanskich z Zespolem Downa.

Gość gość
Moze nie kazdy turek jest mazlumanin.Ale trzeba pamietac on tam sie urodzil i nosi ich kulture.Duzo wiem na ten temat.

Gość gość
u mnie w pracy za granica byla ladna i do przesady pewna siebie Polka, miala meza turka i mala coreczke i to ona rzadzila, makijaz ostry, ciuchy firmowki i lubila jezdzic do tesciow na wakacje-to za co inni placa czyli egzotyczne wakacje na morzem w turcji miala za darmo.tylko goraca i trzeba bylo zrobic sztuczne rzesy bo mascara by splywala

Gość gość
Ja znam jednego Pakistańczyka, porządny facet, lekarz, ma żonę Polkę, dwójkę dzieci, jego młodszy syn chodzi z moim do klasy. Mieszkają w Polsce, do jego rodziny jeżdżą na wakacje. Moim zdaniem zawsze można trafić na dupka i tyle, niezależnie od jego narodowości. Ilu to jest Polaków, którzy biją swoje żony? Całe mnóstwo.

Gość gość
Muslim, który jest potworem to norma, ale faktycznie wyjątki są. U nas w Polsce jest odwrotnie, normą są porządni, a wyjątkiem są osoby zdegenerowane. Taki niuans. :P