Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Wakacyjna milosc

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem ofiara tzw. 'Wakacyjnej milosci' Bylo to tak... Z mojej szkoly organizowana byla wycieczka do Hiszpanii. Kiedy przyjechalismy na miejsce zapowiadalo sie na prawde fajnie. Glodni i zmeczeni calym dniem poszlismy na kolacje. Bez makijazu, ladnych perfum poszlam po talerz i wtedy zobaczylam go... Bardzo przystojny grek, mieszkajacy w Anglii. Od razu wpadl mi w oko.. Zreszta, sam sie pierwszy do mnie usmiechnal i puscil oczko. Podzielilam sie ta informacja z przyjaciolmi, ktorzy jako pierwsi nawiazali z nim kontakt. Wieczorem, kiedy stalam przy drzwiach szukaac zasiegu, machal do mnie i chcial przyjsc, ale niestety musialam juz isc... pomachalam mu, on odmachal przy czym puscil buziaka. Nasteonego dnia wieczorem moi znajomi Poprosili go o facebooka. Zaprosilam go po czym napisa do mnie. Ok, zadowolona odpisalam mu. Byl bardzo mily nawet przez fb. Wyobrazcie sobie, ze przyszedl pozniej do mnie i ze mna rozmawial. Utrzymywal ze mna kontakt wzrokowy, podsmiechiwal z moich bledow jezykowych, chcial wiedziec o mnie jak naajwiecej.... Kiedy musialam juz isc, zrobilam sobie z jim zdjecie, po czym pozegnalam. Mysle ze czekal na chwile az go przytule, ale nie zrobilam tego, uwazalam ze to za szybko. Na nastepny dzien na sniadaniu przyszedl do mnie, zapytal co u mnie i sie usmiechnal. Mowie wam dziewczyny! To jak on sie patrzyl, to az bylo niemozliwe! Doslownie! Caly cxas proboeal utrzymywac ze mna kotakt wzrokowy. Pozniej musialam juz jechsc.... Nie zdazylam sie z nim nawet pozegnac, wymienilismy sie usmiechami po czym ialam wracac do Polski.... Grek zmartwiony pidal do mnie, ytal co u mnie, ze teskni za mna i moim usmiechem.... Dziewczyny, minely juz 2 miesiace, a ja dalej go ta choernie kocsm! Dodam tez ze jego koledzy, pokazywali mi ze on mnie kocha, jeden nawet do mnie napisal jaka bardzo jestem wazna dla mojego greka... chce sie ze mna spotkac, mowi, ze jestem najlepsza i najpiekniejsza dziewczyna jaka kiedylowkek poznal. Najlepsze jest to ze jestem nirpelnoletnia i nie moge nic zrobic (y) Pomocy! Co o tym myslicie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować