Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochanie

Polecane posty

Gość gość

Witam ,mam pytanie .Prosze Was po poradę .Mam psa i wychodzę z nim codziennie rano na spacery i na tych samym spacerze pojawia się facet codziennie o tej samej godzinie ,dodam ze jest bezrobotny .Kiedys wychodził w innej godzinie ale odkąd skojarzył o której godzinie ja wychodzę zamienił swoją na moja godzinę .Widuje go codziennie ,razem spacerujemy ,rozmawiamy to już chyba coś więcej niż kolega ,te spojrzenia .Ostatnio wspomiałam mu o Pani na poczcie która nie przyjemnie pachniała i przebiera się teraz dwa razy dziennie .Popoludnowy spacer rownież dopasował do mnie .Czuje ze się zakochałam ale nie wiem czy to tylko zabawa z jego strony ,czy może nie winny flirt gdyż on wie ze mam faceta .Bywa ze czasem się posprzeczamy ale to wszystko staje się nie ważne bo on nie umie się na mnie gniewać a ja na niego .On odprowadza mnie do domu ,widzę ze czeka na nasze ranne krótkie spotkania ,cieszy go to ....czasem mówi "my "bądź "nas" ,czy dobrze odczytuje jego sygnały czy to tylko przyjaźń i lubi mnie jako koleżankę ???

Gość tak zza winkla
Fajne:) Facet musi być cokolwiek nieśmiały. Zaproponuj spotkanie bez piesków

Gość gość
Czy jest nieśmiały bo wie ze mam faceta ? Myślisz ze jest mną zainteresowany ?

Gość gość
Wszystko to fajne ale jak napisałaś, że "facet jest BEZROBOTNY"- powiem szczerze, że trochę mnie to "zmroziło". Może szuka naiwnej żeby się "przywiesić"i żeby go utrzymywała? I taki "czaruś" z niego a Ty to "łykasz"? Przyjrzyj się mu uważnie, dowiedz się KTO TO JEST i CZY JEST WOLNY przede wszystkim. No i dlaczego nie pracuje? Czy w ogóle szuka pracy? Trochę ROZUMU na początek Pani Autorko a na angażowanie SERCA zawsze masz czas. Rozeznaj dobrze tego faceta a potem się wnim zakochaj. Powodzenia i pozdrawiam.

Gość gość
Znam ,jest wykształcony i szuka obecnie pracy

Gość gość
Znam ,jest wykształcony i szuka obecnie pracy

Gość gość
Jest tez wolny ,znam jego rodzine z widzenia

Gość gość
dziś - mimo wszystko bądź czujna. Życzę powodzenia i pozdrawiam.

Gość gość
dziś - jeszcze raz życzę powodzenia. Ale ponieważ napisałaś, że "masz już faceta"- BĄDŹ WOBEC NICH OBU UCZCIWA! Nie pogrywaj "na dwa fronty" tylko dokonaj wyboru i spotkaj się z tym drugim ( którego nie wybierzesz ), wytłumacz mu jaka jest sytuacja i ZAŁATW TO UCZCIWIE. Jak to mówią "serce nie sługa" i NA MIŁOŚĆ NIE MA RADY, ale nie można też ranić niuczciwymi gierkami drugiego człowieka. Wybierz jednego z nich ( swojego faceta lub "tego z pieskiem" ) a z tym drugim szczerze i uczciwie załatw tę sprawę. Pozdrawiam.

Gość gość
Masz racje ,tak właśnie chce zrobić żeby być uczciwym wobec obu stron ale nie nie wiem czy dobrze odczytuje te sygnały od faceta z psem

Gość gość
Jestem gotowa na zmianę ,na szczera rozmowę

Gość gość
Ale czy myślisz ze facet z psem jest zainteresowany ?

Gość gość
Odczekaj jeszcze trochę i zobaczysz jak rozwinie się znajomość z tym "z pieskiem". Jak będziecie ze sobą rozmawiać- nie ukrywaj przed nim, że masz już faceta ale też "nie zamykaj drzwi", wtedy będzie wiadomo czy on zrobi dalszy krok czy się wycofa. Jak dojdzie do stanu, że w Twoim życiu NA PEWNO BĘDZIE ICH DWÓCH- w tedy dokonaj wyboru i uczciwie rozstan się z "tym drugim".

Gość gość
On wie ze mam faceta a mimo to tak się zachowuje ,nie ukrywałam tego ...bo nie widziałam za się zakocham !