Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spóźnia mi się okres.

Polecane posty

Gość gość

A więc do sedna. Okres spóźnia mi się dwa dni. Współżyłam z chłopakiem 2.07 po czym okres dostałam tydzień wcześniej, to był normalny okres nie jakieś plamienie (zawsze zabezpieczamy się prezerwatywą + chłopak nie kończy we mnie) , kolejny raz współżyliśmy 23.07. Wczoraj powinnam dostać okres, ale niestety... Mam objawy takie jak na okres ponieważ, od wczoraj pobolewają mnie piersi, co jakiś czas zaboli mnie brzuch, mam wypryski na twarzy - to wszystko zawsze mam przed okresem... Czy to może być ciąża ? Bo mnie się wydaje że ciążę można wykluczyć skoro się tak zabezpieczaliśmy, ale jednak się boję... Pomóżcie mi.

Gość gość
Żebyś zaciążyła tego ci życze jak nie potrafisz trzymać cnoty do ślubu kurwiąc sie? bo seks w każdym w związku to kurwienie się i nie szanowanie własnego ciała!

Gość gość
Takie odpowiedzi jak twoja nie są mi potrzebne. Inni trzymają do ślubu inni nie. Jestem dorosła i wiem co robie. To mój pierwszy chłopak w łóżku, jestem z nim prawie 3 lata a nie miesiąc, więc to chyba logiczne, że się kochamy. A jeśli ty nazywasz takie coś 'kur*ieniem się' to życzę powodzenia. I skoro taka święta jesteś to nie wiesz, że przeklinanie jest grzechem ? Upsik:) Daruj swoje żenujące komentarze. Napisałam tu bo potrzebuję jakiejś pomocy, wskazówki a nie ubliżania... Pozdrawiam