Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś po raz kolejny spotkałam faceta i co ja głupia zrobiłam

Polecane posty

Gość gość

Codziennie w drodze do pracy mijam się z pewnym facetem. Na początku nie zwracałam na niego uwagi. Ale ostatnio coraz częściej wiedziałam, że tez zerka na mnie. I dziś była idealna sytuacja, przepuszczał mnie w drzwiach i się uśmiechnął gotowy zagadać i ja co zrobiłam. Spuściłam nisko głowę i nawet na niego nie spojrzałam 😭 Masakra. Mam 30 lat 😭

Gość gość
Tylko tak dalej :)

Gość niepasujaca
Jeśli Ci się podoba, jutro nie spuszczaj wzroku..bo pojutrze on może minąć się z kimś kto spojrzy mu prosto w oczy i się usmiechnie;) odwagi! To taki sam człowiek jak Ty, on też się waha. Szczęścia!

Gość gość
Wiem, wiem... Za każdym razem obiecuje sobie, że też się uśmiechnę, a kończy się jak zawsze :( Codziennie idą okrężną drogą byle go spotkać :( Jak nabrać odwagi? Na codzień mam do czynienia z mnóstwem ludzi i to zupełnie obcych i potrafię szybko złapać kontakt a w tym przypadku nie wiem o co chodzi. Chyba po prostu się wstydzę i on mnie onieśmiela

Gość gość
Pomyśl, że nic nie masz do stracenia. Odwagi. Trzymam kciuki.

Gość gość
A najlepsze, że ta sytuacja trwa dłużej niż 2 miesiące. Chyba faktycznie w końcu straci cierpliwość. No nic chyba łyknę sobie 2 głębsze. Może wtedy nabiorę odwagi. Życzcie mi powodzenia 🖐️

Gość gość
następnym razem przywitaj się z nim, to do niczego nie zobowiązuje, wystarczy "dzień dobry!" i uśmiechnij się, jak zareaguje jest ok, a jak nie to jakiś ściemniacz !

Gość gość
nie wiedziałem że ludzie po 30 mają takie problemy, ja takie problemy typu czy spojrzeć z uśmiechem czy bez miałem ostatnio w gimnazjum