Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pieluch tetrowe

Polecane posty

Gość gość

Witam, Kochane mamy czy uzywacie jeszcze pieluch tetrowych. ? Co nich sądzicie? Pozdrawiam

Gość gość
Trafił mi się wymagający egzemplarz (noworodek, którego boli brzuszek i mało śpi). Jakbym miała prać do tego pieluchy (a plamy z kupki ciężko schodzą) to nie wiem, jakbym sobie poradziła. Pampersy to wygoda i myślę, że jeżeli nie trzeba oszczędzać to jak najbardziej w 21 wieku pampersy są sporym ułatwieniem :)

Gość gość
Zamieściłem to pytanie bo moja kochana teściowa suszy mi głowę że używam pampersow bo tetrowka lepsza skóra oddycha itp. Bylam ciekawa czy ktoś jeszcze używa pieluch tetrowych w 21 wieku. Dodam ze jej córki używają pieluch tetrowych i maja kasy jak lodu no ale cóż nie zamierzam zeskrobywac kupki mojego dziecka z tetrowki...

Gość gość
Serio ktos jeszcze w tetrze trzyma dzieci?Slyszalam o wielorazowych otulaczkach do których wklada sie różne wklady bambusowe czy z mikrofibry itd ale dawno nie słyszałam żeby ktos w teatrze trzymal

Gość gość
Po co tetra jak masz pieluchy wielorazowe. Ekologiczne i zdrowe, a przy tym nie przemakają jak tetry.

Gość gość
Ja używałam tetry przez kilka pierwszych miesięcy, pampersa tylko na wyjazd zakładałam. Córka miała bardzo wrażliwą skórę, odparzała się, uczulało ją ciągle, więc tak było bezpieczniej.