Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wozki polskich producentów nowe rozwiązania techniczne

Polecane posty

Gość gość

Drogie Panie słyszałam od koleżanki o polskim wózku z ciekawymi rozwiązaniami technicznymi!wózek ma dobrą cenę hamulec umieszczony jest w rączce nie trzeba niszczyć sobie butów a przy okazji brudzic kosza pod wózkiem!wozki mają dużo fajnych kolorów! Producentem tych wózków jest firma vega! Mam pytanie gdzie kupie ten wózek w Warszawie?

Gość gość
W Warszawie nie wiem ale widziałam w fido w Katowicach!pozdrawiam

Gość gość
Jeśli szukasz dobrego i ładnego wózka polskiej firmy to kup sobie Anex Sport. Napewno bedzie dużo lepszy i nie bedziesz go oddawac co chwile do serwisu . Tak niestety byś miała jak sie zdecydujesz na Vega Cosmo. Anex jeden z najlepszych polskich wózków jakie oglądałam i na jaki sie wkońcu zdecydowałam. Używam go od 9miesiecy i nie było z nim żadnego problemu.

Gość gość
Skąd wiesz że się psują skoro masz Anexa ? Akurat jestem na etapie poszukiwania wózka i trochę już ich obejrzałam. Oglądałam Anexa w sklepie, nie był zły ale gondola mała, jakością się nie wyróżniał od reszty a cena z kosmosu. Jak ktoś lubi przepłacać to jego sprawa, ale takie wózki znanych polskich producentów można kupić za 3/4 ceny Anexa który jest marką z za naszej wschodniej granicy a tylko podpina się pod polskie wózki, więc dałam sobie spokój. Może ktoś polecić jakiś fajny wózek który będzie wart swojej ceny a będzie miał też dużą i niezawodną spacerówkę. Wszystkie wózki które oglądałam mają takie małe te siedziska jak dla lalki, a nie po to chcę kupić 3w1 żeby trzeba było zaraz dokupywać drugi wózek.

Gość gość
Anex ma małą gondolę ??? Dziwne :-) moj syn urodził się dość długi (59cm) a w gondoli jeździł spokojnie do 6mies. Teraz ma rok , dokładnie 8 października i w spacerówce jeździ i nie mamy negatywnych opini. Polecam

Gość gość
Hamulec w rączce jest fajny tylko bardzo awaryjny, ponieważ linka potrafi się często zerwać albo pod wpływem pisku i brudu zablokować. Jest to dość kłopotliwe. Zajmuję się serwisem i też uważam, że Anex jest jakościowo dobry, reklamacje znikome a od 3m-cy żadnej nie było. Gondolka jak w innych polskich wózkach jest duża w środku ma 74 centymetry. Uważam, że Anex jest wart swojej ceny

Gość gość
Pomysl zanim coś napiszesz drogi serwisancie pod wpływem piskow psuje się hamulec to jakieś brednie!a tak wogolę to w jakich polskich wózkach masz hamulec umieszczony w rączce? I w jakich miałeś okazję naprawiać! Ja mam 25 lat stażu w montażu wózków dziecięcych to możemy pogadać!

Gość gość
Pan serwisant chyba chciał napisać piasku :) Ja tech mogę polecić Anex Sport. Może nie ma hamulca w rączce tylko normalnie na tylniej osi ale za to bardzo lekko chodzi. Wystarczy co jakiś czas użyć WD40 :) Pedał hamulca jest tak wyprofilowany że nie ma takiej potrzeby niszczenia sobie obuwia aby wózek odhamować .

Gość gość
Nie wiem co chciał napisać ale ma zielone pojęcie o polskich wózkach! Nawet do reklamowania swojego pracodawcy się nie nadaje!twierdząc że anex to polska marka! Pozdrawiam!

Gość gość
Ale o czym jest tu mowa. Wszystkie nowoczesne polskie wózki mają hamulec na linkę i nie ważne czy w rączce czy na dole do kół i tak idą linki. Chyba że to jakieś archaiczne wózki z chamskimi drutami. Ja w swoim też mam linkę i co, jakoś nie mam problemów i nie słyszy się o falach reklamacji. Więc jeśli miała bym znowu wybierać i miała wybór to wolała bym mieć go jak najwygodniej umieszczonego. Poza tym w każdym wątku anex, ja wiem że wam za to płacą ale trzeba znać trochę umiaru, spece od marketingu litości !

Gość gość
Tylko, że linka jak hamulec jest w rączce często przechodzi przez stelaż i przy składaniu linka pracuje i bardzo często zrywa się. Anexa poleciłem nie dlatego, że mi za to płacą tylko ,że teraz jest w czołówce sprzedaży a ja nie mam reklamacji. Lubię polecić coś mało awaryjnego, zwłaszcza, że zajmuję się też serwisem w sklepie.

Gość gość
Brawo! Wstyd się przyznać że pan pracuje na serwisie i nad odpowiedzią myśli tak długo! Ja pracuje w firmie której wózki tak chwalicie!powiem tak anex reklamację jak wszędzie się zdarzają! A zazdrościć komuś coś nowego to wstyd!pozdrawiam i życzę pokory!!!

Gość gość
Ja pochwalę wózek Anex Sport. Mamy ten model i sprawdza sie świetnie.

Gość gość
Ja kupiłem i oddałem do serwisu! Jak pech to pech a miało być tak pięknie żona nie jest zachwycona!

Gość gość
A ma jakieś nowości techniczne czy tylko to samo co wszędzie?no może cenę z kosmosu!

Gość gość
Właśnie kupiłam wózek vega na allegro granatowy teraz jeszcze ze 3 dni i będę mogła mieć go na żywo! Wybrałam 3w1 bo mial dobrą cenę! Czy ktoś też ma taki wózek?

Gość gość
Dla mnie Anex spośród polskich producentów ma najlepszą stylistykę oraz rozwiązania techniczne. Amortyzacja działa płynnie i dziecko nie zjeżdża w siedzisku dzięki płynnej regulacji resorów. Jazda to przyjemność- polecam

Gość gość
Anex nie jest polską marką a rozwiązania jak w każdym polskim wózku nie widzę nic co rzuca na kolana może cena!nie warto przepłacać!

Gość gość
Anex to polska firma wiec polecam Ci polskiego Anexa Sporta :-) napewno ma fajne rozwiązanie co do amortyzacji która jest podwójna i jest regulowana.

Gość gość
Anex i polska marka ja też długo wierzyłam że dzieci przynosi bociany!zanim coś się napisze trzeba być tego pewnym a nie wprowadzać innych w błąd! Ludzie piszecie takie głupoty że śmiech ogarnia jak się to czyta!

Gość gość
Gosc 22.05 Wózek polski na polskich podzespołach. Ja gorąco polecam ten POLSKI wózek.

Gość gość
Bajki dzieciom na dobranoc!

Gość gość
Polecam i ja polską firmę Anex a model Sport.

Gość gość
Jak to polski ? Reklamują że szwajcarski, przecież by nie kłamali :) A teraz polski, widać że ciągnie ich na wschód :) A wiecie jak wygląda ich logo cyrylicą? Też ładnie tylko taniej :) Propaganda ciągle żywa widać że w wyznają zasadę że kłamstwo wielokrotnie powtarzane staje się prawdą. Co tak reklamujecie tego Sporta, sprzedaż nie idzie ?

Gość gość
Z tego co wiem na Anexa czeka się 6-7 tygodni jakby sprzedaż nie szła to byłby raczej od ręki. Widać, że wszyscy zazdroszczą Anexowi popularności i jakości:)

Gość gość
Źle czytasz bo Anex nie jest szwajcarski tylko projektowany w Szwajcarii przez stylistów i mamą się bardzo podoba:) Dla mnie jakościowo ok

Gość gość
6-7 tygodni to długo?na niektóre wozki czekasz nawet 3 miesiące! Czas oczekiwania nie świadczy o jakości!

Gość gość
Czas oczekiwania świadczy o popularności. A wózek popularny to znaczy, że mamy go lubią i decydują się na niego. Tak jest z Anexem.

Gość gość
Skąd wiesz o czym to świadczy pracujesz tam? Proponuje nie wypowiadać się za ogół bo chyba nie jesteś rzecznikiem prasowym matek polek drogi gościu. Długi czas oczekiwania nie koniecznie musi świadczyć o popularności, może akurat nie mają ludzi albo gamoni i robią dwa wózki na krzyż o tym nie pomyślałeś? To o czym świadczą tak długie czasy oczekiwania to na pewno podejście do klienta. Jeżeli ktoś każe sobie czekać 7 tygodni na zapłacony wózek to pomyślcie ile będzie trzeba czekać na reklamację która będzie kosztem dla producenta.

Gość gość
Drogi gościu otóż j pracuję w sklepie z wózkami jako sprzedawca i nie wyssałem tych wiadomości z palca. Dwa wózki sprzedają się w około 3 dni statystycznie. Więc piszę całkiem serio o popularności, bo widzę co się dzieje. Z serwisem nie ma najmniejszego problemu