Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starych ludzi powinno się usypiać.

Polecane posty

Gość gość
ja z 19,26 nigdzie nie napisałam ze starsi ludzie mi przeszkadzają !! I Nie ja załozyłam temat,ja wyraziłam swoje zdanie o eutanazji na życzenie i co ja bym chciała zrobić jako staruszka

Gość gość
Debilu wymyślaj dalej.

Gość gość
Za jaka twoją krzywdę? Jak ty będziesz stary to też będziesz pobierał emeryturę, a obecnie, z tego co mi wiadomo - nie pracujesz. Boże co za psychopata - zabijałby starych ludzi z urojonych powodów.

Gość gość
prawda jest taka paparuchu ze ciebie powinni nabić na pal i w mrowisko wsadzić,zeby s zdychal i zeby cie w tylek pieklo aaa:-P

Gość gość
Emerytury mają wypracowane,a ty autorze bedziesz siedzial pod mostem jak nie weźmiesz się za robotę,bo państwo cie nie bedzie utrzymywać jak innych nierobów.

Gość gość
Raczej młodych, którzy tak pierdzielą bo mózg im wysechł.

Gość gość
Ci ludzie odkładali sobie w zusie przez całe życie po to, żeby jakies takie goooowno teraz odmawiało im prawa do życia.

Gość gość
Jakiś nieudacznik wymyślił temat, uśpić go!

Gość gość
Obciązeniem dla społeczeństwa to są takie przygłupy jak autor, tylko smrodzi, narzeka i żąda.

Gość gość
W Korei Płn. nie ma kalek ani bardzo starych ludzi, ciekawe co tam z nimi robią. Był kiedyś film dokumentalny o życiu w tym kraju, ale reporterzy nie rozwiązali zagadki. Spartanie od razu uśmiercali niemowlęta, które wydawały się felerne, a starych ludzi uśmiercali jak nie byli w stanie sami o siebie zadbać. Też by tak niektórzy chcieli pewnie. U nas ratuje się kaleki i upośledzone dzieci za wszelką cenę, żeby rodzina miała utrapienie, żebrała o pieniądze na leczenie i rehabilitacje. Mało kogo stać na godną opiekę bez proszenia o wsparcie. A jak smarkacz skoczy źle do wody i potem nie chodzi i robi pod siebie to co? Ukatrupić i pasuje? Albo taki co się rozwalił na motorze i leży, wymaga opieki i starzy rodzice sami ledwie łażą, a temu trzeba usługiwać, pieluchy zmieniać? Jak ukatrupiać to wszystko, co jest niepotrzebne na tym świecie, to cywilizacja śmierci, o tym kiedyś mówił papież

Gość gość
Autorze, uśpij sam siebie, bo leki juz nie dzialają.