Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polskie ''damy i wieśniaczki'' będą na TTV, co o tym myślicie ?

Polecane posty

Gość gość

u nas raczej nie ma takiej przepaści w zamożnosci jak w Rosji, na Ukrainie czy w Chinach... tam wiekszosc dziaduje a garstka się bogaci...

Gość gość
Obawiam sie ze jestes w wielkim bledzie. Co dziesiate polskie dziecko przychodzilo do szkoly GLODNE. W Polsce jest duzo biedy, ale Polacy bardzo dbaja o domy. U nas dosc rzadko jest az takie dziadostwo jak na wschodzie.

Gość gość
Obejrzałam pierwszy odcinek i jestem w szoku. Spodziewałam się po Polsce czegoś więcej. Myślałam, że Rosja czy Ukraina to zaścianek i u nas będzie lepsza edycja.. jak bardzo się pomyliłam. Z Sieradza fajna dziewczyna, ma w głowie poukładane, a że nie każdemu się powodzi, to przecież nie zbrodnia. Za to przyjaciółka "damy", niejaka panna Andżelika bodajże - dno dna, chamka pełną gębą. Przez wszystkie edycje wschodnie nie widziałam takiego buractwa, żeby "dama" wyśmiewała w żywe oczy kogoś tylko za wygląd. Wstyd na całą Polskę. I w ogóle te polskie damulki pyskate i wredne, sporo chamstwa w polskiej edycji, nie podoba mi się. W Rosji jednak mają więcej kultury osobistej.