Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dowcip tylko dla kobiet

Polecane posty

Gość gość

Kobietom zadano pytanie: „Która z Was kocha swojego męża”? WSZYSTKIE podniosły ręce. Drugie pytanie: „Kiedy ostatni raz powiedziałeś mężowi, że go kochasz”? Część kobiet odpowiedziała, że dziś, część, że wczoraj, a sporo, że nie pamiętają. ZATEM polecono im wziąć telefon i wysłać poniższy tekst: „Kocham cię, kochanie.” Po wysłaniu SMS-ów kobiety wymieniły się telefonami i czytały przychodzące wiadomości. Oto kilka odpowiedzi: 1. Kim jesteś? 2. Nie, nie odblokuje Ci karty kredytowej i chuj 3. Nie obchodzi mnie że nie masz się w co ubrać 4. Co nawywijałaś z samochodem? 5. Nie rozumiem, nawąchałaś się czegoś? 6. Pojebało Cię? 7. Nie nawijaj, tylko powiedz mi, ile potrzebujesz? 8. Co tym razem zrobiłaś? 9. Dwójka dzieci nam wystarczy. Żryj te tabletki 10. Jeśli nie powiesz mi, do kogo chciałaś to wysłać, to cie zajebie! 11. Mówiłem ci, żebyś tyle nie piła! 12. Czego byś nie chciała, odpowiedz brzmi- nie! 13. Żadne wczasy w Tajlandii, jedziemy nad jezioro Gopło 14. Nie interesuje mnie że ta nowa torebka nie pasuje do żadnych butów 15. Wiedziałem że się zgodzisz. Kupię wazeline, nie będzie bolalo 16. Nie stać nas na remont mieszkania i nowe meble co rok 17. Tak, możesz wyjść dziś z koleżankami na ploty 18. Umierająca jesteś? 19. Nie będzie dziś seksu, zmęczony po pracy będe 20. Tak bardzo że połkniesz? 21. Na pewno pod dobry numer napisałaś? 22. Nie może twoja mamusia przyjechać do nas na weekend. Nie i chuj! 23. Znowu spierdoliłaś obiad? Trudno zjem na mieście 24. Dobra, dobra mów ile mnie tym razem będzie to kosztować xxx Dobrej nocy :-)

Gość gość
takie jak twoja pochwa podczas orgazmu

Gość gość
mnie się spodobała cięta riposta :-)

Gość gość
o ta też dobra :-)