Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta uprawiając seks przed ślubem jest osyfiona, obspermiona, używana

Polecane posty

Gość gość
ale on ze mna jest 3 lata! kocha mnie. tylko slubu nie chce, bo jest sprzeczne z jego zyciowa filozofią :( jakby mnie nie kochał to juz dawno by odszedł, nie? ale jest ze mną, czyli mnie kocha. Nie jestem naiwna, tylko wiem to co wiem.

Gość gość
wlasnie, że szanuję ciało. jestem bardzo zadbana i pachnaca. Zawsze! :P

Gość Andrzej Czołgista
michał121212 To może ja wyczyszczę ci lufę?

Gość gość
gość dziś jest z tobą dla darmowego seksu nie łudź się do odpowiedniego momentu jest taki ok zobaczysz co będzie jak nie będziesz w stanie uprawiać seks.

Gość Andrzej Czołgista
I może przy okazji coś jeszcze? ;) Zawsze powtarzam, że 'dobry czołg nawet po błocie przejedzie' :classic_cool:

Gość gość
gość dziś k***isz się a nie szanujesz

Gość gość
nieprawda :P Jest ze mna bo mnie kocha. a jak byłam chora to też był ze mną, chociaż seksu nie było.

Gość gość
nie kurwie się ja go kocham i z nikim go nie zdradzam.

Gość gość
A gdzie ty widziałeś takie osyfione i obspermione? Może ty jesteś syfiarzem, może sobie walisz konia i wszystko masz obspermione, ale nie masz pojęcia jak jest w normalnym związku.

Gość gość
może ogląda p****le:) tam wszystko jest usyfione i obspermione.:P:) Autorze, zejdź z tej drogi :P

Gość gość
nie jestem obspermiony i osyfiony jak wy po partnerach i jeszcze jak sobie wyobraże, że brała do buzi to mnie bierze odruchy wymiotne. Jesteście używane i osyfione z chorobami wenerycznymi jak można wziąć używaną do związku?

Gość gość
czekając z seksem szanuje własne ciało i jestem zdolny do kontrolowania popędu a to dobrze wróży dla przyszłego małżeństwa, nie bedzie zdrad

Gość gość
My nie jesteśmy tobą, ciapacki l********gu michał121212 :D

Gość gość
Nie jestem Michalem :)

Gość gość
fuu mam odruchy wymiotne na niedziewice które uprawiały seks z kimkolwiek wcześniej oprócz mnie? gdzie tu szacunek do ciała? jak można tak się k***ić?

Gość gość
Ok. autorze (i jemu podobni) którzy tu piszą macie problem inny niż problem czystości czy nieczystości. Te wartości które tu promujecie są dobre, wartościowe, bardzo cenne, ale sposób w jaki uprawiacie swoją działalność - jest godny pożałowania.Zalecałabym natychmiastowe opuszczenie neta i wyjście do ludzi. Zamiast tu siedzieć i sączyć jad pośród ludzi roznego pokroju, trzeba zacząć normalnie zyć, a z tym macie problem i to duży. Nie chodzi o to jak kto żyje - żyjcie wedlug własnego systemu wartości, mało jest teraz mężczyzn ktorzy takie wartości wyznają i praktykują i to że są tacy jest naprawde budujące. Ale podobnie jak mężczyźni sa równiez takie kobiety. Całe mnóstwo takich kobiet:) I to równiez jest budujące:) Trzeba szukac w realu, zmienic środowisko na takie w ktorym odnajdziecie to czego szukacie. Musicie odbudowac w sobie wiare w lud*******obiety, w świat:):) Wtedy zniknie uczucie wszechogarniajacego brudu, słońce zaświcie na waszymi głowami, wróci usmiech i zyczliwosc do ludzi:) Tego wam zyczę. Anna, 23:)

Gość gość
gość dziś bo mnie już to wszystko denerwuje i brak szacunku do ciała żeby do nich doszło trzeba bardziej do nich dotrzeć

Gość gość
gość dziś własnie nie ma takich kobiet które czekają z tym do ślubu i szanują własne ciało. Tłumaczą szacunek do ciała seksem w związku co to ma wspólnego?

Gość gość
zamiast się szanować to wolą się puszczać

Gość gość
Najwięcej syfu, zboczeń, nieczystych myśli, pragnień i wszechogarniającego brudu, mają ci co tak udają czystych, a jest to tylko fasada dla całego zła jakie sie za tym kryje.

Gość gość
gość dziś tacy są najbardziej wartościowy ludzie czyści. Ruchacze, niedziewice to najbardziej patologiczne osoby tego świata

Gość gość
17:45 w necie chcesz dotrzeć? w taki sposób? no daj spokój. Używając jezyka nienawisci do nikogo nie dotrzesz, tylko siebie zniszczysz od środka. Do mnie nie dotarleś:) nie przekonałes mnie do czystości przedslubnej, wręcz przeciwnie stawiasz w bardzo zlym świetle ludzi którzy wyznaja wartości o których piszesz. Jawisz sie jako osoba niezrównowazona emocjonalnie, naprawdę:) nikogo nie przekonasz do czystości przedslubnej robiac to w sposób w jaki robisz.

Gość gość
:) Mam wielbiciela:) spadam :) milej soboty:)

Gość gość
gość dziś Mam zamiar tez protestować bo chcemy zatrzymać puszczalstwo i nie trzymania cnoty.

Gość gość
bo taka rozwiązła kobieta bierze ślub kościelny i nie widzi mi się. Biała suknia jest zarezerwowana tylko dla dziewicy.