Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mini na dyni

Mini a grube zylaste nogi

Polecane posty

Gość mini na dyni

Coraz więcej kobiet na ulicach w mini a nogi grube, czarne, grube żylaki i skórka pomarańczowa ze jak się patrzy to aż mdli. Czy kobiety przed wyjściem z domu nie patrzą do lustra jak wyglądają?

Gość gość
Moze i patrza ale nie beda dla twojego widzimisie zakladac workow pokutnych a moze przestana wychodzic z domu. Nie przesadzajmy tez z tymi miniowami,czesciej moxna xobaczhc sukienki,szorty...nikt Ci nie kaze patrzec.

Gość gość
zylaki powstaj glownie od siedzacego trybu zycia/pracy i po ciazy. na chuy im te dzieci

Gość gość
marta ma nayzajebiszcze nogi w mini

Gość gość
Ja tam nosze rajstopy i pończochy przeciwżylakowe, które kupiłam w http://www.cezmed.com.pl/, bo wstydzę się swoich nóg. A niestety moja praca wymaga spódnicy. Widocznie panie nie mają takich kompleksów, skoro chodzą w miniówkach ;)

Gość prawictwo pospolite 152
wiesz, bardziej na takie szczególy zwracają uwagę kobiety .. My faceci olewamy grubaski i to nie ma znaczenia czy mają żylaki czy ich nie mają , czy pokazują nogi w mini czy mają je zakryte w spodniach Grubaski są dla nas jak powietrze .. Sama tusza skresla ich od razu . NAwet jak nie mają zylaków to co z tego ? I tak są obleśne Wczoraj , jak wracałem z działki mijalem otylą laskę , połowę cieższą niż ja .. CZy szedłem za nią podziwiając jej tyłek . .NIE !! wyprzedziłem ją , bo wkurzał mnie widok tego zwisającego tłuszczu

Gość prawictwo pospolite 152
grubaska w szortach jest tak samo oblesna jak grubaska w spodniach .. Omijam takie panny

Gość gość
niezła ...