Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

Zna ktos jakis portal gdzie na zone mozna wziac azjatke?

Polecane posty

One sa prawdziwymi kobietami, bo sa dziewicami i gotuja. :) a i z kultury u nich wynika, ze nie pija, nie pala i nie cpaja. Nie to co europejki...

Gość gość
I tak by cię nie chciały :)

Gość MałyKsiąże
niewierzę! Wstawiłeś swoje zdjęcie! Zawsze chciałeś być anonimowy. Tak wynika z twoich postów, które czytałem. Odważnie jeśli to prawdziwe zdjęcie.

Gość gość
Pokemon Go!

Gość gość
Dziewice i gotuja hahaha ,zwlaszcza te z Tajlandii :-) jedz na wakacje i uratuj ja :-)

Gość gość
Chłopie ty nawet nie wiesz jakie są azjatki_ bardzo bardzo wymagające Azjatki jako posłuszne, ciche, kochające gejsze to tylko w filmach.

Michal121212 dziś Brawo podszywie! Udało ci się mnie nabrać. Zmylił mnie awatar i nie zwróciłem uwagi na to że w nazwie użytkownika jest l a nie ł. Jeszcze raz brawo podszywie... zrobiłeś mnie w konia. GRATULUJĘ Drugi raz się nie nabiorę hehe.

Gość gość
małyksiąże założysz konto na wizazu i pomożesz mi walczyć z niedziewicami na tym forum?

a co masz tam konto? jak tak to podaj nick a ja przejże twoje posty w celu uwiarygodnienia propozycji choć uważam że to podpucha. Ps wydaje mi się że tam niema takiej swobody wypowiedzi jak na Kafeterii.

Gość gość
chinalovecupid.com

Michał121212 dziś ale mnie ten podszyw wyrolował. Trochę mi to nie pasowało do ciebie i moje przypuszczenia się sprawdziły. A ten portal to dla singli bo piszą tam o długotrwałych związkach, więc dziewicy tam raczej nie znajdziesz bo to coś jak edarling. Not many other sites can offer you the chance to connect with over 1 million singles from China and across the world, searching for serious relationships and long-term partners. We are committed to helping you find the perfect match, no matter where in the world you may be. cytat zhttp://www.chinalovecupid.com

Gość Michał121212
MalyKsiaze mnostwo tu lewackich debili co sobie jaja robia, a sprawa jest powazna. Jestesmy na wymarciu, kiedys jak kobiety trzymaly dziewictwo do slubu to i dzieci sie rodzily, bo mezczyzni byli pewni ojcostwa, a teraz? Dzietnosc 1,26 i ciagle spada, a nasze miejsce zajmuja muzulmanie, ktorzy za brak dziewictwa, zdrade i seks przed malzenski zwyczajnie zabijaja.

Gość gość
panowie musimy walczyć z niedziewicami do końca! ja uważam, że powinna być kara pieniężna za seks przedmałżeński w kwocie 20 000zł! jeszcze trzeba po walczyć żeby nie dostali rozgrzeszenia i nie było tyle ślubów kościelnych z niedziewicami!

Edziaa dziś Hej brzydulo Betty. Zdanie takiego puszczalskiego motłochu jak ty nikogo nie interesuje. Osoba, która zachowuje się jak zwierze bez zahamowań nie ma kompletnie wiarygodności i szacunku. Zapamiętaj sobie puszczalska pokrako tacy ludzie jak ty są żałosnymi szumowinami i żadne złośliwe docinki tego nie zmienią.

gość dziś Nie kara pieniężna trollu tylko jak nakazuje Tora i Koran ukamienowanie. To jest kara występująca w zdrowo rozwijającej się cywilizacji.

Gość gość
MałyKsiąże dziś Mój nick na wizazu to szanujacymen zobacz

Michał121212 dziś I dobrze robią że zabijają. Trzeba wytępić całe ten puszczalski zwierzyniec a lewactwo niech wymiera. Nawet jeśli będą się rodziły lewackie dzieci to i tak jako patologia wymrą w ciągu kilku pokoleń co się zresztą dzieje. Myślę jednak że Arabowie ich szybciej powybijają, więc szybciej świat się oczyści, bo przecież trzeba pomagać naszej planecie.