Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julcia98

Chłopak Mega sknera

Polecane posty

Hejka mam problem z moim chłopakiem, który jest strasznym sknerą poznaliśmy się w galerii ok 5 miś temu był przystojny i bardzo miły zaimponował mi problem zaczął się miesiąc później od tego gdy zaprosił mnie do domu na film ,zaproponowałam, żeby zamówić pizze powiedział, że to „szczyt rozrzutności” i że zrobi frytki własnej roboty bo taniej wyjdzie a pieniędzy ma dużo kolejnym sknerstwem wykazał się ok tydzień później jakimś cudem zgodził się, żeby iść do galerii bo mówi że tam wszystko jest za drogie i ze pieniądz nie wydany to pieniądz zaoszczędzony weszliśmy do sklepu ja poszłam pooglądać buty razem z nim oglądał tam ceny i stwierdził, że ten sklep to banda złodziei i on by się zrujnował kupując coś w tym sklepie powiedział, że idzie do auchana po worek, bo mu jest potrzebny nie powiedział po co i ze spotkamy się za 30 min pod wyjściem za 30 min przyszedł jak się okazało z workiem pełnym puszek pytam go skąd on to wziął powiedział, że leżało i że to jest warte ok 4 zł jak się później okazało chodził i zbierał w galerii po śmietnikach puszki dobrze że jego nikt z moich znajomych nie widział tak samo jak szedł ze mną na ulicy a leżała puszka to ją zgniótł i powiedział że ma 7gr więcej kolejną akcją było leżał jakiś rumun i się zapytał mojego chłopaka czy da mu coś a on powiedział cytuje "do roboty j****y nierobie cygański "kolejną akcją wstydu mi narobił szedł ze mną i z moimi 2 koleżankami koło śmietnika i zobaczył że leżą tam pod śmietnikiem jakieś kontowniki rzucił się na nie i powiedział że to 20zł moje koleżanki się z niego śmiały kolejnymi akcjami były targowania się na targu i szarpaniną z kasierką która zapomniała mu wydać 50gr koleżanki mówią mi żebym go sobie odpuściła skąpi dosłownie na wszystko i i je tylko frytki i ziemniaki i placki ziemniaczane a pracuje jako mechanik samochodowy ma ok 3 tyś żadnych kredytów bo mówi że kredyty biorą tylko debile i nieudaczniki a wszystkie pieniądze które ma wydaje na złoto które trzyma w sejfie co z tym zrobić ja go dalej kocham mimo to on też mnie kocha

Gość gość
Super gość, co chcesz.

wiem że można oszczędzać ale on tylko siedzi w pracy albo w domu i myśli jak mieć więcej

Gość gość
Prowo

Gość gość
marne prowo

Gość gość
poznaliśmy się w galerii ok 5 miś temu x miś?