Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybielanie zębów paskami Rapid White zdjęcia efektów

Polecane posty

Gość gość
Oczywiscie ze nie. To tylko chsmski marketing a wszelkie takie imprezy niszcza zeby. I za 70 zl nie kupidz luksusowej uslugi nie ludz sie. Zeby wybiela sie u dentysty u mojegk tl kos tuje £270 wiec w PL prenie okolo 1200. Nie ma nic za darmo.

Gość Gracja24
Ja uważam, że z wybielaniem zębów trzeba wybrać się do stomatologa. Lekarz najlepiej będzie umiał dobrać metodę. Dla osób, które mają taki poważniejszy problem, albo np. występują publicznie i muszą mieć nienaganny uśmiech, to pewnie najlepszy byłoby wybielanie nakładkowe. Możecie poczytać o tej metodzie w artykule: http://fit-news.pl/zdrowie/snieznobialy-usmiech-dzieki-wybielaniu-nakladkowemu/

Gość Marta Lasek
trzeba porządnie dbać o zęby bo przecież piękny uśmiech to podstawa długo szukałam szczoteczki która spełniła by moje oczekiwania po wielu próbach myślę że najlepsza jest szczoteczkę Philips Sonicare odkąd ją stosuję mam wyraźnie bielsze zęby

Witam, polecam bardziej naturalne i wielopoziomowe działanie pasty Fohow Pasta do zębów dwupak 2*140g .Pasta do zębów FOHOW z kordicepsem i ganodermą jest to unikatowe pod względem naukowym połączenie starodawnej receptury TMC i współczesnych technologii ekstraktownia bio komponentów z kordicepsu, ganodermy i innych składników roślinnych - glikozydów i fenolu. WIECEJ ZNAJDZIECIE TUTAJ : https://od-natury.pl/fohow-pasta-do-zebow-dwupak-2140g Pozdrawiam Od Natury:)

Środek do wybielania zębów - http://vk.cc/1YM91P ja to uzywałam no i mam teraz bielsze zęby. Moze nie takie jak po profesjonalnym wybielaniu ale dla mnie efekty sa wystarczające za tą cene.

Gość gość
A moj dentysta mi polecil paski chociaz chcialam u niego wybielic (a wybiela lampami i innymi).

Gość gość
A zel odradzil

Gość gość
Ja wybielalam zeby w gabinecie i to byla najwieksza krzywda jaka sobue zrobilam. Efekt średnio zadowalający jak na znuczone zęby. Popekalo szkliwo. Ukruszyly sie jedynki. Zabieg byl wykonany w centrum Katowic. Nie podam nazwy zakladu bo nie chce problemów. Od tamtego czasu raz w roku używam paskow wybielajacych. Efekt wybielania ten sam tylko znacznie lagodniejszy dla,zębów.

Gość gość
Bzdura sam raz pasków uzylem to jest niszczenie sobie zabow. Tak wybielaja nie powiem efekt jest bardzo dobry jednoczesnie tez bardzo niszcza zeby bo zwyczajnie utleniaja wierzchnia odbarwiona warstwe zebow. Te paski to zwyczajna woda utleniona w mniejszej proporcji i utlenia przebarwione szkliwo dlatego zeby sa jasniejsze. Jesli jednak komus sie wydaje ze szkliwo sie bardzo szybko odbudowuje to jest naprawde glupkiem. Wiec bedzie mial jasniejsze zeby przez jakis czas i zniszczone jednoczesnie.

Gość gość
Sorry, ale zadnych paskow. Podstawowa zasada: dostajesz to za co placisz. Jak bedzie tanio, to nie bedzie dobrze. Moj dentysta rowniez mnie ostrzegal przed paskami i innym swinstwem, ktore mozna po prostu kupic w drogerii czy aptece. Mi dentysta dal nakladki (zrobione dla mnie), zel i to nie jest szkodliwe, i sam metode stosuje na sobie. Ale to sa produkty profesjonalne, a nie jakies badziewie z Rossmana czy czegos innego. 10 zl z nikogo nie zrobi gwiazdy Hollywood.

Gość gość
I jeszcze ten tekst ze stroy cresta: Zabiegi wybielania zębów w gabinetach stomatologicznych są bowiem bardzo drogie, ryzykowne i wymagają długiego czasu przygotowania. xxx Owszem, sa drogie, bo sa uzywane wysokiej jakosci substancje i jest opeika profesjonalisty. Ale nie sa ryzykowne. Ryzykowne jest stosowanie walsnie takich crestow czy innego g na wlasna reke

Gość Didka

U mnie się super nakładki od IWhite sprawdziły. Nie dość że pięknie sobie z wybielaniem poradziły i przebarwieniami to do tego nie podrażniają w ogóle zębów i dziąseł