Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja sylwetka do oceny

Polecane posty

Gość gość
*zad do tyłu/ wypięty/ pierwsze foto.

Gość gość
Autorka wstawila takie zdjęcie, bo sukienka akurat się ułożyła-jakby miała dac w stroju czy nago, to tego nie zrobiłaby z prostej przyczyny..nie ma sie czym pochwalic. A tutaj taki myk jak ktos napisal ale nie kazdy da sie nabrac. Ja mam lepsza figure i nie swiece nia w necie, bo podobam sie w realu każdemu facetowi i to mi wystarcza i mnie dowartosciowuje

Gość gość
Tu autorka Nie wypięłam zadu do tyłu, to było zdjęcie do pokazania mamie, a nie ludziom na kafe, ale to miłe, że jest tak ładny, że nie możesz uwierzyć w jego prawdziwość. :) Nie jestem bardzo wysoka, ale niska też nie - mam 172 cm. Włosy niestety cienkie, to prawda. :( Ty się umawiasz z 18, a ja mam z jakimiś staruchami? :D 30 to za stary. 🖐️

Gość gość
Tu autorka: Jak się niby ułożyła ta sukienka?

Gość gość
autorko jesteś dziewicą bo nie dostałem odpowiedzi w tym wieku powinnaś być bo tylko wtedy się szanujesz trzymając dla męża prawiczka.

Gość gość
Autorko, mamusia Ci wmowila ze jesteś ładna ? Hehe

Gość gość
Autorko, śnij dalej. Jesteś PRZECIĘTNA i taka prawda. A to że się wypniesz i udajesz że nie, tylko głupek łyknie i tyle w temacie. NIC CIEKAWEGO. Dobranoc.

Gość gość
fitness nic ci nie da i tak wyglądasz tragicznie wychudzona, zaniedbane włosy, sukienka badziewna jak z lat 50stych

Gość gość
Nie przesadzajcie ze jest wychudzona. Przecietna. Ani chuda ani gruba. Chociaz i tak prawie nic nie widac

Gość gość
jesteś dziewicą bo szukam dziewczyny

Gość gość
nie moj typ-sorry że tak ostro ale zero cycka,zero talii,brzydka karnacja i kaczy kuper-reszty nie widać

Gość gość
To szukaj dalej palancie, żadna normalna ciebie nie zechce;D ale dalej sobie tłumacz ze to wina kobiet :D 🖐️

Gość gość
Co za złośliwe osoby dokucza tej dziewczynie. Ona chciała się dowartosciowac, chyba to oczywiste bo jakby czuła sama piękna nie szukalaby poklasku na forum. Tak jesteś zgrabna dziewczyno.

Gość gość
Ostatnio była tutaj taka jedna dziewczyna zaraz poszukam tematu, wydaje mi się ze to autorka

Gość gość
pewnie twoja matka musi się ciebie wstydzić, że się tak puszczasz i nie trzymasz cnoty do ślubu

Gość gość
Czasami zastanawiam sie dlaczego chorzy ludzie mają dostęp do ludzi NORMALNYCH... powinni być odizolowani, nie tylko od realnych kontaktow, ale też od internetu :) Nie sądzicie?

Gość gość
gość dziś normalny człowiek to prawiczek, dziewica a nienormalna osoba to niedziewica, nieprawiczek :)

Gość gość
Jesteś śliczna

Gość gość
sukienka za długa,pupa za duża, biust za mały

Gość gość
faktycznie podobna

Gość gość
wyglądasz jak kupa szukająca poklasku...

Gość gość
Tu autorka "autorko jesteś dziewicą bo nie dostałem odpowiedzi" Nie, nie jestem. "mamusia Ci wmowila ze jesteś ładna" Nie. "A to że się wypniesz i udajesz że nie, tylko głupek łyknie i tyle w temacie" Nie wypięłam się. Mam taki tyłek. "fitness nic ci nie da i tak wyglądasz tragicznie wychudzona" Przesada. "zaniedbane włosy" Prosto od fryzjera - Jean Louis David. ;) "sorry że tak ostro ale zero cycka,zero talii,brzydka karnacja i kaczy kuper" Nic nie szkodzi. Cycka rzeczywiście mało - dużo schudłam (nie odchudzałam się). Wcięcie w talii mam jednak bardzo duże - w sukience tego nie widać. "Czy to twoj temat" Nie. :) To pierwszy temat, w którym wstawiłam swoje zdjęcie. "pewnie twoja matka musi się ciebie wstydzić, że się tak puszczasz i nie trzymasz cnoty do ślubu " Moja matka nie jest katodewotką. :) "sukienka za długa,pupa za duża, biust za mały " Sukienka musi być długa w stosunku do okazji.

Gość gość
cycki na plecach

Gość gość
Ta dziewczyna z 22:18 boska!!!

Gość gość
odpowiedz mi dlaczego nie jesteś dziewicą? dlaczego się tak puszczałaś i nie trzymałaś cnoty? w tym wieku powinnaś być nadal dziewicą

Gość gość
Autorko,nie ważne jak wyglądasz - dobrze, że masz poczucie własnej wartości. Miej własne zdanie i nie daj się innym, bo często z zazdrości jakiś fałszywy doradca moze popsuć Twój wizerunek i samoocenę. Nie tylko kobiety. Wierz mi.

Gość gość
Weź leki i wyłącz Internet!

Gość gość
"odpowiedz mi dlaczego nie jesteś dziewicą? dlaczego się tak puszczałaś i nie trzymałaś cnoty?" Dlatego że nie uznaję chrześcijańskich wartości pokroju dziewictwa i wstrzemięźliwości seksualnej. Mam wyjeeeeebane. :)

Gość gość
To żałosne jak ludzie dowartosciowuja się ponizaniem innych. Ci piszący obraźliwe komentarze to pewnie bosko idealni. Otóż nie, nie ma ludzi idealnych ale zawsze można dowartościować własne ego krytykując innych. Jakież to typowe w dzisiejszym społeczeństwie. Jesteś autorko ładną, zgrabną młodą kobietą i nie powinnas zwracać uwagę na jad saczacy się z większości komentarzy. To niestety domena ludzi spędzających tutaj czas.