Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta uprawiając seks przed ślubem jest osyfiona, obspermiona, używana

Polecane posty

Gość gość
popatrz na mnie ja potrafię kontrolować, księża też, ludzie trzymający cnotę tez potrafia? więc to żadne wytłumaczenie.

Gość gość
no dobra, a ty trzymasz? :classic_cool:

Gość gość
no własnie miałam mówic jak ja mam trzymać jak nawet zakonnice i duchowni maja z tym problem. a co w takim razie robisz jak się spotykasz z kobieta i robi sie intymnie np. siedzicie sobie razem w pokoju przy muzyczce, rozmawiacie i nagle nachodzi was to takie, że musisz, po prostu musisz sie przytulić. I co wtedy robisz?

Gość gość
to nie jest kontrola tylko jesteś po prostu impotentem.

Gość gość
gość dziś To jest kontrola i nie jestem impotentem pozdrawiam

Gość gość
gość dziś przytulam się i tyle :) każdy zdrowy psychiczny człowiek potrafi się kontrolować pozdrawiam

Gość gość
a mnie nie odpowiedziałeś (na post z 16:35)

Gość gość
czekając z seksem do ślubu szanujesz siebie i swojego faceta. Najpiękniejszy jest seks po ślubie i umacnia bardziej związek

Gość gość
no dobra, przytulasz się i dalej - czujesz że tęsknisz i co dalej, miałes tak kiedyś? To "przytulam sie i tyle" jest troche pozbawione uczuć, bez wyrazu, może nigdy nie kochaleś tak naprawdę, albo nie jesteś zdolny do wyższych uczuć. Może nie wiesz co to prawdziwe pożadanie. Wiesz?

Gość gość
tylko on nie chce zadnego slubu, a ja go kocham strasznie.

Gość gość
gość dziś przytulasy, buziaki nic więcej mogę jej masaże porobić pleców zamiast się seksić. Miłość a seks to nie jest to samo nie powinno się tego łączyć.

Gość gość
gość dziś Nie jest k****arzem żeby się seksić z każdym w którym jestem w związku co to za szacunek do ciała? przedmiotowe traktowania włąsnego ciała? gdzie miłość nima tylko seksy w głowie

Gość gość
"Nie jest k****arzem żeby się seksić z każdym w którym jestem w związku" A z iloma jesteś w związku? :) bo ja tylko z jednym:)

Gość gość
on jest dla ciebie tylko dla seksu to nie ma nic wspólnego z miłością! czekanie to sprawdzanie człowieka czy jest wartościowym facetem, szanującym, godnym zaufania mówimy o takim który jest prawiczkiem nawet w wieku 32 lat.

Gość gość
gość dziś a nie związek rok - seks i tak dalej to dla mnie brak poszanowania własnego ciała i uważam, że taka kobieta się k***i i nie szanuje własnego ciała! badania naukowe potwierdzają czekając z seksem do ślubu masz gwarancje udanego i trwałego małżeństwa.

Gość gość
"przytulasy, buziaki.." Ładnie:) Ale jak cie ona dotknie np. dlonią po twarzy, po klacie, po dłoni..:) nie podnosi ci się? :P:) nie rusza cie to?

Gość gość
nie, bo ja szanuje swoją partnerkę i nie chce jej skrzywdzić

Gość gość
:52 Nieprawda! On mnie kocha, bardzo mnie kocha, nad zycie mnie kocha, wiele razy to udowodnił.

Gość gość
16:55 A nie, to inna sprawa. Jakbyś mial ja skrzywdzic, to lepiej jej tego nie rób :P

Gość gość
nie muszę chyba wspominać jakie są zalety takiego trzymania cnoty i jak umacnia związek jak czekasz z tym do ślubu. Takie czekanie to też sprawdzenie partnera czy jest z tobą dla seksu czy z miłości. Czy jak np. zachorujesz i nie będziesz w stanie uprawiać seksu np. 3 lata czy będzie nadal z tobą? bo jak ucieknie to widać, że był z tobą dla seksu nie z miłości!

Gość gość
Po prostu masz małe albo zerowe libido. Może też jesteś pedałem. To wszystko wyjdzie po ślubie, o ile znajdzie się taka wariatka.

Gość gość
gość dziś Boże ile razy to słyszałem jesteś tak naiwna, że szkoda to komentować :D

Gość gość
gość dziś To jest kontrola a tacy zazwyczaj nie zdradzają bo np. partnera nie może uprawiać seksu co zrobi taki *****cz? pójdzie do innej

Gość gość
przecież jakby był pedalem, to raczej by o tym wiedział, No i raczej nie trzymalby cnoty, tylko rąbałby się z facetami, to nie jest problem orientacji seksualnej, co najwyżej niskiego libido. Może nie jest jeszcze w pełni dojrzały do seksu.

Gość gość
"Kształtuje silną wolę i umiejętność panowania nad swoim popędem co pomaga również w małżeństwie, w okresach, gdzie trzeba wstrzymać się z seksem np. podczas choroby, czy po porodzie." Taki co nie potrafi się kontrolować może zdradzić i nie jest z tobą z miłości tylko dla seksu darmowego.

Gość gość
Zaburzenia psychiczne to ma ten, który długo pozostaje prawiczkiem. To jedna z cech schizofrenii.

Gość gość
16:59 Nie jestem naiwna, ja to wiem, bo jak byłam chora to cały dzień i cala noc przy mnie czuwał, robil mi herbatke z cytrynką i z miodem, karmił zupkami róznymi (dobre były, sam gotował) i wtedy nie było seksu. Czyli nie jest ze mną dla seksu :P

Gość gość
gość dziś Kontrola mówi ci coś wolisz się kurwić to prosze bardzo ale jak zachorujesz to nie płacz, że cie fagas zostawił.

Ja, gdy nie znajde swojej wymarzonej wybranki z blonka na psioszce, wybiore ta najbardziej sqrwiona, przynajmniej dobra mi laseczke zrobi, rekompensata za te wszystkie lata szukania dziewicy, bo jak na razie chetnych brak. :)

Gość gość
gość dziś jesteś naiwna jak wiekszość kobiet zobacz ile mężczyzn kobiety zostawia bo dała seks? bo się partnera znudziła nie polecam seksu przed ślubem to niszczy związek, małżeństwo! Już nie musze wspominać jak nie szanujesz własnego ciała :(