Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dla przestrogi dla mam i nastolatek

Polecane posty

Gość gość

Witam opowiem wam historię może dzięki niej jakaś mama coś zauważy , a może jakaś dziewczyna czy kobieta zmieni swoje życie szybciej niż ja ... poniżej podaje link tam jest opisana moja historia na razie sam początek .Historii będzie wiele nie są one przyjemne do czytania ,ale mam nadzieje ze komuś pomogą zastanowić się nad sobą https://www.facebook.com/profile.php?id=100013091256347

Gość gość
To link do fejsa. I gdzie ta historia. Wiesz to forum i tak Cie oleje i jeszcze zwyzywa. Paliłam, pilam, cpalam, za krzywe spojrzenie rzucalam się z lapami. Plulam na nauczycieli, wyzywalam od najgorszych. Wyszlam z tego, dzięki córce, którą urodziłam mając 18 lat. Obrót 180 stopni. Teraz kino, teatr i książki. Skończyła studia, mam dobra prace, własne mieszkanie i samochód. Mam koleżanki, które po dziś dzień zachowują się jakby miały 15 lat. Melanż potrafi ich ponieść na drugi koniec Polski z pustym portfelem. Pewnie za 10 lat będę wstydzila się powiedzieć im część na ulicy, bo besa kopać rowy, ale awanturowac się w mopsie.

Gość gość
Historia jest w postach opublikowanych na fb Teraz sama mam Córkę i przera za mnie to że może trafić na kogoś takiego jak trafiłam ja u mnie nikt się nie zorientował przez lata nie powiem bo ukrywalamnto na każdego siniak miałam wytłumaczenie .Boje się ze i ja coś przeocze