Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plastyka brzucha po ciąży

Polecane posty

Gość gość

Jestem w ciąży. To dopiero pierwszy trymestr ale ja wolę mieć ogarnięte wszystko od początku. No więc z ciąży się bardzo cieszę, ale martwię się o moją sylwetkę. Może mnie wyżywienie od egoistek ale trudno, te które były w takiej sytuacji zrozumieją. No więc zawsze byłam osobą wysportowaną, brzucha mam umięśniony. Po ciąży to stracę. Brzuch wyćwiczony, ale mok brzuch pomimo że jeszcze ładny to ma defekt-przy chociażby lekkich wahania chyba hormonalnych wygląda źle Jak dojrzewałam to mi wystawił i pojawiły się rozstępy -taki jego urok . Po ciąży też będzie źle Powiedzcie mi ile taka plastyka brzucha kosztuje? Nie wyzywać ie mnie z góry od jakiś okropny chyba mam. Zawsze lubiłam o siebie dbać. Ludzie powiększają piersi , operują nosy żeby czuć się dobrze I ja też bym tak chciała To nic dziwnego A wiadomo że sama zdrowa dieta i ćwiczenia nie pomogą przy rozciągniętej skórze (nie w moim wypadku) Miała któraś z was?

Gość Gosia

Urodziłam trójkę dzieci i niestey został mi bardzo duży nadmiar skóry po ostatniej ciąży. Nie mogłam tego zlikwidować poprzez ćwieczenia. Zdecydowałam się na plastykę brzucha , zabieg jest całkowicie bezpieczny i bardzo ładnie mi zlikwidował nadmiar skóry. Zabieg robiłam mi dr Raczkowska -Muraszko z Krakowa i polecam https://www.raczkowska.pl/