Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pieczarki i sałata

Polecane posty

Gość gość

Girl from Irleand

Gość gość
Oj Aguś usnęła temat o wymytej,czyż ona nie wie,że napędzał jej widzów?

Gość gość
Oj Agusiu nie obrażaj się, złość piękności szkodzi :D tyle było pięknych o tobie myśli w poprzednim wątku :)

Gość gość
A co tam takiego było, że usunęła tamten wątek?

Gość gość
08:58 wszystko :D

Gość gość
Oj Aggi,Szuszowa iMilfa wiedzą,że Kafe im w gruncie rzeczy sprzyja,czemuś nam to uczyniła dziewojo dębicka?my Ciebie nawet lubimy,któraś chciała z"Tobom"na weselu siedzieć.Pójdę urobie sobie serka z tego wszystkiego,bo UWIELBIAM :D

Gość gość
Pierwszy raz wypowiadam się na temat Aggie (i od razu zaznaczam, że nie pałam do Niej jakąś wielką niechęcią - jest mi raczej obojętna, więc to co napiszę nie jest hejtem, ale raczej spostrzeżeniem), ale zastanawia mnie, jak kobieta w tym wieku może mieć cerę w takim stanie. Jestem dwa lata młodsza i przeraża mnie fakt, że mogłabym mieć takie zmarszczki pod oczami i na czole. I do tego takie zwisające worki pod oczami. Filmik, w którym polecała fryzjera ukazał twarz kobiety sporo 50+. Możecie wierzyć lub nie, ale moja mama, która ma 60 lat, całe życie używa kremów, których cena nie przekracza 30 zł i ma ładniejszą cerę. Przykro patrzy się na swoją rówieśnicę, która wygląda o 20 lat starzej.

Gość vbb
o co chodzi z ta wymyta? czy ktos moze strescic? pierwszy raz jestem w watku o tej dziewczynie

Gość gość
Dużo by opowiadać ale w skrócie...chodzi o Agi irl.

Gość gośćlkj
tak, wiem , mam za soba kilka jej filmikow ale szczerze- ta dziewczyna drazni swoim zachowaniem wiec przestalam ja ogladac. zatem, skad ta 'wymyta' ?

Gość gość
Wymyta ,bo często mówi,ze właśnie się..wymyła:) Swoja drogą musi ją to forum bardzo boleć skoro zadaje sobie trud i je usuwa .Czegóż można spodziewać po zapuszczonej ze sztucznym uśmieszkiem na twarzy kobity z Dębicy?...Filmy nudne,tylko zakupy,mąż pantoflarz,nic mądrego nie powie,a ja już mówi to 10 minut o jednymi tym samym .Nudy...nudy...i wielka czerwona głowa wymytej...nudyyy

Gość gość
bułeczka...masełko....zupka na rosołku...ogóreczki z ryneczku..ja pier....oj wymyta..wymyta...

Gość gość
No i cały czas pieczarki i sałata. Oczywiście wymyta. I świeczki .Dużżooo świeczek i balsamów.

Gość gość
No musi balsamowac swoje boski wymyte ciało ☺

Gość gość
Ktoś założył jeszcze jeden temat : Czy wymyta wymyła pieczarki? Tyko się Aguś nie denerwuj,ciesz się że o tobie tak dużo.

Gość gość
Można by powiedzieć, że Aggie jest teraz popularną jutuberką :D

Gość gość
Prawie jak Szusz :D

Gość gość
Wymyta...popularna inaczej :)

Gość gość
To stare zdjęcie na insta... patrzę i nie wierzę, że to ta sama osoba :o co ona z sobą zrobiła?! :/

Gość gość
No byla laska, nie ma co.... tak mysle, ze ona moze byla w ciazy i poronila i stad jej zostalo sadelko na brzuchu.. hmmmmmmm bo dziwne, ze wszystko sie jej na brzuchu odklada wlasciwie.. nog nie ma mega tragicznych...wiem, ze to glupie co napisalam, ale kurcze..... az tak sie zapuscic??

Gość gość
Dziewczyny Wymyta nie tylko pieczarki wymyla wraz z zieloną sałata ale i skasowala wątek a byłaby taka popularna tyle tam było prawdy...

Gość gość
Dzis rano jeszcze był ale skasowany to się Wymyta w****ila.

Gość gość
Nasza Agusia bardzo wrażliwa na prawdę ostatnio ludzie komentowali ze podobno chatę wyrwała z councilu coś może być na rzeczy ...bo na pewno nie z pracy własnych rak.

Gość gość
Ktoś w tamtym wątku strasznie bronił Aggie, może siostra lub matka:D ale nasza Aggie musi też pamiętać, że złość piękności szkodzi, a ona to nie ma czym szastać :D

Gość gość
Musiałaby cały Internet usunąć, żeby "hejty" zginęły. Taka cena "slawy" zdobytej na wymytych pieczarkach, zgnilym liściu sałaty oraz LV za pieniążki na dziecko.

Gość gość
A co tam takiego było, że skasowała? Rano nic strasznego nie widziałam. Wróciłam z pracy a tu wątku nie ma. czyli zakładamy nowy by wszyscy wiedzieli, czy tutaj piszemy?

Gość gość
Ona powinna się cieszyć ze ludzie tyle piszą o niej i o jej ,, dziełach" he he o ze jest taka popularna.Gorzej by było gdyby wcale nie pisali ... Nieważne co byle pisali.Takze ciesz się pani Wymyta i nie kasuj wątków bo fabuła będzie się ciągnąć i ciągnąć dopóki kręcisz swoje wspaniałe filmiki...