Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak tam ma się 500 plus

Polecane posty

Gość gość

głupi podatnicy orzą na nas, a my noga na nogę, piwko, nowy facet i kolejne dziecko

Gość gość
ale wystawilas sobie opinie , nie ma co , tylko patologia tak mysli w moim otoczeniu rodzice ktorzy biora to 500plus tez pracuja i placa podatki

Gość gość
A tam. Ja na ciebie nie orze. Nie biore 500. Zarabiam w innej walucie i gdzie indziej place podatki a zyje w Polsce takze wisisz mi i powiewasz. Pijesz piwo a ja drogie wino z mężem.

Gość gość
Ja sobie siedze w nowiutkim gotelu, a autorka w dziesięcioletnim wygniecionym tyłkiem. Ja pije drogie wino, a autorka piwo za 2,50. Ja zakladam szczupła noge na noge na noge, a autorka wielkie udzisko na wielkie udzisko. Ja mam jednego faceta od 10 lat, a autorka bierze pierwszego, ktory sie trafi byle bym. Moje dziecko jest teraz na zagranicznym obozie, a autorki dzieci gniją w kawalerce albo na brudnym podwórku miedzy smietnikami. Ja pojde wieczorem do restauracji z mezem, a autorka zaserwuje pewnie parówki z najtańszym keczupem. Normalnie autorka ma zycie jak w Madrycie. I, upsss, mnie nie orze, bo nie byloby ja stac na wyjazd do kraju w ktorym mieszkam.

Gość gość
14:18 jestes w innym kraju, masz jedno dziecko, jesteście bogaci i bierzesz 500+?Fantazja cie poniosła

Gość gość
no to pijcie sobie wino ale musicie na nie zapracowac, a ja nie pracuję tylko wy ......... podatnicy na mnie pracujecie

Gość gość
do gość dziś - i też umrzesz przed 100 jak ta pijąca piwo i możesz być koło niej pochowana

Gość gość
ta od drogiego wina przeciez napisala ze nie bierze 500 plus

Gość gość
bardzo dobrze, nie muszę pracować, powinny jeszcze dać 1 tys. na dziecko, bo 500 zł to trochę mało