Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sprzedalybyscie ciezarnej...

Polecane posty

Gość gość
Nie mam więcej pytań i życzę Ci, abyś jednak nie spotkała w życiu ani policjantów ani sędziego o poglądach zbliżonych do autorki.

Gość gość
Kobiety w ciazy ktore kupowaly u mnie alkohol z reguly nawet same sie tlumaczyly speszone chodz ja tam nigdy nie patrzalam krzywo. Przeciez da sie wyczuc, nie zawsze ale czesto. Ktora kupuje dla kogos a ktora zeby zachlac ryjo. Ta pani byla z tego drugiego gatunku. Ewudentna patologia. Jej maz/konkubent tez lubi wypic. Ja chce miec czyste sumienie wobec tego bezbronnego zycia ktore ona powolala.

Gość gość
Pani byla w wysokiej ciazy, znana mi wczesniej z przed ciazy kiedy to wymiotujaca z (mniemam przepicia, raczej nie zatrucia tlenem) zgarnela policja z pod przystanku kolo sklepu w ktorym pracuje.

Gość gość
Pani byla w wysokiej ciazy, znana mi wczesniej z przed ciazy kiedy to wymiotujaca z (mniemam przepicia, raczej nie zatrucia tlenem) zgarnela policja z pod przystanku kolo sklepu w ktorym pracuje.

Gość gość
I to nie jest gownoburza! To sie dzieje wokol nas! Wkurza mnie ze ludzie wola niewidziec nie slyszec a potem jak czytaja po gazetach to udaja zdziwionych i zszokowanych. Od mojego znajomego,matka jego dziecka tankowala cala ciaze i palila. Jak tylko sie dziecko urodzilo (z anemia, chyba tez z FAS) on jej to dziecko zabral, pozbawik praw.robil wszystko zeby wyszla ta mala z anemii iwyszla. Ale zmarla majac pol roczku smiercia lozeczkowa. Kolejny przyklad matka 3 dzieci zachodzi w ciaze z kochankiem. Pije na umor z kochasiem i rodzi wczesniaka. Ta 3jke jak i tego malucha zostawia mezowi a sama rusza w swiat. Chlopczyk malutki, chudziutki,z niedosluchem. Trudno mialabym problemy to bym miala. Ale sumienie czyste ze nie przylozylam reki do cudzego cierpienia (dziecka).

Gość gość
w tej sytuacji sprzedałabym jej alkohol bo zgodnie z prawem nie masz prawa odmówić kobiecie w ciązy sprzedaży alkoholu. koniec kropka

Gość gość
gość dziś zgadzam sie z toba ja bedac w widocznej ciazy idac na zakupy kupowalam czasami piwo dla meza ( nie ;moj maz nie jest pijakiem ) raz nawet kupowalam mu na prezent bo mial urodziny dobra Whisky i strasznie bym sie wk.ila jak by mi jakas dziunia odmowila sprzedazy

Gość gość
Ja myślę że każdy powinien zająć się sobą. Tej patoli w ciąży odmowa sprzedania wódki/piwa juz i tak nic nie pomoże. Każdy postępuje według własnego sumienia. Ja nie raz kupuje piwo dla męża a dla siebie bezalkoholowe i też głupio się czuje ale jakby pani za ladą odmówiła sprzedaży to też bym się wku/rzyła że mnie wrzuca do wora z nawaloną patologią. Tak to jest w polskim społeczeństwie swojego nie widzi pod nosem a cudze zobaczy pod lasem.

Gość gość
będąc w 8 miesiącu ciąży przechodziłem grypę zoladkowa, nie miałam siły myć głowy, z racji alergii miałam czerwony nos i wyglądała jak chłodzące nieszczęście. I na dodatek kilka dni wcześniej weszłam na plaży na gwóźdź :( przemywalam ranę spirytusem. ciekawe czy jakbym poszła go kupić w trakcie grypy to by mi go sprzedali czy tak jak autorka by ocenili :(

Gość gość
Pewnie do tego mialas wytauowany kark, szyje palce czerwona z przepicia twarz a pod sklepem przeliczalas wyzebrane drobniaki czy Ci na to piwo dla meza starczy :) bylas znana policji bo zgarniali Cie nachlana z lawek przystankow itp. No wlasnie, skoro kazdy postepuje wedlug wlasnego sumienia to ja postapilam. Czy gdyby brat narkoman przyszedl do was zebyscie mu dali na dzialke to dalibyscie? Ja jestem troche innego pokroju niz wy najwyrazniej bo zlu sie sprzeciwiam. Nie plyne z pradem jak wy. Nie musze pozniej palic frana jak wy ze np. nie wiedzialam ze ona ta setke grzmotnie na tylach sklepu

Gość gość
Alkoholiczka w ciazy , ciebie to dziwi ? Swiat jest tez czasem czarny , przyzwyczajaj sie do tego . Zastanawiam sie tylko czy jak juz urodzi i nie bedzie w ciazy to juz jej sprzedaz wodeczke ? Jakie to smutne ze ci wrazliwcy spolecznicy pilnujacy babskich brzuchow koncza swoja misje w dniu porodu Ale moze ty taka nie jestes , w takim razie przez najblizsze 16 lat nie powinnas jej obslugiwac

Gość gość
"Jakie to smutne ze ci wrazliwcy spolecznicy pilnujacy babskich brzuchow koncza swoja misje w dniu porodu " Weselsi są ludzie, którzy mają wyjebane na wszystko i nawet na 5min nie zainteresują się drugim człowiekiem? To dopiero wspaniały świat być musi. Zawsze mnie to rozwala - największe pretensje sa do osób, które próbują coś robić. Może nieporadnie, może nie do końca zgodnie z prawem, ale na tyle ile mogą próbują, mają dobre intencje. Za to ohydne, egoistyczne krówska potrafią tylko oburzać się w interneciku. Na żywo przemykacie chybcikiem, paląc głupa, udając, ze nic nie się nie dzieje. Ale potem macie jakieś chore pretensje, że autorka nie jest supermanem i nie jest w stanie ocalić na 100% tego dziecka/ wiecie co? gdyby KAŻDA taka mądrująca się krowa chociaż przez 5 minut komuś pomogłą to by takich problemow nie było. Bo to jest problem społeczny. Ale 90% ludzi ma to gdzieś i jeszcze pierwsza leci opierdalać kogoś za to, że ośmielił się zadziałać. Ale no to chyba jedyna rozrywka w marnym życiu - plucie jadem.

Gość gość
"ci wrazliwcy spolecznicy pilnujacy babskich brzuchow koncza swoja misje w dniu porodu " Idź poczytaj jak inni wrażliwcy i wzorowe mamusie bronią wypijania 1 butelki wina dziennie przez inną mamusię, jak atakują ludzi, którzy uważają, że to przesada. Idź poczytaj jak są atakowane osoby, które uważają, ze podczas opieki nad dzieckiem jedna osoba nie powinna pić, jak są wyzywani od osób z dda, od osób pochodzacych z patologicznych rodzin. To jak widać powinno Ci się spodobać. Obrona alkoho...tfu, wolności.

Gość gość
Zastanawiam sie tylko czy jak juz urodzi i nie bedzie w ciazy to juz jej sprzedaz wodeczke ? Jakie to smutne ze ci wrazliwcy spolecznicy pilnujacy babskich brzuchow koncza swoja misje w dniu porodu x Chyba nie rozumiesz podstawowej rzeczy. Ona po porodzie bedzie trula tylko siebie, a w ciazy niszczy tez kogos innego. Autorka ma przynajmniej czyste sumienie, ze nie dolozyla sie do prawdopodobnego fas dziecka i innych nieprawidlowosci plodu. Pani ta jest prawdopodobnie pod obserwacja mopsu, wiec dziecko moze byc jej odebrane.

Gość gość
Powiem tyle: ze soba moze robic co chce. Miala proponowana pomoc ktora olala bo musialaby przestac pic. Moze sie zeszmacic do konca. Jest doroslym czlowiekiem ktory za siebie odpowiada. Dziecko i tak jej pewnie zabiora bo z tego co wiem to drugie czy trzecie a tamte w domu dziecka. Dziecko jest bezbronne wobec tego co robi mu dorosly. A ona nie watpliwie ma juz w brzuchu uksztaltowanego malego czlowieka. I ja reki do tego nie przyloze zeby potem z FAS czy innymi wadami trafilo do domu dziecka skad nikt nie bedzie chcial go adoptowac bo ludzie wola zdrowe dzieci. Niestety w polsce nie ma takiego przepusu ktory karalby matki pijace w ciazy. Poczytalam troche o tym i niestety nie ma. Policja jest bezsilna tutaj. Sad i opieka moga wkroczyc ale po narodzinach. To nie moja misja. To sprzeciwianie sie zlu. Gdyby wiecej osob zamiast zatykac uszy i zakrywac oczy sie sprzeciwialo zlu to byloby go o polowe mniej na swiecie.

Gość gość
Po pierwsze nie nazywaj mnie krowa nawet w necie , po drugie gowno wiesz czy nie pomagam nikomu , licz sie ze slowami gowniaro

Gość gość
16:49 Ty się dobrze czujesz? Tacy "poprawiacze świata" są śmiertelnie niebezpiecznymi ludźmi - poważnie. A może by tak toczyć tak zaciekłą wojnę o poprawę samej siebie, a nie świata i innych, którzy nie robią nic złego, a tylko Tobie się tak wydaje.

Gość gość
2 pięćdziesiątki bym sprzedała, ale setki nigdy - mogłaby się zachłysnąć.

Gość gość
23:26 haha piana Ci z pyska az poszla XD po Twoim idiotycznyn poscie mozna wywnioskowac jedno: bezmozga ameba.

Gość gość
23:26 haha piana Ci z pyska az poszla XD po Twoim idiotycznyn poscie mozna wywnioskowac jedno: bezmozga ameba. x bezmozga ameba to twoja matka , bo nawet cie wychowac nie potrafila .zal