Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce rozjaśnić wlosy

Polecane posty

Gość gość

Witajcie ! Chciałabym rozjaśnić włosy ale sie boje ponieważ około 7 miesięcy temu popełniłam błąd i rozjaśnianie włosy rozjasniaczem aż 2 razy w jeden dzień moje włosy były w tragicznym stanie zaczęły sie ciagnąć jak gumka elastyczna, nie chciały sie wysuszyć wtedy troszkę podcięłam włosy zaczęłam je pielęgnować no i niedawno znów scielam około 7 cm włosy kondycja ich jest juz o wiele lepsza ale niestety ten kolor blondu jest nadal żółty co prawda wcześniej były rude trochę mi sie rozjaśniły z czasem ale nie czuje sie dobrze w tym kolorze.. Jak myślicie czy po 7 miesiącach czasu mam zaryzykować? Moze któraś z was miała taki problem proszę pomóżcie !

Gość gość
a jak chcesz je teraz rozjaśnić? nie powtarzaj rozjaśniacza jeśli nie byłaś hepi.

Gość gość
hej, z jednej strony zdrowe włosy są najważniejsze, ale z 2 po co nam one skoro nam się nie podobają, prawda? :) JA bym zaryzykowała. Poproś tylko o zabieg chroniący. JEst grupa produktów - plexów, które zabezpieczają włosy podczas farbowania/rozjaśniania. Fryzjer dodaje do produktu i mieszankę nakłada na włosy. Polecam colorphlex, włosy się uchowały i mam platynkę. O którą trzeba jednak dbać żeby znów nie zżółkła :)