Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takiktosik

niedoszłe związki...

Polecane posty

Witam, Od jakiegoś czasu nie daje mi spokojna pewna myśl. Pewna dziewczyna o którą od jakiegoś czasu się staram olewa mnie i traktuje niejako z góry, Natomiast inne, często znacznie ładniejsze od niej (na marginesie - gdyby chodziło tylko o jej wygląd, byłoby mi łatwiej odpuścić, ale ze względu na jej charakter i postawę to ten... ) , które sobie odpuszczam są mną znacznie częściej zainteresowane, mimo, że poza zwykłą uprzejmością i byciem miłym ja nic nie robię?

Gość gośćgibgngnky
bo faceci leca na te niedostępne łatwe i miłe olewając,zawsze trudna zdobycz bardziej jara ,może cos zrobiłeś ze ta dziewczyna ciebie zwyczajnie nie lubi,moze nie jesteś w jej typie,moze ją czyms zniecheciłes do siebie ,a może nie ma ochoty na związek,moze ma złe doświadczenia i nie chce się angazowac,,,powodów może być tysiąc...to ze się podobasz stu kobietom nie znaczy ze tej 101 tez będziesz,,,byc może masz jakies cechy charakteru lub wyglądu które ja w tobie irytują,mi np. nie podobają się zazwyczaj przystojniacy o których się pisze bożyszcze kobiet,nawet jeśli mezczyzna jest bardzo przystojny i miły nie musi być w typie każdej kobiety

Gość zimny cyniczny drań
ruchaj te miłe i ładne a księżniczkę olej

Gość gość
Stawia Ci określoną poprzeczkę i testuje.

Norma. Ludzie, do których odzywam się skąpo i znikomo, nic nie obiecując, zabiegają o kontakt, a ten, którym się interesuję, woli siedzieć na FB niż ze mną ;)

do powyższych po pierwsze - ja te naprawdę ładne raczej odpuszczam, bo uważam, że na pewno nie mam jakiegoś dobrego wyglądu, żeby się mną interesowały, a potem nagle się okazuje, że się interesują Niby mi to odpowiadało, gdyby nie to, że tamta siedzi mi z tyłu głowy. po drugie... no olać olać, - łatwo powiedzieć, trudniej wykonać :D ale dzięki za odp ;)

Gość gość
mam tak samo, mimo że ładniejsze i młodsze ale nieatrakcyjne i nie zależy mi na nich

Gość gość
Hahaha siedzi z tyłu głowy ...to posadź ją z przodu;)

Gość gość
Są chłopaczki, które lubią się poniżać, takie ciotki bez jaj. I ty jesteś autorze dobrym przykładem.