Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego warto uprawiac seks przed slubem?

Polecane posty

Gość gość
no dodam tylko że pod względem głębi to prawik szybciej by ogarnął temat niż napalona wstawiona c***a

Gość gość
slicznie :) i wazne, ze masz z seksu przyjemnosc, nie musisz wchodzic w szczegoly, to nie strony po.rno ;) no, i nie dajmy pozywki prawikom, ktorym obrazki zbrzydly i wola jak kobiety, wspomagac sie wyobraznia :P (to nie do ciebie per se ;) )

Gość gość
jezlei uwazasz, ze do tego goscia trafisz jakimkolwiek argumentem, to musialabys byc bardziej pijana niz ja (nie chce byc przykra, bo jak jestem pijana jestem zdecydowanie milsza niz na trzezwo...)

Gość gość
tak jesteście niesamowicie ponętną pożywką,krowy :-)

Gość gość
a ty mialas się już seksic to co tu piszesz dalej

Gość gość
Rozwod ma sie wlasnie przez seks przedslubem i wiadomo jak sie konczy. Zobacz ile jest rozwodow spowodowane seks przedmalzenskim badania naukowe to potwierdzaja. Szczerze odradzam sie sprawdzac przed slubem!!!!!!!

Gość gość
dziś - zgadzam się. co to za "sprawdzanie przed ślubem"?! ludzie to nie przedmioty, żeby ich "przed użyciem" sprawdzać. to jest przedmiotowe traktowanie drugiego człowieka.

Gość gośćdtr
Sek po ślubie kończy się tym że jak panna dowiaduje się o prawicowe partnera zmykam w trzy migi. A sama taka cnotka juz dawno przedup. ..... od każdej strony. Kobiety nie lubią prawiczków szczególnie tych starszych gdyż są podobno fajtłapami życiowymi którzy nie potrafią zaliczyć kobiety Mieczami, łajzy -oczywiście ie to słowa kobiet cnotę -cichodajek

Gość gość
dziś - czlowieku, czy Ty umiesz pisać poprawnie i ZROZUMIALE PO POLSKU? Twoja wypowiedź ( z wyjątkiem chyba jednego zdania ) - jest zupełnie niezrozumiała! Zlepek słów- PO PROSTU JEDEN WIELKI SŁOWNY BEŁKOT!

Gość gość
Ja to zrobiłem przed... no to już nie mam po co się żenić, małżeństwo się rozpadnie :(