Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biała suknia jest zarezerwowana tylko dla dziewicy zapamiętajcie

Polecane posty

Gość gość

a nie idzie taka co się seksiła z 10 facetami i idzie w sukni ślubnej do ołtarza no masakra jakaś

Gość gość
a gdzie to jest napisane? masz jakis kodeks? regulamin? czy to tylko twoje marzenie scietej głowy? wiesz,ja szlam do slubu koscielnego w 5 msc ciaży w białej długiej sukni i jakos nie zauwazylam zeby to było zabronione.

Gość gość
jest zabronione tylko księżą widzą jaki jest poważny problem to się wpierdzielają i pozwalają brać ślub!

Gość gość
Choooj ci do tego, trollu w co się inni ubierają Najwyrazniej nie masz wlasnego zycia, ze sie innymi zajmujesz

Gość gość
Biala suknia to symbol dziewictwa a ty co seksiłaś się i nie szanowałaś ciała i brałaś ślub kościelny? taka z ciebie katoliczka? nie wstyd ci?

Gość gość
Ja nigdy nie chciałam białej, bo fatalnie wyglądam w bieli. A jestem dziewicą :D

Gość gość
nie wpierdzielają! po co brałaś ślub kościelny? Cytat "Biała suknia to symbol dziewictwa panny młodej..., mało kto teraz o tym pamięta, a raczej ludzie nie chcą pamiętać, choć ta biel mówi sama za siebie. Jeśli kobieta zakłada ją do ślubu a nie jest dziewicą to po prostu bezcześci tą piękną symbolikę. Dlatego biel od wieków aż do dziś kojarzy się z panną młodą, a nie czerwień czy brąz itp. bo to kolor czystości, którą powinna wnieść kobieta w małżeństwo i w której powinna stać mówiąc przed przyszłym mężem i Bogiem sakramentalne "Tak". Teraz z nocy poślubnej robią pary często duże halo, choć nie jedną noc poślubną mają już za sobą, na długo przed ślubem. Nie wspomnę już o welonie, które zakładają nawet ciężarne... co za tupet.........Mężatka 29 lat."

Gość gość
białe suknie są MODNE OD NIEDAWNA, wcześniej WSZYSTKIE panny młode nosiły ŻÓŁTAWE SUKNIE

Gość gość
biała suknia to symbol szacunku do ciała bo nie uprawiałaś seksu przed slubem? a wy to co robicie? kurwicie? seksicie się z każdym w którym jesteście w związku i macie bezczelnie nosić białą suknie? jak dla mnie to jakaś masakra i patologia

Gość gość
a mogę zapytać ile razy ty jeszcze głupi cwelu założysz ten temat?

Gość gość
aż do momentu jak połowa będzie dziewica do ślubu bo łatwiej bedzie znam znaleźć dziewicę do związku

Gość gość
jestem dziewicą ale jak czytam to co piszesz to mam ochote przebic sobie sama błone a nastepnego dnia przespac sie z jakims facetem bo nie chce by moj przyszly maz byl psychicznym fetyszystą takim jak ty

Gość gość
ale cymbał, skąd się tacy biorą?:D

Gość gość
gość dziś nie jestem fetysztą tylko szanującycm facetem który chce czystą kobietę do ślubu czy to coś złego? "autor prezentuje normalne wartości cywilizacyjne, nie wiem o co Ci chodzi. albo chcesz mieć męża, albo wietrzyć cipę. zawsze był taki wybór." wybieraj :D

Gość gość
Ja se wezmę ślub cywilny na plaży w ślicznej, prostej białej sukni z odkrytmi ramionami, taką do ziemi, z zakrytm biustem i z wstęgą w pasie. I w doopie mam zdanie katoli.

Gość gość
bo wiecie co? teraz mamy takie pokolenie że świat ma dwa na dwa i dodokoła siebie niczego nie widdzi oprócz własnego chu**

Gość gość
normalne wartości cywilizacyjne i co teraz? chce czystą i oczekuje tego i nie rozumiem jak można się nie szanować i nie trzymać cnoty dla męża prawiczka? tutaj nie chodzi o błone tylko o czystość do ślubu!

Gość gość
a jak panna mloda stracila dziewictwo troche wczesniej , ale z panem mlodym i nie byla z nikim innym? to chyba tez sie biala nalezy według Was, niech chociaż ta jedna na 100 moze isc w bialej sukni :p Ja slubu w bialej sukni nie bralam, choc bym mogla, mój maz jest buddystą pobralismy sie w urzedzie.

Gość gość
dla mnie małżeństwo to najgorsza rzecz jaka istnieje!!! jestem w stałym związku od 19 lat, ślubu brać nie zamierzam :) a seks jest boski!!!!!

Gość gość
ja bralam slub w białej a w kosciele było moje dziecko z poprzedniego zwiazku ktory się rozsypał) i nic na to nie poradzisz.

Gość gość
Wstyd widać ile kobiet pójdzie do piekła za te seksy

Gość gość
piekło nie istnieje

Gość gość
istnieje bo nie szanujesz ciała i traktujesz siebie jak prostytutka seksząc się z każdym w którym jesteś w związku? i jeszcze bierzesz nieprawiczka to tym bardziej się nie szanujesz

Gość gość
jestem w związku z moim pierwszym chłopakiem od 19 lat, ale sie puszczam? :D jesteś tak głupi, żenujący że nawet mi cie troche szkoda, ale na chorobe psychiczna oraz na mocny fetyszyzm nic pustogłowy nie poradzi mam nadzieje ze przyzwyczaiłeś się do samotności bo takie bedzie cale twoje życie (co z reszta nikogo nie zdziwi :D )

Gość gość
Będe w związku z dziewica :)

Gość gość
Hahahhahahahhah Znasz zdanie dziewic o sobie Milion razy juz sie wypowiadały, że nawet by na takiego przegrywa nie spojrzały A ty się łudzisz biedaku, że jakaś cie zechce? :D Bedziesz sobie czekał do usranej śmierci, podczas, gdy wszystkie piękne dziewice wyjdą za NORMALNYCH facetow, ktorzy w dooopie będą mieli to, czy maja błonę czy nie Bo na tym polega miłość, ale ty nigdy jej nie zasmakujesz ;) pozdro 🖐️

Gość gość
Wstyd widać ile kobiet pójdzie do piekła za te seksy xxxx kuźźźwa tez się seksiłem przed ślubem wyspowiadasz mnie ? :(

Gość gość
Masz racje.Ślub to wielkie wyzwanie.Oczekiwanie na zycie razem staje sie faktem po ślubie.Zdrady i frywolne życie psuje cały wizerunek rodziny bez wątpienia,ponieważ d skupianie się nad kochankiem powoduje zakłócenie w rodzinie.Dobrze wiemy,że ingerencja adoratorów może być kusząca,ale o to chodzi czy ona się ugnie.Jezeli się podda to nie jest warta funta kłaków.

Gość gość
"Hahahhahahahhah Znasz zdanie dziewic o sobie Milion razy juz sie wypowiadały, że nawet by na takiego przegrywa nie spojrzały A ty się łudzisz biedaku, że jakaś cie zechce? smiech.gif Bedziesz sobie czekał do usranej śmierci, podczas, gdy wszystkie piękne dziewice wyjdą za NORMALNYCH facetow, ktorzy w dooopie będą mieli to, czy maja błonę czy nie Bo na tym polega miłość, ale ty nigdy jej nie zasmakujesz oczko.gif pozdro lapka.gif" hehe madrze ktos napisal. bede to wciaz wklejac na kazdy milionowy temat psychicznego autora ktorego zadna nie chce i nigdy nie zechce, i nigdy nie bedzie miał zadnej kobiety dlatego oszalał z tej samotnosci i musi zakladac codziennie po 1000 tematów o dziewicach i klepac w kołko to samo a ludzie juz i tak olewają tego psychola ktory powinien leczyc się w klinice psychiatrycznej bo normalny to on nie jest., acha skoro jego żądaniem ( tak długo bede pisał az...) jest to zeby połowa na swiecie to byłą dziewicą,hehe ciekawe jak on chce tego dokonac. Psychiczny przegryw ktory nawet nie mial ani jednej laski to juz wgl porażka na maxa i zeby jeszcze się chwalić swoim zwyrodnieniem umysłowym no tak z głupim się nie dogadasz bo nie przyjmuje racjonalnytch argumentów,zyje w swoim swiecie i tak ma byc jak on chce! jak 3 latek ktory zabiera dzieciom wiaderko w piaskownicy bo on nie ma ale on chce! a jak nie to sypnie piachem ze zlosci i się obrazi a co!