Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość globulka mini

Najbardziej śmieszą mnie faceci po 35uważający się za młodzików

Polecane posty

Gość globulka mini

i porywając fajne studentki odejmują sobie lat bo myślą, że nie widać po nich wieku a jak już widzą, że kłamstewko nie działa to opowiadają idiotyzmy jak to jest super związać się ze starszym gościem . Po prostu można umrzeć ze śmiechu.

Gość tak zza winkla
A mnie najbardziej śmieszą gimbusiary mające się za kobiety :P

Gość po 30
Bo raz na jakiś czas trzeba puknąć małolatę w celach odświeżających.

Gość gość
Albo tacy podstarzali tatusiowie w galeriach wystający przy barierkach i obserwujący laski jadące po schodach ruchomych. Galerie to obecnie publiczny burdel.

Gość gość
Nic gorszego nie ma niż podstarzały casanova, a już zwłaszcza taki, który w młodości miał jakieś powodzenie i laski rwał, tylko jakoś nie zauważył, że przestało to być aktualne i narzuca się dziewczynom, które co najwyżej traktują go jak kolegę ojca.

Gość gość
Dziecko kochane idz odrob lekcje a potem obejrzyj jakis program o normalbym swiecie. 35to mlodosc. No chyba ze mieszkasz w jakims zadupiu w strasznej biedzie gdzie ludzie sie przedwczesnie starzeja. Wzpolczuje otoczenia.

Gość gość
Jasne, w dużych miastach 15 lat różnicy w związkach to norma, ale oczywiście tylo kiedy mężczyzna jest tym starszym, odwrotnie zasada wiecznej młodości nie działa.

Gość gość
35-latek to najlepszy wiek dla mężczyzny. Już nie głupi dwudziestolatek interesujący się tylko kolejnymi laskami do zaliczenia, konsolami, imprezami i chlaniem, a nadal młody, przystojny, pełen sił witalnych. Przy tym o wiele dojrzalszy od szczyli dwudziestoletnich, lepiej ustawiony, z kasą. Młode laski sikają po majtkach, żeby z takim być.

Gość gość
Jak patrze po kolegach z pracy (praca biurowa) w wieku 33-36 to oni wcale nie sa piekni, wysportowani, nie sa tez przesadnie interesujacy, takie tatuski z brzuchem (chociaz bez zon i dzieci). co innego tacy 25.....ah marzenie

Gość gość
dziś - zgadzam się! 35-40 lat to najlepszy wiek dla mężczyzny POD WARUNKIEM, ŻE O SIEBIE DBA.

Gość efres
bo im starszy facet tym ma większe wymagania .. Jak mlody to wystarczy mu tylek pokazac i jest gotowy , a jak starszy to tyłek to za mało - trzeba sie bardziej wysilić

Gość gość
Co ty pitolisz ? Każdy stary na młodą poleci bo chce pielęgniarkę w domu mieć I żadnych wymagań nie ma. Znam faceta co po śmierci żony związał się z taką szmata co nawet wykształcenia nie ma I wszyscy dookoła się śmieją a on się cieszy ze go zechciała. Jak miała niechciec jak kase ma.

Gość gość
A mnie kobiety po 30 które uważają, że wyglądają lepiej niż 20-latki :D

Gość gość
dla mezczyzny najlepsze lata to 28-35 i taka prawda. potem juz starzenie robi sie widoczne.

Gość gość
Ale nic nie przebije oszalałych czterdziestek z szałem cipy. Przyklejony sztuczny uśmiech i paczka psychotropów w kieszeni.

Gość gość
Tak to prawda u 4o tek wszystko zwisa.

Gość gość
Ja mam 20 a mimo to czasem wydaje mi się że jestem już za stary żeby znaleźć dziewczynę

Gość gość
ja mam 27 i po traumatycznych przezyciach to mi przeszla nawet ochota

Gość gość
A ja mam 37 lat i jestem jeszcze całkiem młody.

Gość gość
14.28) Z własnego doświadczenia piszesz.? Nie win wszystkich kobiet bo to nie ich wina ze szajbniete tylko le.cą na cb. Swirusy przyciągają swirniete kobiety.

Gość gość
jesteście puści jak bańka mydlana oceniając ludzi po wieku i wyglądzie

Gość gość
Lecą i to jest chore, paniom w wieku mojej matki podziękuję.

Gość gość
14.04 Po 35 to już widać zmarszczki u faceta i starzenie a za 10 l to niektórzy już mają problem z erekcja dlatego mówi się że facet powinien ożenić się do 30tki.

Gość gość
Dziewczyny, gdyby nie to, że dajecie dup.y podtatusiałym faceto, to by za wami nie latali. Śmiejecie się z takich gości, a tak naprawdę szczujecie ich i przed niejednym starym dziadem się rozkraczycie. Mam 40 lat i wiem co mówię. Aż się zdziwiłem dla ilu młodych dziewczyn, wciąż jestem atrakcyjny, Niedawno dała mi dup.y 23 latka i wcale nie musiałem jej podrywać. W dodatku bardzo ładna. Wystarczyło wziąć ją na chatę i postawić parę drinków. Także czego wy się nam dziwicie, jak same nam dajecie... No weźcie się puknijcie w te puste sagany.

Gość gość
..a potem się obudziłeś, dziadku :P

Gość gość
gość dziś 35-latek to najlepszy wiek dla mężczyzny. Już nie głupi dwudziestolatek interesujący się tylko kolejnymi laskami do zaliczenia, konsolami, imprezami i chlaniem, a nadal młody, przystojny, pełen sił witalnych. Przy tym o wiele dojrzalszy od szczyli dwudziestoletnich, lepiej ustawiony, z kasą. Młode laski sikają po majtkach, żeby z takim być. X Tak sobie wmawiaj, dyżurny kafeteryjny podtatusiały 36-latku z zakolami i nadwagą. Ani młody, ani przystojny, tylko łysiejący i żałosny.

Gość gość
Pokaż chociaż jedne majtki zmoczone na twój widok :P Ciekawe, że nie chciały być z tobą :D

Gość gość
kolejny temat baby ktorej opisany w temacie mezczyzna odmowil. Nudne to juz jest. Czy tu sa same frustraktki?

Gość Furiosa
Po 25 roku życia zaczyna się w organizmie proces starzenia więc to na pewno już nie młodość tylko wiek średni, ale ten wiek jest ok dla facetów, którzy nie są zapuszczeni.

Gość gość
no jak dla mnie 30-latkowie już kiepsko wyglądają. Byłam ostatnio na spotkaniu klasowym i kolesie lat 31 ( czy to żonaty czy nie) łysieją (zakola, że hoho. Do tego zapuszczają te włosy z czubka, żeby nimi łysinę zakryć, masakra), siwieją, mają duże brzuchy, dziadzieją generalnie. Nie wiem, nie dbają o siebie, czy jak. Laski w porównaniu do nich wyglądały zdecydowanie lepiej. Ani łysienia, ani siwienia, ani brzuchów nie miały. Zadbane takie. Także jak 31-latkowie tak cudnie wyglądają, to jak oni się będą prezentować za kilka lat :P