Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Joasia 1919

Czy spotkałyscie siemz czymś takim kiedyś? Proszę o odpowiedź.

Polecane posty

Witam. Miałam taką sytuację. Piescilismy się z chłopakiem. Byliśmy oboje w ubraniach. Jego sperma przeciekla mi na spodnie. Miałam mała plamkę. Pewnie bardziej to był płyn. Kilkanaście dni później miałam okres. Normalny jak zawsze. Byłam nad morzem. Po powrocie znad morza dostałam ponownie okes po 2 tygodniach. Kilka dni przed rozpoczęciem okresu byłam u ginekologa. Zrobiła mi USG i okazało się że nie miałam owulacji. Okres który dostałam po powrocie znad morza był nieco inny. Po okresie się źle czułam dwa dni. Czy to może wskazywać na ciążę. Uważam że w taki sposób nie da się zajść w nią. Ale proszę o porady, bo się martwię trochę . Mam 19 lat. I nie planujemy z chłopakiem rodziny na razie.

Gość gość
Miałaś okres więc wszystko ok.

Gość gość
Kobieto! Po pierwsze zmiany w okresie spowodowane sa wyjazdami, emocjami, zmiana klimatu itd dlatego okres Ci sie przyspieszyl- to normalne i tyle. Natomiast jezeli chodzi o ciaze - jezeli uprawiasz sex z partnerem regularnie i uzywasz prezerwatywy albo tabletek to zawsze jest i bedzie ryzyko ciazy. Tym bardziej ze w wieku 19 lat jest sie o wiele bardziej plodnym niz w pozniejszym wieku. Czasem istnieje tez mozliwosc ze partner przeniesie na rece na palcu troche swojej spermy badz plynu w ktorym tez sa plemniki do pochwy i wtedy wsytepuje ryzyko zajscia w ciaze - bardzo male ale jednak. Dla swojego spokoju idz do apteki i kup test i po problemie.