Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co na wzmocnienie paznokci?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o preparaty do smarowania paznokci, co polecacie? Mam bardzo cienkie i słabe paznokcie, z powodu wielu lat obgryzania.

Gość gość
Odpowie ktoś?

Gość gość
Polecam odżywkę eveline np. 8w1. Mi się bardzo rozdwajały i łamały od 3 lat stosuje tą odżywkę i teraz mam super mocne pazurki że sama muszę obciąć jak mam już za długie. Lubię ten naturalny frencz jaki mam po dwóch warstwach tej odżywki.

Gość burkas
Ja od jakiegoś czasu stosuję taką odżywkę z sally hansen - hard as nails i naprawdę działa... Paznokcie są mocniejsze, ładniejsze, dłuższe i w końcu nie pękają. Musisz spróbować! Ja w końcu pozbyłam się tego problemu ze słabymi i brzydkimi paznokciami:)

Gość gość
eveline mi nie pomogł, za to lepsze efekty widze po odzywce anx z bielendy

Eveline 8 w 1 to najgorszy syf z mozliwych. proponuje rozejrzec sie po odzywkach bez formaldehydu i innych swinstw. Ja mam black diamond z golden rose, ktory byl czesto gdzies tam recenzowany. Skusilam sie i jestem zadwolona z dzialania, paznokcie szybko zrobily sie twardsze i nie lamia sie.

Gość k4sia
Odżywka Unglax, dostępna w aptekach. Są różne rodzaje, zależnie od problemu, ale przy regularnym stosowaniu działa mega (przynajmniej niebieska ;) ). Podpytaj farmaceutkę, to pewno też doradzi co wybrać.