Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obozy zagłady dla muzułmanów, jesteście za?

Polecane posty

Gość gość
oho, krew niemieckich gwalcicieli sie odzywa w polakach, co? w koncu cechy uwidaczniaja sie w co drugim pokoleniu ;)

Gość gość
A widzicie jak uczy dyskusja?

{ gość 2016.08.05 Islamizacja Europy to mżonki jakimi karmią nas politycy PiS. Chrześcijanie są od dawna na w państwach islamskich i jakoś nikt nie widzi w tym problemu } <<>> W Arabii Saudyjskiej dla przykładu, bo to kraj nie pogrążony w wojnie, owszem są chrześcijanie, tylko prawo faktycznie uniemożliwia im praktykowanie religii. Z wiki { Mimo iż oficjalnie wszyscy obywatele Arabii Saudyjskiej muszą być muzułmanami, ocenia się, że żyje tam około 1 000 000 katolików. Są to głównie imigranci z Filipin, których jest tam około 1 200 000. Rząd Arabii Saudyjskiej zezwala chrześcijanom na przyjazd do kraju, ale prawo uniemożliwia im praktykowanie swojej religii oraz jej wyrażanie. Uroczystości religijne, jeśli już się odbywają, to tylko w prywatnych domach, w ukryciu przed władzą. Wszelkie symbole i przedmioty kultu innych religii niż islamska (krzyże, Biblie, obrazy itd.) są na terenie Arabii zakazane, a ich posiadanie podlega karze. Na terenie kraju nie funkcjonują żadne oficjalnie miejsca kultu chrześcijańskiego. Cudzoziemcom wolno, po ukazaniu paszportu potwierdzającego brak obywatelstwa Arabii Saudyjskiej, korzystać z kaplic chrześcijańskich istniejących na terenie ambasad. Arabska muttawa (arabski:مطوعين ) zwana oficjalnie Komitetem Krzewienia Cnót i Zapobiegania Złu (w zasadzie jest to policja religijna) zajmuje się między innymi ściganiem osób, które chciałyby praktykować inną niż islam religię. Konwersja z islamu uważana jest za apostazję i przestępstwo, karane śmiercią, jeśli oskarżony nie wyprze się nowo przyjętej religii. Rząd odmawia prawa wstępu przedstawicielom chrześcijańskiego duchowieństwa.Chrześcijanom nie wolno też przebywać na terenie Mekki i Medyny, świętych miast islamu.} I dokładnie tak powinna Europa traktować muzułmanów w Europie.

Gość gość
Faszysci tez mysleli ze maja racje. Problem muzulmanow jest bardziej skomplikowany, tu nie chodzi tylko o kwestie roznicy wyznan i kultury. WIem ze wszysyc teraz zyja przypadkami atakow przeprowadzonych przez islamistow, ale litosci, ile w tym czasie ma miejsce atakow rodowitych mieszkancow danego kraju.... Breivik tez sadzil ze ma racje, co z tego ze rozkwasil bogu ducha winne nieciapate dzieci

Gość gość
Ja uwazam ze powinno sie zakazac chodzenia w tych wszystkich burkach itd. CO najwyzej moga sobie na szyi nosic jakis tam lancuszek, jak niektorzy katolicy krzyzyk itd. Do tego przymusowa deportacja gdy sie zlapie na chocby najmniejszym przestepstwie i kara smierci gdy dojdzie do g****u albo morderstwa. Deportowalabym tez rodakow ktorzy sie dopuszczaja zbrodni, a co, lepsze to niz trzymac takich w naszych wiezieniach.

{ gość dziś Faszysci tez mysleli ze maja racje. Problem muzulmanow jest bardziej skomplikowany, tu nie chodzi tylko o kwestie roznicy wyznan i kultury.} <<>> Kłamstwo, przeczytaj Koran. Problem nie jest skomplikowany, oni przybywają tutaj by dominować, by islam stał się dominującą religią. Należy temu przeciwdziałać dopóki jeszcze są to w mniejszości.

"Kłamstwo, przeczytaj Koran. Problem nie jest skomplikowany, oni przybywają tutaj by dominować, by islam stał się dominującą religią. Należy temu przeciwdziałać dopóki jeszcze są to w mniejszości. " x Zgadzam się, to prawda. Oni mają zaburzone poczucie wyższości, co prawda nie każdy bo w Katarze czy Emiratach to dość bogate państwa i ani im się śni emigrować czy eksponować swoje książki i zasady gdzie indziej. Więc powstaje pytanie - dlaczego te brodacze nie emigrują do swoich państewek wyznaniowych? Odpowiedź dla nich samych to zelżenie przez swoich braci - PONIEWAŻ TAM ICH NIE CHCĄ! Tylko Europa taka naiwna i żałosna się robi - nie każde państwo oczywiście.

Gość gość
oby wygrał Trump, on jest przeciw tej islamskiej hołocie...

Gość
Przeciw polskiej holocie tez.

Każde państwo ma bandytów, w Polsce ilu ich mieliśmy czy mamy, całe mafie: gangsterów, układy, zabójstwa i różne inne i co? Ludzie to akceptowali bo to nasi bandyci byli swojscy, filmy o nich kręciliśmy które dziś są klasykami jak "Psy","Killer", "Sara". Niby jest to złe, niby niezgodne z prawem ale jest w tym dużo prawdy. A ile prawdy jest w chołocie muslimów, psychopatów?

Gość gość
Pierwszy raz kobietę w nikabie zobaczyłem w Warszawie i co ciekawe, była to Polka, która miałą męża Araba, a na przykład we Francji nie widziałem, żadnej tak ubranej kobiety, miały chusty, ale nie zakrywały twarzy. A tak poza tym, w Warszawie pełno rodzin muzułmańskich i samych Arabów, ale też ciapatych z Pakistanu, Indii, Afganistanu, Turcji, no i afrykańczycy z Nigerii, Gambii, Senegalu, Etiopii itd itp, tzw "uchodźcy", którzy chcą się tu osiedlić, bo widzę ich w urzędach jak legalizują pobyt.

Gość gość
Większość imigrantów w Polsce to bandyci, trudnią się przestępczością co najmniej gospodarczą, niektórzy to kryminaliści wypuszczeni z więzień arabskich i afrykańskich lub uciekający przed sprawiedliwością, niestety takie są fakty.

Gość gość
racja!

Gość gość
Jakby doszło w Europie do referendum w sprawie delegalizacji islamu, myślę, że 90 % ludzi byłoby za, pozostali to patologia.

Gość gość
Gdyby w Europie była demokracja bezpośrednia już dawno odesłano by imigrantów do ich krajów.

Gość gość
jestem ZA, ale na całym świecie, aby robactwo wyplenić!!!

Gość gość
Obozy zagłady dla muzułmanów, jesteście za? x Temat zgłoszony

Gość gość
sam debilu jesteś zgłoszony! Jako debil!

Gość gość
ludzie są coraz bardziej wkurzeni tym napływem imigrantów do Warszawy, tego bydła jest już za dużo!!!

Gość gość
Zgadzam się z Autorem. Albo my albo oni. I to nie my doprowadziliśmy do sytuacji, gdzie stawiane są takie pytania. Miejsce śmieci jest na wysypisku.

gardzę Tobą autorze. jak lewactwo opanuje świat i zniszczy chrześcijaństwo islam będzie jedyną ostoją. islam nie toleruje k******a kobiet i złodziei.

gość 2016.10.08 Jakby doszło w Europie do referendum w sprawie delegalizacji islamu, myślę, że 90 % ludzi byłoby za, pozostali to patologia. x a ja jestem konserwatywną liberałką i jestem przeciwna. jestem jedynie za niewpuszczaniem nikogo, kto deklaruje, że nie będzie tu pracował i wielka Miriam Shaded, niby taka k***inistka, a co ona teraz odwala? zabrania muzułmankom nosić ich burek. jestem przeciwna dyskryminacji ze względu na cudzą świętą wiarę i skrajnych emocji. ech, kij jej w cipkę. wam też

Gość gość
Islam nie uznaje kobiet i dzieci jako ludzi i kazda rozsadna kobieta wie, ze wszystko byle nie islam. Wystarczy popatrzec i posluchac co dzieje sie. W ich krajach z prawami kobiet, co robia w europie, jak to pisaly wladze Kolonii: "oni nie wiedza, ze w europie nie molestuje sie nastoletnich dziewczynek". Jesli dla nich takie zachowanie to norma to kogo oni przyjmuja do europy? Zwykle dzikusy z umyslami pelnymi chorych ideologii i paranoi. Wladze zachodnich krajow europy chca ich zintegrowac a oni nawet nie chca integracji. Zwyczajnie nie chca bo nie chca z nami zyc tylko przejac teren a europejczykow zniewolic jak zrobili to w szwecji czy niemczech. Szwedzi pracuja 7 dni w tygodniu i placa ponad 70% podatku tylko po to by utrzymac muzulmanow, ktorzy potem gwalca ich kobiety a przepraszam w szwedki chca byc gwalcone i nie chca zadnej pomocy. Poczytacjcie wypowiedz szwedzkiej feministki na temat Polaka, ktory stana w obronie kobiety.

ja nie mówię o kulturze, a o wierze. kultury powinny zostać na swych prawowitych obszarach a wierzyć możesz w to, co czujesz!