Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większość facetów niestety śmierdzi, pracuję w firmie gdzie jest wielu facetów

Polecane posty

Gość gość

i niestety śmierdzą, niektorzy chodzą kilka dni z rzędu w tch samych ciuchach... owszem mozna miec 3 takie same koszulki, ale wszystkie smierdzące ? Mam tez w pracy mlodą dziewczyne i tez niestety chodzi ciągle w tym samym, twarz wypacykowana fluidem, pudrem, ogolnie bardzo ladna no ale jak się nachylila nade mną przy komputerze to poczułam smród spoconych pach :( jezu, dlaczego wy jestescie takimi brudasami ? psikniecie się dezodorantem 48h i myslicie ze nie musicie sie myć 2 dni ? niestety wielu Polakow myje sie RAZ NA TYDZIEN, mam w rodzinie takie przypadek, ciotka myje sie z rodziną raz na tydzien bo...pompa na wode ciągnie prąd a prad drogi (mieszkają na wsi) masakra

Gość gość
Ja też podobno śmierdzę, chociaż myję się codziennie :)

Gość gość
hah tez mam rodzine na wsi ktora albo mega krotko -bo 5min prysznica (co mozna umyc porzadnie w 5min?) albo 1 na tydzien. nie prad! a szambo. wiocha nie ma odprowadzania sciekow i kazdy musi se sam wywozic. no i szambo szambo. nie myj sie tyle bo szambo bedzie pelne. nie pierz tyle bo szambo. k****a to jest porazka

Gość gość
u mnie u rodziny na wsi to samo :) a podobno na polskiej wsi jest XXI wiek ? te same argumenty, że bojler na gaz chodzi, gaz drogi, prąd drogi :) a jaki był krzyk gdy chciałam na szybko umyć włosy w misce i nalałam wody gorącej z kuchni (kran z podgrzewaczem elektrycznym), o jezu co ja wyprawiam, dziewucho oszalałaś, wiesz ile prąd kosztuje, calą miske wody, ciepło jest, w zimnej trzeba było :D 🖐️

Gość gość
Ja się myje codziennie rano bo inaczej zle się czuje. Poklejony i brudny i to mnie wpedza w zły nastrój.

Gość gość
Rano prysznic, po pracy prysznic. W ciągu dnia używam chusteczek nawilżających by się odświeżyć.