Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja siostra popełniła błąd chce walczyć o rodzine ale jej byly okazal sie psem

Polecane posty

Gość gość

psem a nie prawdziwym mezczyzna! Zakochała się, magia chwili i postanowiła i zamieszkała z mezczyzna w ktorym sie zakochala ale trn zaczął traktować ją jak worek treningowy. Zrozumiala wiec ze popelnila blad prosila prawie na kolanach swojego bylego meza o wybaczenie ale on...ja wysmiał! To ja sie pytam czy on ja kochal kiedykoolwiem? Ona chciala walczyc o rodzine a on a olał. Faceci w poslce szczegolnie sa tragiczni i beznadziejni.

Gość gość
Niestety ale polscy faceci sa beznadzejni, autorka dobrze to napisała. Większośc statystyk wykazuje, że kobiety najczęściej zdradzają wyłącznie szukając akceptacji, komfortu, poczucia bycia kochaną i chcianą. Czyli szukają tego, czego niestety ze strony swojego męża nie doświadczają. Może warto czasami zastanowic się nad ewentualnymi przyczynami zdrady i zapobiegac powstaniu danej sytuacji? A nie zwalac później całą winę na żonę-@@@-szmatę-sukę kreując swój wizerunek męczennika. Jezeli zrozumiala swoj blad to mogl ja przygarnac jezeli kochal. Ale widocznie nie kochal i taka prawda

Gość gość
Marne prowo. Odnośnie tamatu. Wybacz, ale ja także wywalilabym faceta, który pod wpływem chwili odszedł by do innej i przyszedł by na kolanach jakby okazało się, ze jest puszczalska. Miała bym ubaw po pachy z niego.

Gość gość
Słabo trollu! Aż sama sobie musisz odpisywać na to marne prowo?