Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tylko kobiety dogadują mi co do mojej nadwagi..

Polecane posty

Gość gość

Mam nieduża nadwagę, nie moge powiedziec, ze jestem gruba, nie mogę powiedzieć, ze jestem chuda, ani szczupła, mam 10 kg nadwagi pociążowej . PLUS JEST TAKI, ŻE POSZŁO MI W CYCKI, TAlie zachowałam, nadal moge nosic obcisłe sukienki i spodnie, ale juz boczki wychodzą. Jedynie osoby ktore mi dogadały to moje 4 kolezanki. w dodatku 3 z nich sa chude i maja niedowagę , dodam, ze zadnej z nich nic nie dogadałam uszczypliwego, ze sa chudzinami, ani ze maja małe piersi. Do mnie jest wieczna aluzja, a ze za duzy dekolt ubrałam i swiece cyckami, a to, że jesteś tęższa, wiec nie powinnas nosic jasnych sukienek, a niby czemu nie moge byc szczesliwa z moja 1o kg nadwagi? NIGDY ALE NIGDY NIE ZOSTAŁAM WYZWANA SKARCONA, PRZEZ KUMPLI Z PRACY, KOLEGÓW, MEZA ITD, ZA DODATKOWE KILOGRAMY, ZAUWAZYŁY JE TYLKO "MIŁE " KOLEZANKI, koledzy owszem spojrza na biust i sie ciesza, ja tez ciesze sie z biustu, jasne ze chciałabym schudnac, ale doceniam to co mam, ja nikomu nigdy nie dogadywałam z powodu wygladu i figury, a sama wiecznie dostaje aluzje od kolezanek najczesniej tych chudych , ale bardzo chudych i bez piersi...baba babie wilkiem

Gość gość
powinnam byc tak samo chamska a nie jestem

Gość gość
najgorsze są te brzydkie z twarzy i chude bez piersi, chyba tak sa rozgoryczone brakiem seksu i uwagi innych , ze musza tym majacych roche wiecej kilo dogadywac, to jest nie fair...

Gość gość
Kiedy przeczytałam tytuł, od razu domyśliłam się, że te dogadujące ci to jakieś wychudzone raszple bez biustu. :D Zwyczajnie zazdroszczą ci, że masz kobiecą figurę i jeśli się zaweźmiesz, to schudniesz te 10kg, a one zawsze będą patyczakami o sylwetce 14-letniego chłopca. Następnym razem, kiedy któraś anorektyczna sucz szczeknie, to powiedz jej, żeby zamiast ględzić coś zjadła. Bo niedługo sam cień z niej zostanie albo wiatr ją porwie. Albo po prostu, żeby zajęła się sobą i od ciebie się odpiertoliła.

Gość gość
Jak można ubrać dekolt?

Gość gość
No trudno żeby koledzy męża Cię karcicli, grubciu. :D

Gość gość
przepraszam ubrałam bluzek z dekoltem, sorry...chciałam jeszcze powiedziec, ze to moja dalsza sąsiadka i starszna plotkara, o wszystkich wszystko wie, a nie ma zadnych zainteresowan swoich, zal mi jej, ale juz nie teraz jak była chamska do mnie, wbijanie szpileczek chce tak/?a ja myslałam, ze jest spoko, wczoraj jak wyszłam na podwórko do mnie "ale sie odl..doliłas rajstopy" nosz k..de moja sprawa, jak sie ubrałam, po co takie docinki?, a i jeszcze wleć jutro na kawe..jakos mi sie nie chce

Gość gość
bluzke z dekoltem

Gość gość
Po tytule myślałam, że to wątek jakiejś 100 kg pani. Powiedz koleżankom jasno i kulturalnie to, co tu napisałaś.

Gość gość
WonderLover.com....?

Gość gość
do 100 kg mu doz brakuje i jestem wysoka, mam kształt klepsydry, piersi i tyłem na swoim miejscu kocham swoja figure, tylko brzuch za duzy, po ciazowy typowo wystaje wszystko sie da zrobic cwiczeniami pracuje nad tym i dieta, ale one nad chamstwem nie zamierzaja popracowac, wg bmi...wskaznika mam 10 kg nadwagi..

Gość gość
do 13:33 nie karcą, a podrywają wrecz, zwracaja uwage na mnie i podobam sie im, ogolnie czuje sie kobieco i dobrze, zawsze byłam przyznam sie tez chudzielcem, a po ciazy jak pisałam zmieniłam sie, ale nigdy bedac chuda, nie nabijałam sie z wygladajacych inaczej majacych wiecej, no moze tylko z siostry:) i a ty z 13:33 pamietaj jak karma wroci, przypomnij sobie o mnie:)jak sie ze mnie nabijałes:) ja sie zmiałam z siostry, a sama mam nadwage, a moja siostra była wysoka najgorsze sa małe karakany, co mierza po 150 sa drobne i chude jak gmnazjum, one najwiecej maja do kobiecych kobiet to zauwazyłam, one nazywaja grubciami innych:)

Gość gość
Zazdroszczą Ci pieknego dekoltu z duzym biustem i tyle.,bo same mają pewnie same sutki.A boczki znikną po codziennej gimnastyce.Dopiero bedą zazdroscic.

Gość gość
bo faceci nie powiedzą ci prawdy, prosiaku

Gość gość
taaak na pewno "zazdroszczą ci" tych wielkich obwisłych doi pociążowych, które bez stanika zapewne sięgają ci do łokci, wmawiaj sobie tak dalej

Gość gość
Nie dotyczy to tylko nadwagi. Ja kiedyś za bardzo schudłam (stres w pracy) i też dostawałam krytyczne uwagi...tylko od kobiet. To prawda, kobieta kobiecie wilkiem. Wystarczy poczytać komentarze pod zdjęciem przeciętnej kobiety w bikini. Kobieta wypatrzy każdą wadę - że za małe wciecie w talii, że obwisły biust, za mały biust, za duży biust, liche włosy, nogi niepropoorcjonalnie krótkie do tułowia, wysokie czoło, niskie czoło.. Facet napisze "brałbym", "niezłe cycki", "ładna", "miodzio". Jak mu się nie podoba, to po prostu nic nie napisze.

Gość gość
13:33 nie musze udowodniać nikomu, że nie jest wielbłądem. jeśli dla ciebie jestem "grubcia" to tylko twój problem, ze tak postrzegasz mnie i ludzi w ogole, oceniac szufladkujesz, ja jestem szczesliwa i pełna zycia i kocham swoje ciało, nigdy nie miałam kolezanek mało ktore mnie lubiły, za to chłopakow pełno i kolegów i chłopakow jako wiadomo parnerów, tez sporo

Gość gość
do 13:47...faceci zawsze mowia prawde nawet w łózku, bo nie udaja orgazmow w przeciwienstwie do kobiet, jak im stoi to stoi nie oszukasz, a kobiety wg ciebie mowia prawde i to co mowia jest naprawde..szczerze i wynika z głebi serca tak?? chodzi o to, ze kobieta kobiecie oko wykole, byleby nie napisac jestes fajna, ładna...

Gość gość
do 13:47 to co kobiety sa specjalistami od damskiej urody wg ciebie tak? to zyjemy w jakims chy ba homoseksualnym swiecie, bo facet prawdy nie powie , a kobieta zna sie na urodzie kobiet, moze ty ubierasz sie i stroisz dla innych kolezanek i kobiet, ale ja to robie dla siebie i swojego mezczyzny i mam sie jemu i sobie podobac, wiec czemu inne kobiety zabieraja nieproszone w tej sprawie głos, wiesz mam dom , piekny trawnik, ładne dzieci i tylko jedyna moja wada jest wystajacy po niedawno urodzonym dziecku brzuch i ta nadwaga, jak widac niektorym wystarcza by nazwac mnie prosiakiem i swinia, takie macie pokłady kultury kafeterianki, ja nigdy nikogo nie obrazam, mnie boli wasz brak kultury i polski brak kultury, od kiedy to w konkursach miss jurorami w wiekszosci sa panowie..a to własnie baby kłamia, na prtalach społecznosciowych kazda pisze "ładnie, slicznie" a mysli co innego, a faceci wala co mysla

Gość gość
Pamiętaj koleżanki jak będziesz wyglądała jak milion dolarów to ci komplementu nie powie albo będzie ci chciała jeszcze dowalić zebyś nie czuła się zbyt ładnie i pewnie. Znam to z życia.. Faceci wręcz przeciwnie, z resztą facet nie musi nic mówić to widać po wzroku, jak na ciebie patrzy. SZczególnie obcy, kolega itp. Jak ktoś napisał najgorsze są te chudzielce-bezcyckowce bo zazdroszczą ze nie mają kobiecej figury. Dobrze ze się dobrze czujesz w swoim ciele a boczki zgubisz jak się za siebie ostro weźmiesz, Koleżanek się nie słucha bo nie są szczere, jedna drugą obserwuje żeby tamta nie wyglądała lepiej:)

Gość gość
gość dziś Nie przesadzaj, ja często dostaję komplementy od kobiet. A jeżeli cos mi się podoba u innej (ubiór, włosy, sylwetka) to też komplementuję. Współczuję koleżanek. Skoro z takimi się zadajesz, to sama pewnie jesteś podobna.

Gość gość
15.34 dostajesz komplementy bo pewnie jesteś przeciętna, gdybyś była piękna to by ci szpile wbijały z zazdrości. O mnie się nie martw, nie osądzaj jak mnie nie znasz i pilnuj swojego zycia.

Gość gość
brzydkim, grubym nie mówi się tego żeby ich nie urazić koleżanki przeciętniaczki same się komplementują, dodając sobie otuchy (np.jedna mówi ze ma grube nogi a druga wcale nie są takie grube, może trochę ale za to oczy masz ładne) ładnymi i pięknymi się nie zachwyca żeby nie obrosły w piórka, nie poczuły się zbyt pewnie

Gość gość
"faceci zawsze mowia prawde" HAHA wierz w to dalej naiwiaczko :D prawdę to może i mówią swojej kobiecie (ale to też nie an początku związku), ale nie koleżankom czy obcym 🖐️

Gość gość
Nie sugeruj się co mówią ci koleżanki, bo to nie one patrzą na ciebie jak na kobietę i chyba to nie im masz się podobać. Faceci nie narzekają, sama też się dobrze ze sobą czujesz.Nie ma problemu

Gość gość
Autorka sama sobie odpisuje w większości postów, żałosne. Widać że ma kompleksy :)

Gość gość
"Jak ktoś napisał najgorsze są te chudzielce-bezcyckowce bo zazdroszczą ze nie mają kobiecej figury." oho, gruby wieloryb z wymionami jak u krowy zazdrości szczuplejszym figury :D:D

Gość gość
zazdroszczę nie grubej a szczupłej z dużymi cyckami:D są i takie dziewczyny:D

Gość gość
16.01 oho uderz w stół a nożyce same się odezwą:)

Gość gość
Zabawne jesteście