Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Paznokcie tipsy na super glue w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 15 tyg ciąży i robię sobie często paznokcie na super glue. Czy to jest szkodliwe dla dziecka?

Gość gość
Spytaj lekarki.W ogóle kto robi tipsy na super glue w tych czasach przeciez tipsy czy choćby hybrydy to nie majątek.tipsy na super glue noszą wiesniaki w szkole soe tak bawiliśmy z koleżankami jakies 17 lat temu

Gość gość
Powiedz, że to prowo:O

Gość gość
Autorka juz tu pisala o tych tipsach na super glue. Obciach totalny, ja sobie plastiki kleilam jak mialam z 13 lat

Gość gość
Aaaa i w tamtym temacie autorka twierdziła, ze hybrydy sie zdzierają haha

Gość gość
boże ale wsiura z ciebie skoro nosisz te plastiki,były one modne jakieś 20 lat temu...teraz się nosi żele albo hybrydy

Gość gość
Ja się bałam nawet malować paznokcie jak byłam w ciąży....

Gość gość
Nie jestem żadną wsiurą , w ogóle czy aby nie na wis uzywa sie tego słowa ? Umiesz czytać czy słoma w butach przysłoniła aż mózg ?? Hybrydy srydy .. chyba napisałam wyraźnie WSIURO . Nie obchodzi mnie czy modne czy nie modne. Ja chce wyrownać paznokcie ktore sie okrutnie zniszczyły. i Ponawiam pytanie.

Gość gość
O jezu odpisałam na nie swój temat :O Moj był prędzej . Niemniej jednak ponawiam pytanie.

Gość gość
Nie wiem, mi szkoda czasu na zabawę z tipsami, wolę hybrydy. Makear ma fajne lakiery i mnóstwo kolorów i mam spokój i nie boję się, że mi taki tips zaraz odpadnie albo się złamie

Ja kiedyś robiłam pazurki na super glue - ale wiesz i taniej i lepiej zainwestowac kilka złotych ok 10zł na dobry klej np z silcare do tipsów. Równie dobrze trzyma, paznokcie sa na bank bezpieczniejsze....

Gość gość
o losie,male dziewczynki robią sobie dla beki nasladujac matki ale zeby dorosła kobieta na super glue?? nie wiem jak nazwac to wsiurstwo@!!!