Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tylko kobiety dogadują mi co do mojej nadwagi..

Polecane posty

Gość gość
Zabawne jesteście :Doczywiście te grubsze i większe baby nigdy nie dogadują i nie zazdroszczą tym szczuplejszym i mniejszym....no chyba w alternatywnej rzeczywistości:D

Gość gość
gość dziś 15.34 dostajesz komplementy bo pewnie jesteś przeciętna, gdybyś była piękna to by ci szpile wbijały z zazdrości. O mnie się nie martw, nie osądzaj jak mnie nie znasz i pilnuj swojego zycia. x Piszesz o wbijaniu szpil, a sama to zrobiłaś. Potwierdza się - jesteś taka, jak twoje koleżanki. Niech będzie, że jestem mega-brzydka, a te komplementy to tylko pocieszenie;) Sama komplementuję piękne kobiety, zamiast wbijać im szpile. Widzę, że trudno ci w to uwierzyć, ale tak można. Osądzam cię na podstawie tego, co napisałaś...

Gość alina378
Oj tak kobiety potrafią dogadać Nam co do naszego wyglądu nawet najbliższe koleżanki potrafią ci podciąć skrzydła;) ale ja nie dałam za wygraną i zaczęłam się odchudzać zamówiłam sobie suplement Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl do tego zaczęłam jeść 5 posiłków dziennie plus wieczorne spacery!