Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyspamer

Spamowanie podobnymi tematami

Polecane posty

Gość antyspamer

Nie wiem czy was też, ale mnie bardzo irytuje zaśmiecanie forum tymi samymi tematami zakładanymi przez te same osoby. Jeden/jedna ciągle pisze o lodach i porównuje je do cipki. Chyba ze cztery takie same tematy. Drugi chce stracić cnotę ze starszą dziewczyną więc zakłada 7 tematów o tym samym tylko tytuł inny. Trzecia ciągle o analu i ciągle te same pytania czy dziewczyny lubią lub dlaczego go uprawiają. Takich nawiedzonych osób jest kilka. Powinien być jakiś limit na zakładanie tematów. Przecież dysuksje mozna fajnie prowadzić w tym samym topiku wiele dni, czy tygodni. Wkurzyłem się wiec napisałem :)

Gość gość
Nie przesadzaj :O Dublowanie tematów to najmniejszy z problemów ero

Gość antyspamer
A mnie to wkurza bo od razu widać że te same tematy zakładają cięgle te same osoby. Po kiego w trzy dni zakładać 3 tematy o tym samym? Kiedyś temat był przez autora podbijany. Jak nie znajdował zainteresowania to spadał i było ok.

O tu coś widać.Cześć. Podbijanie jednego tematu też nie należy do najprostszych, piszesz dotąd aż namierzy Cię ciotka i kiedy robi się naprawdę wesoło gęś wpada w szał...jakkolwiek to brzmi.Musiałbyś być normalny, żeby zrozumieć, wiesz.Ja nie dość, że jestem nienormalna to i nie chcę rozumieć, ale pisać się kur/wa nie da.:-DTo ode mnie pod tą ścianą.😴

Gość gość
Hajabuza Aka Awaria jest w wieku Psuja rocznik 1967 więc starsza od Ciotek. Nie ma gdzie pisać i kogo hejtować!!!!!!!!😴🖐️💤

Gość Rescator 555
Wybieliłem sobie anusa

Odmłodziłeś mnie gościu, dziękuję.:-)Wiesz, że mimo tego, na dobrej prostej wyciskam wciąż ponad dwie paczki?:classic_cool: Wiek to nie wszystko.:-D

Gość gość
Na chuj zasmiecacie ten temat?

Gość Katarinn
Jestes jakims j*****m idiota. Wiecie ze Autor napisal w innym topiku iz ma w d***e cipki bo jest gejem ? Do tego z malutkim...

Gość gość
Anty nie masz zycia? Wazniejszych tematow? Chuj cie to kto ile zaklada? Ciezko zebrac duzo komentarzy przy jednym temacie wiec ludzie kopiuja. Koniec.

Gość gość
Antyspamer pieldolnąc cie w czajnik, spieldalaj bo ci zrobie takiego anusa butem ze do konca zycia bedziesz chodzil okrakiem. Znalazl sie ekspert, h.....j mnie interesuje kto zaklada tematy Kazdy na tym forum w erotycznym pieldoli 3po3

Gość gość
I podobno to gej czy cos, napisal gdzies ze go cipki nie interesuja i woli do buzki pakowac i braca

Gość gość
antyspamer to kawał Hója na głowie HA HA HA